Kuzey Güney Kanal D

samiyi sevmiyorum .
karısına çektirirp çektirip başka bi kadına kırmızı güller falan.
böle erkekler dolu karısına pas pas gibi davaranıp dışarıya iyi olaan.

Aynen.. Handan kotu huylu, sinsi vs. olabilir ama bu kadarini asla hak etmiyor! Bosanmak isteyen de Samiydi Handan degil. Kadin cekmis cekmis caresiz oldugu icinde susmus oturmus. Simay'in eve geldiginde gitmesine de hak vermistim. Gorgusuzlugunu hic bisey aklamaz tabii.

Bence anne olarak ayirim yapmadi ama onyargili davrandi. Guney daha sakin, caliskan gorundugu icin umudu oldu. Kuzey vurdu kirdi oldugu icin icindekilerini hic bir zaman gosteremedi. Hep yanlis anlasildi..

Yeni yonetmen gelmis diziye, kadinlari baya bi duzeltmis. Zeynep'te daha once cok iticiydi, surekli vampir gibi makyaj yapiliyordu o bile guzellesmis.

haftaya aynur hanimla tanisacakmisiz handan gider sacini basini yolar artik evinide ogrendi..

Banu'nun hedefinde Cemre var!
Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşluğu yaşıyor. Bu süreçte ise Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark edemiyor. Banu da kendini hatırlatmak için Cemre’yi hedef olarak seçiyor. Güney’in, Kuzey’i hayatından uzak tutmak için oynadığı kumar, kardeşinin gerçekleri anlamasıyla son bulur. Burak Çatalcalı’nın verdiği vekaletname sayesinde, Kuzey’i şirketten uzak tutmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kuzey’i günler sonra ilk kez gördüğünde, Cemre için yeni yıl o an başlar. Kuzey’in Simay’dan boşanmasıyla hayallerine daha sıkı sarılan Cemre, Barış’la evliliğinin biteceği günü sabırsızlıkla beklemektedir. Cemre bu yılın, önlerine çıkan tüm engellere rağmen “aşkın yılı” olacağını hissetmektedir. Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşudur. Bu süreçte Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark etmez. Ama Banu kendini hatırlatmak için, bir hedef seçer; Cemre. Cemre’yle yalnız kalmanın bir yolunu bulur ve Cemre’yi tekneye davet eder, denize açılırlar. Cemre teknede yalnız olduklarını fark ettiğinde kıyıdan çok uzaktadırlar. Kuzey her şeyden habersiz, Demet’le birlikte hastalanan Ali’nin annesini ziyaret etmek için Trabzon’a gitmiştir. Ali’nin doğup büyüdüğü evde Kuzey, yarasını daha derinleştirecek zor bir sınav verir. Öte yandan, yıllarca çilesini çektiği kocasının hayatında hiç bir iz bırakmadığını, hatta Sami’nin yepyeni bir hayata adım atarak Aynur isimli bir kadınla evleneceğini öğrenen Handan, intikam almaya hazırdır. İçindeki yılların cam kırıklarıyla, hem Sami’nin hem Aynur’un canını kanırta kanırta acıtır. Ne şirkette elde ettiği başarı, ne de Burak Çatalcalı’nın Ferhat cinayetinin bir numaralı şüphelisi olması, Güney’in rahat bir nefes almasını sağlamaz. Üstündeki baskı arttıkça, Güney farkında olmadan açıklar vermeye başlar. Artık Güney’in en büyük sırrının, sessiz kalmaya hiç de niyeti olmayan bir ortağı vardır.

[video=youtube;K9fwP3cJ0Dg]http://www.youtube.com/watch?v=K9fwP3cJ0Dg&feature=youtu.be[/video]

Şimdi izledim ;
Ne gereksiz sahneler vardı öyle..
Alinin aılesını zıyaret sımdı mı akıllarına gelmıs,saçmaydı..

Guney aman Allahım ya adamın ıcınden resmen canavar çktı :)
Haftalar öncesınde bence katil Guney demiştim ! pehh haklı cıktım
Banu ıle kavga ederken kafasına bardagı vurup,banunun ustune atması aslında guneyın ruh hastası oldugunu gosterıyor.
Bence finalde guneyde ruh ve snır hastl. hastanesınde boy gosterecek .

aynurada sinir oldum , samiyi terk etti handanın yüzünden

Sami terk edildi yıllarca handana çile çektirmiş hakettiğini buldu
banu iyice çıldırdı, güneyin kafasında bardak kırma sahnesi komikti canere özendi herhal
cemre saf hiç banuyla başbaşa kalınır mı:44:

alinin ailesinin sözleri cok gereksizdi durduk yere konu çıkardılar
şeref komiserde hayalet gibi her bölüm görünsün diye saçma sapan sahnelerde cıkıyor,dizi sezon sonu bitmezse iyice saçmalar
ece yörenç ve melek hanım yaprak dökümünde aileyi trenle trabzona yolladılar
bu dizide öğrendiler herhalde öyle bir tren olmadığını

diziyi uzun süredir doğru düzgün izliyemiyordum.ne kadar hızlanmış.kötüler cezalarını bulmaya başlamış.simay külübe düşmüşkız o halde bile tehdit ediyor.güya kuyruğu dik tutacak.garibim.sami yede iyi oldu.karına işkence et sonra niye söyledin be kadın.o iyi oldu.yalnız handana söyledikleride doğru idi.banuya yazık yaa aynen cemrenin dediği gibi sevgiye muhtaç o.güney bööööööööö.söyleyecek kelime bulamıyorum.insan değilsin.bi simay bi güney olmasa ne iyi olurdu.ya da cezalarını çektiklerini görsem daha keyifle izlerim bu diziyi.gülten hnm ile cemre nin arabada yaptıkları konuşmalr ve gültenin arabadan kovması çok komikti.

[video=youtube;gG8kkplMLdQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gG8kkplMLdQ[/video]

bu bölümde banuya üzüldüm açıkcası
güney sırf banu gerçekleri söylemesin diye banunun hastalıgını kullandı çok karaktersizce bir davranış

üff samı ve handan cıkınca ılerı sarıyorum..ıkısıde bırbırınden ıtıcı..

benım bu dızıyı ızlememın sebebı 2 kısı

bırısı kuzey dıgerı gülten hanım ..

dıgerlerı hıc cekılecek gıbı degıl..hele zeynep ..dıl pabuc kadar masallah

[video=youtube;ZXfw62dl050]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZXfw62dl050[/video]

Sonu çok fena bitti yaa.. Ben üzüldüm Simay'a valla

yine Kuzey kurtaracak Simayı o hayattan tabı bunu isterse...Barışta fena bozuldu bu bölüm,suratına kapılar kapanınca,eeeee ektiğini biçer herkes..

Güneye sinir olmaya başladım.
En sevdiğim Kuzeyle Cemrenin aşkı...

ya şu komiserin aşkına bayılıyorum normalde sevmem o adamı ama bu dizide sevmeye başladım
simaya bende üzüldüm hep o aşağlık zeynep yüzünden bunlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…