Kuzu meselesi

Is arkadasi ayni yerde calistigi degilmis baska bir subedeymis kadini taniyormusun dedim hic duymadim adini dedi

Ilk defa kendim disinda biri icin konus aciyorum konu su kuzenim evli eside cok iyi bir insandir kizida baya seviyor goruntude.. ama kuzenim esinin telefonuna bakarken bir is arkadasi kadina kuzu diye hitap ettigi mesaji bulmus eside bahane olarak herkes birbirine boyle hitap ediyor demis ama bana hic mantikli gelmedi onada soyledim.kafasi karisik fikir alcagi anlatacagi benim disimda kimse yok oyuzden fikrinizi almak istiyoruz siz ne dusunurdunuz ve ne yapmali
Bana garip gelmedi. Arkadasligima bagli samimiyetime bagli. Mesela su anda taaaa liseden bir erkek arkadasimla mesajlasiyorum. Her turlu de hitap ediyorum yani geyik samata.

Birsey istemis isle ilgili ama soyle bir durum var adam soguk bir tip bende sasirdim duyunca acikcasi bide kiskanc karisi dese is arkadasina kiyamet kopar heralde

hastayım bu tip erkeklere. o zaman o da dikkat edecek konuşmasına. fikri neyse zikri o demek ki. yangına körükle gitmiyim dedim ama cidden bu kendilerine hak eşlerine yasak erkekler sinirimi bozuyor.

Ilk defa kendim disinda biri icin konus aciyorum konu su kuzenim evli eside cok iyi bir insandir kizida baya seviyor goruntude.. ama kuzenim esinin telefonuna bakarken bir is arkadasi kadina kuzu diye hitap ettigi mesaji bulmus eside bahane olarak herkes birbirine boyle hitap ediyor demis ama bana hic mantikli gelmedi onada soyledim.kafasi karisik fikir alcagi anlatacagi benim disimda kimse yok oyuzden fikrinizi almak istiyoruz siz ne dusunurdunuz ve ne yapmali

Yuh artık kuzu mu !

Bana garip gelmedi. Arkadasligima bagli samimiyetime bagli. Mesela su anda taaaa liseden bir erkek arkadasimla mesajlasiyorum. Her turlu de hitap ediyorum yani geyik samata.
Ben kadini hic gormedim tanimiyorum diyor belki tanisa bilirdi ama tanimadigi bir kadinla bu samimiyet nerden cikti diye dusunuyor

Ben kadini hic gormedim tanimiyorum diyor belki tanisa bilirdi ama tanimadigi bir kadinla bu samimiyet nerden cikti diye dusunuyor
İsyeri arkadasi degil miydi? Yani vardir illa tanisiklik. Sokaktan gecene kimse samimi hitap etmez

Baska subedenmis kocasi taniyorda kuzenim kadini hic duymamis
Nasil duyacak ki ayni yerde calismadan? Ben esimin butun arkadaslarini tanimam mesela. Tanima zorunlulugum da yok kaldi ki zaten sohbeti varsa vardir yani bunda takacak bir durum da yok.

“Kuzum siz deli misiniz?” ya da “Nen var kuzum?” gibiyse sorun yok.Eski filmlerde ilk kez karşılaşanlar bile bu hitabı kullanıyor ama orası yeşilçam tabi sonuçta ofisi bilmem. :KK72:

Benim is arkadaslarimda kuzu, canim,gulum der ne var bunda hepsi de evliler.
Abartmissiniz

Hoş değil ama yine de şimdilik çok büyütmeye gerek yok. Böyle şeyleri sevmediğini söylesin. Bir de konuşmanın genel içeriği de önemli tabi.

Başka kadınlara kuzum canım diye hitap etmesi hoşuna gitmemiş olabilir de çokda işkillenecek bir durum göremedim ben. Hem öyle bir durum olsa mesajı silerdi bence.
Benimde üniversiteden hala görüştüğüm bir arkadaşım var çok efendi çocuktur watsapp grubumuzda kızlara bazen kuzum diye hitap eder biz tanıdığımız için yanlış ya da tuhaf gelmiyor. nişanlı kendisi, siz böyle konu açınca umarım nişanlısı da böyle düşünüp arıza çıkarmamıştır çocuğa diye düşündüm bi :))

İyi niyetli bir hitap şekli. Kadınla aralarında bir şey yok sadece iyi arkadaşlar.

Back
X