Kuzey Güney Kanal D

evett netten izlediğimden dah yeni seyrettimm

bir arkadaş yorum yapmış sıkıcı diye evet bende sıkıldım bu hafta izlerken

şimdi bir ferhatın üzerinden işler yürüyor ,yani mazallah ferhat ölse dizide başka konu yok

hala dizi çözülemedi yanii....kuzey 2 sezondur ferhatla uğraşıyor

inş. ferhatın kızı ile olay şenlenir...

simaya gelince aslında uzaktan bakınca ne kadar çağresiz acıdım ...evet kötülük yaptı ama ferhatın yanına gitmedi
sonra kuzeye kötülük yapacak biri değildi,kadınca fitne fücurluk yaptı işte.....ama kabak fena patladı başına
ailesinden olduu babasının ölümüne sebep oldu....ve artık hayatı hayat değil....yüreği ağzında.....

şu bizim tecavüzcü erdoya hiçç alışamadım azcık yüzü dinlenseydi yaww başka adammı kalmadı koca memlekette onu getirmişler....
fatamagül ekibinden biri gelmiş sanırım diziye ondan aldılar heralde......

cemreye gelince gelince deli gibi peşinde her anında yanında yaa nasıl rahat işi var hep kuzeyle kız....sanki sevgilisi gibi
zeynebin ve güneyin gıcık kapması normal valla tamam aşıksın anladık birkerede kuzey itiraf etti ama sülük gibi durmasana antipatik oldun düşman kazandın işte....

gülten teyzee muhteşemdi yaaaaaaaaa

güney cephesine gelince nekadar çağresiz güney aşağa tükürse sakal yukarı tükürse bıyıkbunu iyi kullanan banuuu

barışta salak valla ortalığa çapulculara bıraktıııı

burak çatalcalı çok merak ediyorum o parayı nasıl bulacak......normalde sinanerlerden yaşamını sağlayan biri ki taşınmazlar şirkete aitse ne şekilde o kadar paarayı bulacak??senaristler nereye bağlayacak bu işi merak ettim doğrusu.....

zeynebe gelince kuzeyle karşılaştığında içi yanan aşık rolunun hakkını vermiş içim cızz ettimi etti yaniiii

ama sini işler peşinde artık kuzey ve cemrenin bir düşmanı daha var ve halaaaa bu kızın bu dizide eyrelti durduğuna inanıyorum heran gidecekmiş gibi...........

handan hanıma gelince ayyyy bu kadın gerçekten çokk iyi rol yapıyor fenalık geldiii onun bağrışlarından beeee

bir insn hiçmi neryee geldiğini nasıl davranacağını bilmez yaa kocaa köşkte sanki el enseler dünürleriylee önlük takmış yemek yapmışş...ilerleyen bölümde sen daha çokkk bağrırsın bende hanımım diyee......

merve boluğurun saçları kuş kadarcık
kalmış

ayrıca şu cemreyle kuzeyi berabaer görsem artık bi

Son düzenleme:
dün gece hemen netten izledim önden demeden edemeyeceğim

kıvanççç allahımm o şık kıyafetlerde nasıl yakuşukluu nasıl çekiciiii azcıkta kilo alsaaaa offf offff

efendim handan hanımdan başlayım ne gıcık kadın o yaaa gözleri bakışlarııı ne oldum delisi oldu
banu neden onun o evde kalmasına ses çıkarmıyor güneyi avcunun içine almak içinmi???
bakışlarından nefret ettim nasıl sinsii nasıll görgüsüzzz....

güney anasına ev tutup bakabilir ama hadi hayır olsun..............

samibeyde bu kadar nefret ettiği bir kadınla aynı yatakta nası yattı yaa her gittiğinde dönmee diye yırttı kendini....

cemree salak aşıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk artık

zeynep tehlikeli ama uyuz oluyorum o kızaaaaaaaaa

bu bölüm çok heycanlı değill bir ferhattır gidiyor işteeeee

[video=youtube;CcCUGS0jTj4]http://www.youtube.com/watch?v=CcCUGS0jTj4&feature=player_embedded[/video]

Kuzey ve Cemre aşkı bir kez daha çıkmaza giriyor. Kuzey, Ferhat’ı saklandığı yerden çıkarmak için Deniz’e yaklaşmıştır. O’nun güvenini kazanmak için yalanlar söylemek zorunda kalır. Bu durum Kuzey’e çok zor gelse de, hedefine yaklaştığı için sabretmek zorundadır. Zeynep’in anlattıkları yüzünden huzursuz olan Cemre, her ne kadar, Kuzey’in bir kadınla beraber olduğuna inanmasa da, Zeynep’in canını acıtmak için yalan attığını düşünse de, bir yandan şüphe içini kemirmeye başlar. Uykusuz bir gecenin ardından Cemre, Zeynep’in karşısına çıkar. Cemre’nin geleceği için Kuzey’in büyük engel olduğunu düşünen Gülten hanım, çareyi doğrudan Kuzey ile konuşmakta bulur. “Kuzey aradan çekilmeli, Cemre Barışla evlenmelidir”. Cemre’nin haberi olmadan yapılan bu konuşma Kuzey’e kaybetmek üzere olduklarını bir kez daha hatırlatır.Öte yandan kızının Kuzey’in elinde olduğunu öğrenen Ferhat da Kuzey’e kendini sert bir hamleyle hatırlatır. Kuzey yine bir kavşaktadır. Bir yandan aşkı, bir yandan intikamı ve olmayan geleceği. Kuzey, Cemre’yle hayatının dönüm noktası olacak konuşmayı yapar.

Ben bu diziyi eskisi gb heyecanla beklemıyorum hatta tv.den ızlemıyorum bile artık.
Ekip değiştirmişler galıba dizinin seyrıde değişmiş,eski tadını alamıyorum..
Ama dün netten 41.bölumu ızledım Kuzeyın alıyle morg sahnesınde bittim ..
Kıvanc yardıyor resmen oyunculukta ..
O nasıl Alii dıye bağarmaktı öyle sarıp sarıp tekrar izledim o sahneyi..
Şuan bana göre diziyi kurtaran bir tek Kuzey ve Cemre..
Ikısı karsılıklı paslasıyorlar resmen oyunculukta + cemrenın annesı ..
Bu üçlünün sahneleri izliyorum gerisini izlemiyorum..
İlk zamanlar böyle değildi hele zeynep midir nedir o kızın sahnelerını dırek es gecıyorum ıkı sn.den fazla dayanamıyorum kıza..
Umuyorum zeynep karakterı bıran önce ölür,
Ferhat faktörü de devreden çıkarsa bu dizi eski tadını almaya baslar bana göre.

bu gece izledim ,ve tek geçerim kuzeyin gülten teyze ile konuşmasınııııııııııııııııııııııı

bu haftaki bölümde herşey fasa fisooo gülten teyze ve kuzeyin konuşması,ve güneyi dövmesi,ve cemre ile konuşmasııı

iştee bu bölümler muhteşemdii....kuzeyyy başından beri beklediğim çıkışııı şu kabadayının yerine geçerek sağlayacak ben tipi fiziği ile çıkış yaptırırlar dedim ama adamı mafya babası olmaktan başka çıkışı yok....tüm sevdiklerine uzak adam birde o zeynep yılanı çıktıı zaTEN merve kapçığı sadece kötü kadın rollerinde olabilir kapçık ağızlı

[video=youtube;RtDanel8EHk]http://www.youtube.com/watch?v=RtDanel8EHk&feature=player_embedded[/video]

bir dizi bu kadar mı güzel
büyüleyici sürükleyici bıktırmadan
kaptırıp kendini gider mi ?

gider...
cevabı kuzey güney

çarşamba akşamlarını iple çekiyorum
o akşam tüm dünyayla bağlantımı koparıyorum dizi bitene kadar
oyuncular ne kadar içten oynuyor öyle
onlar gülüyor bende gülüyorum onlar ağlıyor bende ağlıyorum
önümdeki cam ekran değil adeta gerçek hayat

imkansız aşk nasılda işleniyor ağzım açık izliyorum

tek kelimeyle bayılıyorum

hele cemre duru bi güzelliği var masmavi gözler
hele bu akşam o kıpkırmızı rujuyla beyaz gelinliğiyle annemle öylece baka kaldık :26:

yazan senaristin oynayan oyuncuların emeklerine sağlık
herşeyin hakkını bizi ekrana kitleyerek veriyolar valla

dizi dedin mi
kuzey güney
gerisi yüzüne bile bakmıyorum
sadece ekranı dolduruyolar o kadar

çok üzüldüm ben bugün cemre ye
kuzeye çok kızdım telefonda bir yapma evlenme deseydi ne olurdu
zeynep cadolozu farklı adres söyledi kesin pislik
cemre öyle iyi bir oyuncu ki güzelliğinin yanında
kızgınlığı sevinci her şeyi öyle gerçek ki en çok ona üzülüyorum

dedimki tam gircek cemre dur diycek ama o zeynep cadısı yuzunden yanlıs yere gitti kuzey..ama cemrede haklı bi yerde kuzey bi seviyom bi sevmiyom oyuncak etti kızı simdi napcak bakalım:26:

Az önce izledim..
vay vay vay ..
cok değil bır ıkı hafta önce yenı sezonun olumsuzluklarından bahsetmıstım ama utandırdılar resmen...
Ters köşe oldu bu bolum resmen .
Hangı sahneden bahsedelım ki ..
Guneyın kendınden tıksındıgı kendını içkiye verdıgı sahneden mi ..
Cemrenın çaresizliğinden mi ..
Kuzeyin kutlamadakı bakışlarından mı ..
Cemre yenı sezonda gozume cok guzel gelıyor ..
Hele oyunculukları ..
Baslarda kıza baya cemkırmıstım hakkını yemısım .

Soluksuz izledim icim eridi gitti resmen
Zeynep'e acayip gicik oldum.
Handan hanim neydi oyle o sahne cok iyiydi geldi kavga etti gültenle saka gibi bir kadin ya o
Ahhhh kuzey ahhhh cemre
Tum romantik sahneler de kiziyodum baska kiz mi yok diye gozume guzel gelmiyodu cemre ama dun gece sukur dedim gercekten guzel olmustu evlenme teklifi alirken
İns. Gülten herseyi itiraf eder sonra kizina kuzeyin cemreyi aradigini evlenme teklif ederken kuzeyin de orda oldugunu kendi yaptigi konusmayi . . .

ama olmazki böyle yaaaacemre evlenemezsinnnnnnnnnnn hayır .nasıl olacak peki kuzey evli cemreye asla bakamaz bu saaten sonra yani beklediğimden çok farklı çıktı bu bölüm ama çook üzüldüm cemreye :18:bu bölümden sonra nasıl olur anlayamıyorum cemre artık evli olmuş olur

sezon başında yaptığım olumsuz yorumlardan utandım dün akşam ki bölümde
zeynep yanlış adres söyledi demek ben orayı kaçırmışım diyorum kim yanılttı bunları güney mi
cemre hakmen oldu valla balayına gitmeden kuzey yakalar mı bunları bilemem artık fragman yayınlandı mı acaba bi bakayım

ah ah nasıl bi bölümdü o öyle attı artık imzayı geri dönüşü yok kuzey artık gel diyemez cemre ne de güzel masum bi çare bakıyosun öyle çaresizliği o kadar belli ki ah ah barış aslında iyi ama sevmedikten sonra güneyde bin pişman cemreyi terk ettiğine özelliklede cemre çok yakışıyosunuz dediğindeki tavrıyla çok belli etti pişman banuyla evlendiğine merakla bekliyorum yeni bölümü ama bayram diye haftaya olmayabilir dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…