• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzu meselesi

Ya normalde böyle samimi sözleri aile içinde bile kullanmayan birinin farklı ofisteki bir iş arkadaşına, sırf ortamda herkes kullanıyor diye kuzu diye hitap etmesi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
Hani aynı ofiste olsalar bir nebze veya adam gündelik böyle sözcükleri kullanıyot olsa yine tamam alışkanlık oluşabilir. Ama bu durum tam da düğün değil Bayram değil, eniştem beni neden öptü olayı gibi duruyor.

Bilemedim şimdi. İş hayatı tv'de gördüğünüz gibi ful ciddiyet olmuyor, günün 9 saati mesailer varsa daha çok vakit birlikte geçiriliyor, bir samimiyet olabiliyor. Benim nişanlı iş arkadaşım var, benim de evliliğe giden ilişkim var. Birbirimize "canısı" "öl de öleyim" filan diyoruz. Kaldı ki dışarda vs. ikimiz de mesafesini bilen insanlarız. Şüpheci ve kıskanç bir insanım ama bir "kuzu" lafından direk aldatma olayı anlamazdım ben.

Gereksiz bir samimiyet ama bu aldattığını göstermez. Konuşmada başka neler geçmiş bunun dışında?
Isle alakali birsey demis kuzu bunu halledermisin diye okdr ama normalde mesajlarini hep siliyor dedi kuzenim bu tarz konustugu icin heralde diyor..ya bide adam diger subedeki kimseyle samimi olmadigini soyluyor ustune bu olay bide kuzu diye hitap edebilcek bi tip degilmis yegenine bile adiyla hitap ediyor elalemin kadinina kuzu diyor:) dedi.. aldatma yoktur bencede ama flortlesmemi denir buna bilemedim valla

Ya normalde böyle samimi sözleri aile içinde bile kullanmayan birinin farklı ofisteki bir iş arkadaşına, sırf ortamda herkes kullanıyor diye kuzu diye hitap etmesi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
Hani aynı ofiste olsalar bir nebze veya adam gündelik böyle sözcükleri kullanıyot olsa yine tamam alışkanlık oluşabilir. Ama bu durum tam da düğün değil Bayram değil, eniştem beni neden öptü olayı gibi duruyor.
Aynen tuhaf olanda bu kadinda evli yani onun esi gorse yanlis anliycak belki cok gereksiz geldi bana ya aralarinda birsey olmasa bile samimi olduklari kesin esi olmadigini soyleyerek hep yalan soylemis demekki

Back
X