Kuzey Güney Kanal D

-Aylar önce Ferhatı vuran bence guney demıstım galıba haklı cıkıyorum ..

- Cemre ne guzel oldu öyle son zamanlarda.. yakın cekımlerde yuzu cok hosuma gıdıyor

bu cemrenin hapise girdigini gostermislerdi sezon basında acaba diyorum bu sirket işiyle ilgili herseyi cemreyemi yıkıcaklar bide evlencegi zaman evlilik sozlesmesi imzaladı okumadan etmeden kesin onla ilgili bişiler varrrrr

[video=youtube;sjkvvBFJMAk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sjkvvBFJMAk[/video]

simay zeynepin saçını başını yoluyorrrrr oh olsunnn

Kuzey, Sinanerler'e karşı harekete geçiyor
Kuzey, Sinanerler’e karşı harekete geçtiğinde Güney de, kardeşinin planına bilmeden dahil oluyor. Sinanerler’in oyunlarını ortaya çıkartmak konusunda Kuzey’e yardım etmek isteyen Cemre, büyük bir tehlikeye atılmış ve gizli belgelere ulaştığı anda Barış’a yakalanmıştır. Barış’ın öfkesinin önündeki tek engel, Cemre’yi böyle bir yanlış yapmaması için uyarmaya gelen Kuzey’dir. Kuzey; Cemre’yi daha fazla zor durumda bırakmamak için Barış’ın kendisini geri püskürtmesine razı olurken, Barış da yine kendi yöntemleriyle Cemre’yi susturmayı başarır. Cemre’yle Kuzey’in birbirlerinden kopamayacakları anlayan Zeynep hırsına yenik düşer. Ancak Zeynep’in başlatacağı yangının alevleri, en çok Sinanerler’i etkiler. Geçmişe dair bütün sırlar ortaya döküldüğünde, köşkteki sakin hava, yerini bir anda fırtınaya bırakır. Bütün öfkesini durumdan sorumlu tuttuğu Cemre’ye yönelten Banu, çok büyük bir acıyla yüz yüze gelir. Zeynep’in sonu tehlikeli noktalara varan intikam oyunu, Kuzey ve Güney’i bir kez daha karşı karşıya getirirken, aynı zamanda Simay’ın da başını yakar. Şirkette dönen kirli oyunları bozmak için çıkış yolu arayan Kuzey, sonunda aradığı çözümü bulur. Bu sırada Ebru Sinaner, kendisini ve ailesini zor durumdan kurtaracak anlaşmayı yapmak için büyük tavizler vermek zorunda kalır. Kuzey, Sinanerler’e karşı harekete geçtiğinde Güney, kardeşinin planına bilmeden dahil olur. Sinanerler, Kuzey’i küçümsemenin bedelini ağır ödeyeceklerdir.

sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümü geçen haftada eşim yüzünden izleyememiştim zaten
allahtan bugün geç gelcek

Kuzey Güney'de annesi yazıyor, oğlu oynuyor

Kuzey Güney dizisininde Ece Yörenç senarist

Yörenç'in oğlu Ali ise dizide Can karakterini canlandırıyor.

Ali Yörenç, annesinin yazdığı senaryodan hiç haberi olmadığını söylüyor.

Yakışıklı oyuncu, "Senaryo ile ilgili en ufak fikrim yok. Ne annem söyler ne de ben sorarım" diye konuştu.

Son düzenleme:
Ya bu Kuzeyin yeni imajına bayıldım bayıldımmmm...

Bide güneyle konuşurken ağzını yaymadan konuş diyoya dudaklarını hiç kıpırdatmadn bitiyorum yaaa .. Yakışıklı Serseri

bu hafta çok güzeldi bu küzeyin takıntısınada sinir oluyorum sonunda cemre galiba barışı öldürüp hapse girecekkk..

Ben işlerde yaptıkları sahtekarlıkları cemrenin üstüne yıkarlar diye düşündüm ama barışıda öldürebilir başkası cemrenin üstüne suç kaladabilir ama cemre birini öldüremez çok pısırik bi kız..kuzey güneyi tersliyorya bende bayılıyorum çok güzel rol yapıyo...handan hnma gıcık oluyorm ne uyuz bi kadın.allahım kimseye evlad kayıran bi anne vermesin ama yakındır sokakta kalıp kuzeye yeltenmesi...zeynep suçu simaya yıktı ama bence kuzey öğrenince oda çok fena olck..simay şimdiye kadar yaptıklarını çekiyor şimdi..ben en çok kuzeyin babasının evleneceği kadını ve kızını merak ettim görmedim kim olck onlar acaba..başa bela birileri değldir inş...

şu zeynebin suratını göreceğime handan hanımı izlerim bütün gün daha iyi valla
öff aşırı gıcık oluyorum zeynebe

Kuzey neden Zeynebe boyle yumusak davrandi ki? Cemre'yi rezil etti pislik, daha geziniyor ortaliklarda..\

Handan hanima uzuldum bu bolum ya.. Kac yillik kocasini bi baskasiyla dusunmesi onu mahvetti.. Oyle ya da boyle..

yine sürükleyici bir bölümdü handana üzüldüm kadın hep şiddet görmüş onu o hale getiren saminin sevgisizliği
aynur hanımını bulunca nasıl da değişti handanın 40 yılı heba olmuş yazık valla günümüzde bu durumun cok örnekleri var

zeynep nasıl uyuz bir tiptir ya kuzey cok yumusak davranıyor ona simaya yapmadığını bırakmıyordu
cemre de mıy mıy

samiyi sevmiyorum .
karısına çektirirp çektirip başka bi kadına kırmızı güller falan.
böle erkekler dolu karısına pas pas gibi davaranıp dışarıya iyi olaan.
valla banuya yapılan paça çorbası eziyeti bana yapılsa gebertirdim o kadını.
güney ne utanmaz ne terbiyesiz bişeysin ya.
yalnız helal rolünü iyi yapıyorsun gıcık oluyorum sana o havalar tavalar.
kuzeyin ne cemreyle ne zeyneple olan ilişkisi hiçmi hiç cezbetmiyor beni.
sıfırdan bi kzı bulsunlar kuzeye dizinin sonunda bence.
hele cemrenin aşkı hiç ianndırıcı gelmiyor bana

- Handan hanıma bıryandan acıdım bıryandan da oh olsun dedim..Kadın kucuklukten berı evlat ayrımı yapmıs sımdıde bedelını oduyor.
- İnsanın hayatta kuzey gb bır dostu - cocugu - arkadası olmalı .. her ne olursa olsun elınızı bırakmıycak ..

- Cemre gıtgıde guzellesıyor ne kullanıyorlarasa bu kıza makyajda maşallah bakmaya doyamıyorum.
- Zeynep yuzsuzluk abidesi.. dırek es gecırıyorum sahnelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…