Kuzey Güney Kanal D

Güneye sinir olmaya başladım.
En sevdiğim Kuzeyle Cemrenin aşkı...

ya şu komiserin aşkına bayılıyorum normalde sevmem o adamı ama bu dizide sevmeye başladım
simaya bende üzüldüm hep o aşağlık zeynep yüzünden bunlar oldu

Güney dizinin baslarinda iyiydi, ben seviyordum. Yazik diyordum hep arada bi derede kaliyor

Sonra hirsina yenik dustu.. Banu'yu secti. Olan ondan sonra oldu sahte adamin tekine donustu..

Son bolumde de ne numaralar ne icten pazarliklilar.. hayret ettim

Zeynep guya iyilik yapiyor. Gitti hemen yetistirdi Kuzey'e. Simay simdi de o haldeyken eski kocasini gorup bi kere daha utanmis oldu. Hos o da yapmasin o isi gitsin merdiven silsin, ama Simay iste..

Su katil meselesi bi turlu aydinlanamadi gitti.. Aklima sezon basinda ki fragmanlar geldi de, Burak Catalcaliyla Zeynep'in silahi suya atma sahnesi vardi.. Ne alaka aceba..

Komiseri bende seviyorum dizinin yeni Ali'si :)

Son düzenleme:
[video=youtube;180Ug_LBLaE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=180Ug_LBLaE[/video]

Hatırlayanlar vardır, geçtiğimiz sezon başında Kuzey Güney'in ilk fragmanında Cemre hapse giriyordu. Aradan yarım sezon geçmesine rağmen Cemre hala hapse girmedi ve girmeyecek gibi görünüyor.

Konu ile ilgili fikri olan varsa söylesin;

Cemre neden hala hapse girmedi?

Eğer girmeyecekse sezon başında neden böyle bir sahne çekildi?

Senaryoda bilmediğimiz bir değişiklik mi yapıldı?

Yoksa sadece heyecan yaratmak için mi bu sahne çekildi?

bence bu son çıkan adam var ya simaya tecavüze kalkan onla ilgili bir şeylerolacak bence.özette küzey ve simay için her şey zor olacak yazıyordu.heyecan evet yapmaya çalışıyorlar.handanın evde çalışanlara bağırdığı sahne daha değişik verirmişti mesala.bu bölümde küzey iyice simaya kol kanat gerecek sandım ama yapmadı mesala.tamam korumaya aldı.yalnız en azından seni çöplükten alan adamım falan dedi.

gülten hanım ne kadın yaa.handan hanımın bile yüreğini açmıştı .bu bölümdede saminin .nasıl diyor.eee siz vazgeçmeyin samii beeeey..

bence barış kendini kaybedicek ve cemreye tecavüze kalkışacak (barış ilk darbeyi meldadan aldı nasılsa, melda geri çevirdi onu, ee barışta zayıf anında cemreye takıcak)
o an bişeyler olucak ve cemre barışı öldürcek vs.
hapse girmek zorunda kalıcak
benim aklıma bu geldi

cemre bu olaydan girerse hic cikamaz ki,cinayet sonucta

kisa süreli bir yatis olur ancak

Ben Simay'a gittikce aciyorum yalniz yaa.. Battikca batiyor, ne ana var ne baba.. Gidecek yer yok..

Tamam o isi yapmasina gerek yoktu ama bu seferde Zeynebin yuzunden iyice rezil duruma dustu..

Bence adam olmedi, zaten kamerada herseyi kaydetmisti.. Muhakkak aklanacak. Aceba komser napacak

herşeyin sorumlusu zeynep
simayın peşine düşmeseydi yalandan özür dilemek için bunlar olmazdı
gidip simayı orda gördün ya kuzeye niye diyorsun
sen tanımıyo musun nasıl bi adam olduğunu onun boşansa bile simayı orda bırakır mı bırakmaz

yılan zeynep yılan
bunu biliyo

ne oldu simayı işinden etti kız az daha pis adamlara yem oluyordu
adamı bıçakladı
o adamlar kuzeye kafayı taktı
zaten bela gelir kuzeyi bulur zeynep de iyi başarıyo bunu

simay şu zeynebin kafasını keşke yine yarsa ahhh ah keşke
atın şunu diziden ya konuşması tipi yürüyüşü konuşması sinsiliği
hele yüzsüzlüğü utanmadan hala daha kuzeyi arıyor ya
barış bile daha sevimli şu zeynepten

onun derdi cemre
simayla uğraşıyo ki kuzey cemreye yaklaşamasın

[video=youtube;KFrY-k4Z4c0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KFrY-k4Z4c0[/video]

şu zeynebin kemçük ağzını kıracak bir allahın kulu yokmu ya yoksa inanın tv den dalıp ben kıracam bide dudağını acayip yapıp konuşmuyormu deli oluyorum izlerken sana mı kaldı simayın nerde çalıştığı kendi vicdanını rahatlatmak için simayı kullandın kuzeye yakın olmak cemreyi ksıkandırmak için simayı öne attın yılan seni

Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı geliyor. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanıyor. Cemre, evliliğinin bitmesine az bir zaman kala, Barış’ın karanlık yüzüyle karşı karşıya kalır. Barış, Kuzey’i tehlikeye atmamak için Cemre’nin nelerden vazgeçeceğini sınamaktadır. Cemre yaşadığı işkencenin bitmesi için gün sayarken, Kuzey dışında sığınacağı kimse yoktur. Aralarındaki mesafelere rağmen, Kuzey’le bir araya gelmenin bir yolunu bulur. Bu aşk, Güney’den sonra Barış’ın da nefretinin hedefi olur. Öte yandan Zeynep, Kuzey’le karşı karşıya geldiğinde, içinde biriktirdiklerinin hesabını sorar. Zeynep yaşadıklarının intikamını almadan Cemre’yle Kuzey’in arasından çekilmeyecektir. Kuzey’in gerçek katil ortaya çıkana kadar peşinde olacağını anlayan Güney, bütün dikkatleri Barış’ın üstüne çeker. Burak Çatalcalı’nın iddialarını güçlendirmek için planlarını uygular. Simay’ın Şeref’e, Mori Şevki’yi öldürdüğünü söylemesinin ardından, olay yerine giden polisler ilginç bir manzarayla karşılaşır. Öte yandan Şeref Komiser, Simay’ın peşindeki adamların Kuzey’le bağlantısını çözdüğünde, olaylar daha karışık bir hal alır. Kuzey’in başını belaya sokmamak için Şeref Komiser gizlice Simay’ı evinde misafir eder. Bu durum, Şeref’le Demet’in ilişkisinde de beklenmedik bir etki yaratır. Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı gelir. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanır.

.............
[video=youtube;CRfzgsGYO4g]http://www.youtube.com/watch?v=CRfzgsGYO4g[/video]

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney'in final tarihi belli oldu.
Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel'in başrollerinde oynadığı dizi 26 Haziran 2013 Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümü ile final yapacak.

Kuzey Demet'le Seref'in opusmesini gormesi kotu oldu.. Boyle haberi olmasaydi keske..

Banu'ya gercekten uzulmeye basladim. Guney resmen korkularindan dolayi deli muhrunu vurdu oz karisina.

Simay desen battikca batiyor.

Bu arada Kuzey Seref'i o adamin yaninda gordukten sonra bisey demedi? Nerden taniyorsun felan sormadi oyle bitti o sahne..

Iiiiyyyhhh Zeynep'ten hic bahsetmek bile istemiyorum, o firinda ki sahne neydi oyle, igrenc..

Gittikce rezil ediyor kendini baska bisey degil.. Birde Merve Bolugurun hic oyunculuga dair yetenegi yok yav..

Kanal D ekranlarında beğeniyle izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil ve Öykü Karayel'in başrollerde oynadığı Kuzey Güney dizisi yakında ekranlara veda ediyor.

2011 yılının Eylül ayında izlemeye başladığımız Kuzey Güney 26 Haziran 2013 Çarşamba günü seyirciyle son kez buluşmaya hazırlanıyor.

Ohooo daha cok var

Kanal D'nin sevilen dizisi "Kuzey Güney" bu hafta yayınlanmıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı 'Kuzey Güney' bu hafta yayınlanmayacak.

Türkiye- Çek Cumhuriyeti A Milli Takımları arasında oynanacak olan maçın naklen yayını yüzünden Kuzey Güney, bu hafta ekrana gelmiyor..

Dizinin yeni bölümü 13 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…