Kuzey Güney Kanal D

bir rivayete göre cemrenin hapse girme sebebi:

cemreye iyice kafayı takan barış gene bir gün onu teknesine çağırır ve gene cemreye asılmaya başlar alkolünde etkisiyle birden cemreye saldırır bunun üzerine cemrede kafasına sert birşeyle vurur ve barış tekneden düşüp ölür...

cemrenin hapse girdiği fragmanda cemrenin ağzının kenarı kanlı gibiydi yani saldırıya uğramış gibi bi hali vardı galiba bu haber doğru

çok mantıklı cidden olabilir :26:
ben uçuk falan çıktı heralde diye düşünmüştüm ama böylesi daha mantıklı geldi

çok ama çok güzel bir bölümdü
tuvalete bile gidemedim o kadar baglanmışım diziye
kıvançın cemreye aşk ilanı çok güzeldi
o sahnede ohh ya yeter artık dedim
zeynep sahnelerini direk kapadım diyebilirim çok itici ve çirkin bi kız o dizide hiç bi halta yaramıyor
alinin yoklugu belli oluyor
morg sahnesinde agladım hıçkıra hıçkıra

Ben bu bölümün daha güzel daha heyacanlı olacağını düşünmüştüm aslında.Sadece iki sahneden çok etkilendim.Alinin morgta olduğu sahne ve Kuzeyin Cemreye aşkını itiraf ettiği sahne...Onun dışında Kuzey'in Gürcistanda Ferhatı arama sahneleri bana sıkıcı geldi...Ama yinede güzeldi...

[video=youtube;WEDRM6ZyWSs]http://www.youtube.com/watch?list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&feature=player_embedded&v=WEDRM6ZyWSs[/video]

Fragman iyi güzelde o matrix müziği nedir kardeşim , insan orjinal bişeyler koyar
Cemrede bi garip bağırıyo yahu

cok heyecanlı bir dizi severek izliyorum cemre neden öyle ağlıyor kuzeyin öldüğnü filan mı zannetti

cok heyecanlı bir dizi severek izliyorum cemre neden öyle ağlıyor kuzeyin öldüğnü filan mı zannetti

ben de kuzey güneyin son bölümünü izledim yalnızca ama anladığım kadarıyla herkes kuzeyin delice bir şey yapmasından korkuyor. hatırlarsanız son bölümde cemre zeynep'e kuzeyin kendisine asla aşkını itiraf etmediğini söyledi ve hep onu görmezden geldiğini de. Tabii telefonda arayıp Cemre'ye onu sevdiğini söyleyince Cemre'de beklemediği için böyle bir şeyi çok korktu.

Ben gecen bölumu izlerken bu gelmisti aklima,barisin o hali takik tavri filan,acaba cemre baris yuzundenmi giricek hapse acaba cemrye bisey yapmayami caliscak filan diye dusunmustum,olabilme ihtimali var bence,baska neden girebilirki cemre hapse..

kızlar ikinci fragman çıkmışş zeynep hanımın neden sapıttığı belli oldu alinin nişanlısına ikiside kullandı beni dedi....

kuzeyin cemreyi unutması için onunla olduğunu düşünüyor hanummm

[video=youtube;GSWieu4mFj8]http://www.youtube.com/watch?list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&feature=player_embedded&v=GSWieu4mFj8[/video]

bu kadar saçmalık olamaz simay sorgulanıyordu, mahkemeye cıktı adliye çıkışı ferhatın adamları tarafından vuruldu ,kuzey simayı nasıl alıp eve getirir

simayı görünce ağzımı toparlayamadım
mezarlıkta cemreyle konuşurken ferhat bana gelecek demişti bişey planlıyo herhalde
yine etkileyici bi bölümde salya sümük ağladım

bu bölümde uzun uzun sıkıcı sahneler vardı diziyi o kadar sevmeme rağmen
sonra da araştırdım ki dizinin yönetmeni değişmiş yav hem de fatmagülün ekibi çekiyomuş diziyi, umarım fatmagüldeki gibi sıkıcı hiçbir şey olmayan uzun sahneler olmaz.

[video=youtube;ofvGpKiibko]http://www.youtube.com/watch?v=ofvGpKiibko&feature=player_embedded[/video]

Güney, Kuzey'i tehdit ediyor
Kuzey’in, Ferhat tarafından hayatı tehdit edilen Simay’ı eve getirmesiyle, Tekinoğlu Ailesi’nde gerginlik büyür. Simay’la yeniden aynı çatı altında olmak Handan için kabul edilemez bir durumdur ama, Handan bu sefer çaresiz değildir. Güney’in yanına sığınır. Kuzey’le Güney bu kez de Simay yüzünden karşı karşıya gelir. Güney, Kuzey’i elindeki en büyük kozla tehdit eder. Kuzey’le Cemre’nin asla birlikte olamayacağını bilen Gülten, kızına rahat bir gelecek kurmak adına Barış’a destek olmaya karar verir. Zeynep ile Cemre arasındaki soğuk savaş, Zeynep’in hamlesiyle yeni bir boyut kazanır. Annesinin kendisiyle ilgili planlarından habersiz olan Cemre, her şeye ve herkese rağmen Kuzey’den ümidini kesmemeye kararlıdır. Bu arada, Kuzey’i, Ferhat tehlikesinden uzak tutmak isteyen Sami de kendi önlemini almıştır. Komiser Şeref ve Kuzey’in mecburi işbirliği devam ederken, Simay’ın verdiği ipucu, büyük bir düğümü çözecek, Kuzey, Ferhat’ı saklandığı delikten çıkarıp ayağına getirmenin yolunu bulacaktır.

Heyecanlı bi bölüm, muhteşem ve kuzey güney arasında mekik dokurum artık bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…