- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Sana cok dua ediyorum Rabbim seni kötülüklerden korusun inşallah cok iyisin♥♥Ya valla şimdi gördüm , orda yazmış olmasan ne zaman görürdüm Allah bilir
Kız kurban olsun topik sana canım benim
KaPrisLiPazen
Sana cok dua ediyorum Rabbim seni kötülüklerden korusun inşallah cok iyisin♥♥
Canim benim cok teşekkür ediyorum cok cok cok ♥♥♥♥♥♥
Sağol canim benim amin inşallah♥♥♥♥Ayyy valla şimdi gördüm canım benim ..
Allahım razı olsun senden çok teşekkür ederim , Allah seni de darda bırakmasın hiçbir zaman
KaPrisLiPazen
Hortlamyı severımKonu hortladi
Hortlamyı severım
Bak bak sen heee sen benle dalgamı geçiyoz kız bob
Sen kmsın kımlerdensın anlat bakem :)
Ben gurbetciyim.Sen kmsın kımlerdensın anlat bakem :)
Temizlik yapiyor ben de güya uyuyacaktim
Kızzz sen pammıkkmısın :)
eski nickim Helcın . 1,5 senedır yoktum buralarda :) Yenı geldım.Ben gurbetciyim.evliyim bir kizim var. Buralardaydim aslinda bir kac aydir uzak kaldim. Yarin mamografim var. Doktorum tümör gördügünü söylemekte. (Her firsatta dile getirmeden duramiyorum ) senin nickin hep ayni miydi? Ben seni niye görmedim ? Sen anlat biraz da
Allah şifa versinBen gurbetciyim.evliyim bir kizim var. Buralardaydim aslinda bir kac aydir uzak kaldim. Yarin mamografim var. Doktorum tümör gördügünü söylemekte. (Her firsatta dile getirmeden duramiyorum ) senin nickin hep ayni miydi? Ben seni niye görmedim ? Sen anlat biraz da
Ben gurbetciyim.evliyim bir kizim var. Buralardaydim aslinda bir kac aydir uzak kaldim. Yarin mamografim var. Doktorum tümör gördügünü söylemekte. (Her firsatta dile getirmeden duramiyorum ) senin nickin hep ayni miydi? Ben seni niye görmedim ? Sen anlat biraz da
Kızzz sen pammıkkmısın :)
eski nickim Helcın . 1,5 senedır yoktum buralarda :) Yenı geldım.
24 yaşındayım 2 kedı anasıyım evliyim . Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum .
Bişey yoktur sen içini temiz tut ..
Allah şifa versin
Ay benım aklımda Pammık olarak kalmış :)Helcin animsar gibiyim. Insallah güzel dillek ve dualariniza ihtiyacim var. Hangi pamuk -yamukprenses mi ???
Ay benım aklımda Pammık olarak kalmış :)
Bdv de varsan illaki yorumlarıma denk gelmıssındır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?