Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenim kiz esi kadin is arkadasina mesajda kuzu diye hitap etmis
Aralari kotu degilki bu olay sebebiyle kotuAralari zaten esiyle iyi degilmiş. Bir tek kuzu dedi diye anlam çikarmaya calişmaktansa asıl aralari neden kötü bunu konuşmak lazım bence.
Benim eski esimin de samimi bayan is arkadasları vardi ama birbirimizi tanirdik ben esime güvenirdim ve hic aramizda sorun olmazdı.
Yani kocasi bir is arkadasina kuzu dedi diye bu kadar akli karısan kadinin evliliginde daha derin sorunlar vardir bunlari konusmalilar bence.
Tanimiyormus kadiniKuzeniniz tanıyor mu bu iş arkadaşını.aralarında samimiyet varsa belki normal söylenebilir.hemen kötüyü dusunmemek lazım.uyarsın eşini ben bu konuşma tarzını sevmiyorum diye.ama şüphelendirmeden de takipte olsun
Bana bir tek bu olay aralarini bu kadar bozuyorsa ciddi bir guven problemi var diye düsündurdü. Siz aralari da zaten iyi degil yazdığiniz icin daha once ben onceden gelen sorunlar var sandim. Arkadasiniz bu sekilde konusma baskalariyla rahatsiz oldum der esi de konusmaz. Illa baska kadinlara kuzu demek zorunda degil :) çozumu bu kadar basit bir sey uzayip gidiyorsa bence daha derin sorunlar olabilir. Haklarında hayirlisi olsun.Aralari kotu degilki bu olay sebebiyle kotu
Çünkü kişi kendinden bilirmiş işi :)esi kiskanc biri ben yapsam kizarmisin dediginde evet yanitini veriyor