Kuzu meselesi

Bir erkegin baska bir kadina(ki bu is yeri gibi daha resmi olunmasi gereken bi yer) kuzu demesi icin evet baya bi samimiyet lazim.dostca bir samimiyet olsaydi zaten kuzeninin de bu dostluktan haberi olur ve coktaan tanismis olurlardi kadinla.takip sart:duduk:

inanın erkekler kendilerini aştılar.
kibar olmak adına yapmacık samimiyetler kurma çabalarına hayran kalmamak elimde degil.
inanın kuzu koyun canım cicimler den gına geldi.
herşeyin bir adabı edebi olmalı

Kuzu genelde samimi arkadaslar arasinda deniyor. Kimse hoslandigi birine kuzu demez bence.

Kuzenim kiz esi kadin is arkadasina mesajda kuzu diye hitap etmis

Eşime öyle hitap edilse onu uyarırdım da, eşimin o şekilde hitap etmesi... Bilemiyorum. Burnundan getirirdim herhalde. Ne demek yahu elin kadınına kuzu diyecek? Herkes öyle hitap ediyor diye o da öyle hitap etmeli diye bir şey yok sonuçta.

Ben sevmem o tarz konuşmalar. Kuzeniniz de sevmiyor ki kafasına takmış ama çok büyük bir problem değil. Uyarsın eşini bir daha öyle hitap etmesin mesafeli olsun.

Bir keresinde eşim telefonda biriyle konuşurken "bebeğim" demişti. Kulak kesildim tabii hemen kiminle konuşuyor diye.

İş arkadaşı çıktı.

Erkek. :D

Kuzum samimiyetinden rahatsız olmayan bir kadın ve erkek için uyarmak fayda etmez bence. Yanlış olduğunu düşünse zatem söylemez. Ya biraz daha rahat takılıp kabul edecek ya da çok net bir çizgi çekecek sorun çıkartacak.

Adamin mizacinda oyle kuzu falan demek yok aslinda gordugum kadariyla kardesleri yegenleri var bende hic duymadim kuzu diye hitabini kuzenimin sormus bu kadinla samimiyetin varmi yok demis samimiyetin olmayan bir kadina niye kuzu diyorsun dediginde herkes birbirine oyle hitap ediyor demis cok sacma degilmi bu kim samimiyeti olmayan birine kuzu diyebilir samimiyeti varsa bu kdr kuzenim neden bu kadini bilmiyor bilmek zorundami is arkadasi diyenlerde olabilir ama iliskilerini soyle tanimliyor biz birbirimizin cevresindeki herkesi taniriz ve esi kiskanc biri ben yapsam kizarmisin dediginde evet yanitini veriyor yani adamin amaci ne bende anlamadim ama buyuk guven problemi yasiyor kuzenim aralarida bozukmus zaten ne olur bende bilmiyorum

Adamin konusma tarziyla da alakali. Mesala esim ben ve oglu disinda kimseyle canim cicimli konusmaz ki erkeklerin geneli oyledir. Su saatten sonra birine boyle yakinlik kelimesi kullansa kesin bi halt var derim. Ama bi arkadasim var kadin. Her cumlesinde kuzum hayatim canim balim der. O kisi bi erkege de kullansa normal gelir, tatli dil mi derler neyse iste onda garipsemem yani.

Kuzeniniz tanıyor mu bu iş arkadaşını.aralarında samimiyet varsa belki normal söylenebilir.hemen kötüyü dusunmemek lazım.uyarsın eşini ben bu konuşma tarzını sevmiyorum diye.ama şüphelendirmeden de takipte olsun

Aralari zaten esiyle iyi degilmiş. Bir tek kuzu dedi diye anlam çikarmaya calişmaktansa asıl aralari neden kötü bunu konuşmak lazım bence.

Benim eski esimin de samimi bayan is arkadasları vardi ama birbirimizi tanirdik ben esime güvenirdim ve hic aramizda sorun olmazdı.

Yani kocasi bir is arkadasina kuzu dedi diye bu kadar akli karısan kadinin evliliginde daha derin sorunlar vardir bunlari konusmalilar bence.

Aralari zaten esiyle iyi degilmiş. Bir tek kuzu dedi diye anlam çikarmaya calişmaktansa asıl aralari neden kötü bunu konuşmak lazım bence.

Benim eski esimin de samimi bayan is arkadasları vardi ama birbirimizi tanirdik ben esime güvenirdim ve hic aramizda sorun olmazdı.

Yani kocasi bir is arkadasina kuzu dedi diye bu kadar akli karısan kadinin evliliginde daha derin sorunlar vardir bunlari konusmalilar bence.
Aralari kotu degilki bu olay sebebiyle kotu

Kuzeniniz tanıyor mu bu iş arkadaşını.aralarında samimiyet varsa belki normal söylenebilir.hemen kötüyü dusunmemek lazım.uyarsın eşini ben bu konuşma tarzını sevmiyorum diye.ama şüphelendirmeden de takipte olsun
Tanimiyormus kadini

Aralari kotu degilki bu olay sebebiyle kotu
Bana bir tek bu olay aralarini bu kadar bozuyorsa ciddi bir guven problemi var diye düsündurdü. Siz aralari da zaten iyi degil yazdığiniz icin daha once ben onceden gelen sorunlar var sandim. Arkadasiniz bu sekilde konusma baskalariyla rahatsiz oldum der esi de konusmaz. Illa baska kadinlara kuzu demek zorunda degil :) çozumu bu kadar basit bir sey uzayip gidiyorsa bence daha derin sorunlar olabilir. Haklarında hayirlisi olsun.

Ya normal biseydir adam zaten kotu niyetli olsa msjlari tutmaz silerdi. Bide bende kiz arkadaslarima falan kuzum nasilsin derim. Ya tabi gicik bi durum hos degil ama ardinda kotu bisey oldugunu sanmiyorum. Biraz fazla yakin arkadaslik soz konusu olabilir. Ben kadin erkek civik civik iliskiden arkadasliktan yani nefret ediyorum hic hoslanmam bi erkek bana kuzu dese o ne alak derim. Ama tabi karsidaki buna firsat veriyosa oda laubali bi tip demekki . Sallayin gitsin ya kafa yormaya degmez bence

Back
X