Kuzey Güney Kanal D

dünkü bölümde bende cemreye çok üzüldüm.handan hanımın sahnesinde banuların güneyin filan renault a binip handan hanımın mercedese binmesi komiğime gitti:)

efetttt bu haftada yeni izledim....

öncelikle çokkk sevdiğim gülten teyzemden başlayımmmm çıkkkkk çıııııkkkkkk çııııkkkkkk olmadı gülten teyzem olmadııı

tamam annesin kızının ateşlerde yanmasını istemezsin tamam kuzey ona kızgın maşa ama kızınıda göz göreee göreeee mutsuz bir evliliğe itemene çookkkk kızdım yaa

sen hayattan bir darbe almışsın , kızına hem ana hem baba olmuşsun koruyup kollamışsın ama neden kızının sevmediği bir adamla evlenmesine göz yumuyorsun...????

kzın senin aşkının meyvesi değilmi???? üstelik seninki yasak aşk meyvesiii unuttunmu gülten teyzemmm

insan düşünmezmi bu kız sevmediği adamla evlenecek ,belki hayat standartları yükselecek ,tamam ok. kocası onu sevecek ama ya gönlüüüü

yerlerde sürünecek, her yatağa girdiğinde yanındaki adamı değil gönlündeki adamı düşünecek........

kuzey ona yaptı yapacağını bunalrıda öğrendin sen,kızının barışla evlenmesini kabul görmeyecektin kızının gönül acısının dinmesini bekleyecektin vs.vs.vs..

çokkk kızdım ...............cemre de bu durumla hem güneye hem kuzeye hem banulara attı kazığını toplam aldı hırsını .............

burada barışa çok üzülüyorum baştan o da kötüydü ama şimdi arındı ve sade gerçekten sevdi cemreyii haketmedi bu durumu........

kuzeycikk artık güçlenme yolunda yüreği yaralı yaralı gidecek yolunda...

güney ise vicdanının arasında sıkışmakla meşgul birdeee geçmişteki fakir ama grurlu güneyi çokk özlüyorr

handan hanımdan nefret ettim vallaaaaaaa

zeynepte ayrı bi gıcık hala eyrelti geliyor bana sanki heran çıkacakmış gibi...

Dizi başladığında Cemre için bu kızdan başkasını bulamamışlar mi demiştim ama hakkını yemişim.Hem çok çok güzel bir kız hem de iyi oynuyor.Bu bölümde de ayrı bir güzeldi yav Bir de sezon tanıtımlarında Cemre hapisteydi sanırım bu Burak Barışı öldürcek Zeyneple bir olup suçu Cemre'ye atacaklar

Ben cemre'nın hapse gırme sebebının mutlaka Kuzey olacagını dusunuyorum.
İnşallah yanılmam cunku Çağdaş Onur Öztürk olmadan bu diziyi dusunemıyorum bile..

cemre nin bu bölümdeki rujunun markasını numarasını benzerini blen var mı kızlar
Eki Görüntüle 538183

bu arada cemre bu bölümde güzel olmuştu gerçekten. normalde ne çirkin yapıyorlar saçlarını filan çok çirkin geliyo göze.

İnternetten görüştüğün kişi ne kadar demişti fiyat olarak ? sen nerde yaşıyorsun ? ben bugün kedimin yawrusu olsa 650 den veririm. Neden dersen, çok akıllı ve nadir bulunan bir tür. Ufak bir indirim yapabilirim o kadar ama daha fazlası olmaz. Çünkü nerde bakıldığı, nasıl bir ortamda yaşadığı benim için daha önemli. Yavrulardan birini kendime ayırıcam hatta ama 1-2 tanesini veririm.

evet değil mi çok güzel...
ne rengi diyebilirim kozmetikçiye???

valla bence kadife gibi duran kirmizi ruj diyebilirsin..nina ricci nin vardi boyle bir ruju ben kullaniyordum ama artik uretilmiyor..bidaha bulamadim bende cok severek kullaniyordum

Eeeeeeeee ne olacak şimdi cemre gerçekten evlendi kuzey ne yapacak olmadı ya çoook fena çook

Ben cemre'nın hapse gırme sebebının mutlaka Kuzey olacagını dusunuyorum.
İnşallah yanılmam cunku Çağdaş Onur Öztürk olmadan bu diziyi dusunemıyorum bile..

Kesinlikle haklısın ben de istemem de eşimle izlerken bu şekilde fikir yürüttük.Araları kötü ikisinin zeyneple burak'ın fragmanlarda silahı denize atmaları aklımıza bunu getirdi.Ters köşe yaparlar umarım

vav yeni bölüm süpermiş keşke bugün oynasaydı eski bölümü vercekler herhalde

bu hafta yok mu kızlar?
sanırım bayram haftası olduğu için kanal d nin tüm dizileri bu hafta oynamıyor...

[video=youtube;u69YPZri_-I]http://www.youtube.com/watch?v=u69YPZri_-I[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Fragmanı ızleyınce ıcım acıdı ..
ayh kotu oldum ..
yazık ya ben barış karakterınede uzuluyorum ..
cemre yaktın her ıkı adamıda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…