Kuzey Güney Kanal D

Valla eskiden cemre bana Cok itici gelirdi simdi tuhaftır onu görmek için izlyrm.. sanki kilo falanmi almis biraz. Guzellesmis. Anasinida Cok seviyorum.kafa dengi. Nasil yapıyor o yüzüklerin efendisindeki gollummudur nedir ona benzeyen güneyin annesinin takldini... Çok gıcık alıyorum guneydende anasindandan.sigintilar.

Hiç güleceğim yoktu o kadının takliti kopardı beni
Handan hanıma sinir oluyorum aldılar havasını nihayet

valla ben hep handan style görünce yüzüklerin efendsi gelyr aklima.. cemrenin annesine bende Cok güldüm.Valla Cok beğeniyorum bu kadının oyunculuğunu.çok rahat..her ortama ayak uydurur.. handan nasil ölüp ölüp otarafa butarafa yamuluyordu güneyin kaynanasi cemrenin anasyla ilgilenince...handan fakirlige gittikçe yaklaşıyor..kocasına muhtaç olacak sanki yakin zamanda...

O zeynep ne ya öyle .dedikoducu naciye gibi olmuş... Abartmışlar bence bi ağırlık verseydiler bu kıza ve sinsi bişey yapsaydilar daha ii.oynar bu kız...fesat olmuş çıkmış.. bide kuzeye o el işareti falan. Ayy Cok iticii amaa. :) hele son sahnede örsan köşeden bakışı. Hoş ben biliyordm örsan cikacagini da güneyin anası gıbı bakıyordu oda...:)

nihayet bu gece sorunsuz ve eksiksiz izledim...valla ben senaryoyu artık tahmin edemiyorum...

bence başarılı gidiyorlar......ben barıştan şüphelendim ama direk bişey yapıp arabayı uçuurumdan atmıştır dedim...

olayların o denli karışacağını düşünmedim......................

birde şebnem dönmez banularlada görüştü orada bişiler çıkacak gibi...

ebru hanım nasıl oğlundan şüphelendi hemen.....

elbezi hadanın havası indi sonunda veee güneyede gerçek kimliğini gösterdi kontejanı bitti bence.............

komserden işgillinmeye başladım acaba göreve devammı ediyor...ajan gibi girdi aralarına bunların.....

en sonnn zeynebe geleceğim yaaaaaaaaaaa allahım ne iğğğğğğğğğğğğrençççççççççççççççç bişey oldu

yaa madem kararlısınız oynatacaksınız bu kızı bari biraz aile hayatından bahsedin ,babası ile diyolog yazın vs. vs.

kız iyice antibatik ggelmeye başladı o koca ağzı ile öpücük göndermeler erimiş sakız gibi yapışmalar.............ıyyyy diyorumm

veee nihayetttt cemre ve kuzeyyy buluştuuuuuuuuuuuuu nihayettttttttttttttttttt valla cemre yerinde olmak isterdimm

Handaaaannn sen nesin öyle? mum olacaksın sami amcaya, kuzeye sen az kaldı, bekleeee:52 güney şutlar seni yakında

-gülten hanım süper oyuncu, çok beğeniyorum Zerrin Tekindor u, nasıl yaptı ama el bezinin taklidini, koptuumm

-Barış ne işler karıştırıyor acep, içindeki şeytan çıktı yine

-Şeref komser bence de ayrılmadı polislikten, yoksa ne işi var her olayda:26:

-şu zeynep ne itici bişey yaa, herşeyine kıl oluyorum, yürüyüşü, duruşu, bu kızda bi hantallık var, hayır şişmanda değil, ama böyle bi tuhaf her yerden çıkıyor, aslında tam handan a uygun gelin, beraber köşe bucak dinlerler elalemi

-Cemreyle Kuzey baydı beniiii, artık olsun nolcaksa, oofff

-Hee bu arada Sami amca kime öptüm filan diyordu:26: sevgili yaptı herhalde kendineezik handana kapak olsun

yayaya evet sami amca sevgili yapmış fırında tamam aysel hanım ddeedi...tlf da gecen gece yakalanıyordum gibisinden bişey dediiii

ben handan hanımı tanıdıkcaa sami betin neden böyle olduğuna karar verdim....tmm samii bey amcada kaba saba ama oytanda olmamış adamı işte

Bana öpüşmeyecekler gibi geliyor, Kuzey Cemre'yi durduracak yine huf bezdim artık. Zeynep çıkınca küfürler havada uçuşuyor zaten, ne aç kızmış yav.
Kıvanç yavaş yavaş kilo almaya başlıyor, al koçum al saçlar da on numara beş yıldız oldu zaten

Şebnem Dönmez ile Barıs telefonda konusurken Güney tilki gibi dinliyordu
bence bu kadınla bi ilişkisi var yoksa güney sirketi ele mi gecirecek?
Burak olayında da Güney'in eli var bence silahı o koydu
Ferhatı da o öldürdü,
sonuc olarak her kapı gıcık Güneye cıkıyo bence

Aaayyyhhh Handan ve Zeynebi gorunce sinir oluyorum. Ne yaptiklari, ne istedikleri belli degil.. Icten pazarlikli sinsi insanlar..

Gulten hanim beni de guldurdu bence bu kadin bu rolu oynarken cok egleniyor, belli

Kilo aldigi benimde gozumden kacmadi. Cok yakismis.. Ne yakismaz ki zaten ona

Son sahnede opustuler bile yani Kuzey bi an yenik dustu kendine.. Gittikce yeniliyor Cemre'ye.. Eskiden oyle bisey yok diyordu simdi hersey ortalikta.

Bu Burak - Baris - Zeynep uclusunun Ferhat'in cinayetiyle ne alakasi var cok merak ediyorum. Nasil baglayacaklar orayi aceba..

Su Cemre'nin hapis sahneleri de gelsin artik cok merak ediyorum o yuzden izliyorum valla

tam sevineyim diyodum şu kuzeyle cemrenin son sahnesine zeynep karısı çıktı ordan kesin foto falan çekip bişeyler yapıcak öff

cemrem benim bitanem, sen secimini en basindan yaptin ..simdi kivraniyorsun amaaa ne care..

gerci kuzeyde adam olsaydi.!! halen bile adam gibi elinden tutamiyor=(

Ancak şimdi izledim ..

Eskisi gb aman bu aksam kuzey guney var dur ızlıyeyım dedıgım bır dızı değil..
Hiçbir diziyi zaten tvden ızlemıyorum hepsı çöp artık ..

Neyse gelelım bolume ,

Kuzey saçlar yakısmıs yavrum sarısın marısın ama sevıyorum senı ..
Guney la ben senın yerınde olsam atardım kendımı annem bana öyle çemkirdikten sonra ne cibilliyetsiz adamsın ..
Barış sinsi seni...Anan bile kurtaramıycak oğlum yakıyorsun basını .

Venusun kuzeyden yardım ıstemesı cok sacmaydı
Superman mı arkadas bu kuzey herseyde cocugu karıstırıyorlar..

Komser ya gızlı gorevde
yada tekrar goreve gelmek için yer yapıyor ..

Ben artık entrika izlemek istemiyorum,
Azıcık aşk serpiştirin ,
O zeynep denen sineğide cıkartın artık aradan ..

ohh dedim yaa öpüştüler ya içimin yağları eridi şu zeynepte ne uyuz ya bi umursamaz gibi bi umursar gibi sevdiğinden değilde sırf rekabet onunkisi benim olcak cemrenin değil havaları bu sezonun başında cemreye bide ben aranızda engel olmıycam diyodu güyaa çok inandırıcı ve anlayışlı gelmişti ama içindeki kötülük hortladı galiba öpücük atmalar falan ıyy çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…