- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
Canım,
Hiçbir kurum kuruluş ya da insan bizim gibi gözünden sakınarak bakamaz onlara.
Biz her zaman sırtlarına havlu sokup atlet değiştiremeyiz. Kızın da itelenip silkelendikçe
kendini korumayı öğrenecek ama tabii ki görevliler müdahale etmesi gereken yerde etmiyorlarsa haklısın.
ama tam alışma sürecindeyken şimdi yeni bir kuruma başltmak bilemiyorum ne kadar doğru olur. yemeye gelince benimki evde de yemiyor :)
kamera kayıtlarına bakmayı denesen bakalı nasıl yiyor?çünkü biz evde istedikleri hr an bir şeyler veriyoruz ama orada hem saatli hem de oynayıp yoruluyorlar.
eve geldiğinde enerjisini atmış ve yeni yeni şeyler öğrenmiş olması ne güzel :)
bahsettiğimçocuk çok dengesiz müdahaleye mahal bırakmadan birinin kafasına bişe geçiriyo çocuğumu kontrol ediyom her akşam eziği çürüğü varmı die kabusum oldu resmen
bende onun kadar alışma sürecindeyim aslında hatta ben belki daha fazla zorlanıyorumdur
bende 2 yaşında kızımı yemek yeme alışkanlığı kazansın diye vermeyi düşünüyorum , süper bir kreşte bulduk ama hala emin değilim. acabalar yedi bitirdi beni 2 gündür. çevremdeki iştahsız çocukların hepside kreşe gidince yemek seçmeden yemeye başladılar. kızımıda vermek istiyorum ama evlat bu deneme tahtası değilki
bende 2 yaşında kızımı yemek yeme alışkanlığı kazansın diye vermeyi düşünüyorum , süper bir kreşte bulduk ama hala emin değilim. acabalar yedi bitirdi beni 2 gündür. çevremdeki iştahsız çocukların hepside kreşe gidince yemek seçmeden yemeye başladılar. kızımıda vermek istiyorum ama evlat bu deneme tahtası değilki
selam kızlar bugün oğlumu vermeyi düşündüğüm kreşe çatkapı görüşmeye gittim. çok tatlı bi müdireleri var ,gittiğimde çocuklarla bahçede oynuyorlardı. bekledim işi bitince görüşmeye geçtik. sabah 8 akşam 7 haftada beş gün, her çocuk kendi yaş grubuyla ayrı sınıflandırılıyor ,sınıflar 15 kişilik, oyun odaları ,uyku odaları farklı ,çok çok güzel yemekhaneleri de çok tatlı, ablalar var bir sürü yardımcı olan çocuklara davranışları çok hoşuma gitti ellerini yıkatıyorlardı ,çok güzel bir parkları var ,arkada organik tarım bahçeleri var domates felan yetiştirmiş çocuklar çok güzel .sınıflar dönüşümlü çıkıyorlar bahçeyede ,parka da, yemeğe de. benim hoşuma gitti ilk etapta müdirelerin ve öğretmenlerin çocukları da ordaydı içimde bi kuşku veya soğuk bi davranış hissetmedim .yarın 10 da oğlumla gidicez 12ye kadar orda olucaz .bakalım nasıl olacak inşallah herşey güzel olur oğlumun mutlu olacağını hissediyorum... işyerime 150 metre uzaklıkta güzel bir yer fiyatta 650 tl nasıl sizce önemli olan oğlum tabi ki onun mutluluğu ve bakımı gerisi boş aslında...
mrb bende oglumu krese vermeye hazırlanıyorum ama cok ta korkuyorum acıkcası..nasıl olucak dıye...bakalım artık hayırlısı..
hayırlısı arkadaşım. kaç aylık oğlun? kreşini ayarladın mı?
canım yenı yenı araştırdık aklımda bır yer var aslında ama cok korkuyorum ve tedırgınım acıkcası nasıl olucak dıye..ben cok düşkünüm ogluma 27aaylık şuan nasıl olucak dıye bır cok soru var aklımda..[/QUOT
seni çok iyi anlıyorum kreş kararı alırken ben de çok yaşadım. gider mi? ister mi? sonra bakltım ki kızımyalnızlıktan sıkılyıor okul da okul der olmuş. tabii ki zor günler bekliyor bizi ama umarım kreşte düzenimizi kurabiliriz. çok heyecanlıyım çoook.
cok takıntıyılm bıde oglumu bılmemde ben nasıl alışıcam butun gun onsuz...cok ozleyeceyım bellı de ama kendımı duşunerek oglumada haksızlık etmek ıstemıyorum...elbebek gulbebek yetiştırdık bır dedıyını 2 etmekdık aslında yalnış ama hep gozum ustunde off dese başında bıtıyorum hemen...her syıyle kendım ılgılendım kendım baktım ama kreşe gıtse daha ıyı olucak cok yaramaz oldu bu aralar ıstedıyını vermeyınce cıglık cılıg aglıyor...ne bıleyım cok kararsısız aslında bıde hamıleym seneye allah kısmet ederse bır oglum daha olucakkk....karmakarışıgım bu aralar..npıcam bılemıyorum
canım yenı yenı araştırdık aklımda bır yer var aslında ama cok korkuyorum ve tedırgınım acıkcası nasıl olucak dıye..ben cok düşkünüm ogluma 27aaylık şuan nasıl olucak dıye bır cok soru var aklımda..[/QUOT
seni çok iyi anlıyorum kreş kararı alırken ben de çok yaşadım. gider mi? ister mi? sonra bakltım ki kızımyalnızlıktan sıkılyıor okul da okul der olmuş. tabii ki zor günler bekliyor bizi ama umarım kreşte düzenimizi kurabiliriz. çok heyecanlıyım çoook.
aslında kreş ıyıdır benım oglumda cantasını sırtına takıyor her sabah anne okula gıdıyorum dıyor kapıya kadar gıdıp el salıyor bıde bay bay yapıyor opucuk atıyor bana..ama gel gor kı gercekten gıtse bu kadar heveslı olurmu parkı cocukları yazmayı cızmeyı cok sevıyor ama anneye babyda cok duşkun o benı korkutuyor aslında...sız başalmışsınız sanırsam darısı bıze hayırlısı artık..
anladığım kadarıyla çalışmıyorsun. yarım gün oyun grubuyla başlayabilirsin o zaman.
yarım gun nasıl oluyor canım.bu gun babası bır kreşle konuşmuş ayılk 750 tl servıs ucretıde ayrı aylık120 tl oda..parasıda dıyılım cocugum mutlu olsunda yeter..demınden yazılanları okudumda genelde hastalık dıyolar offff en cok korktugum konulardan bırı bu aslındaaa...yok calışmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?