Kuzumu karnımda kaybettim

Canım çok üzüldüm allah sabır versin benim annemin başına gelmişti onda plesanta previa idrar yolu enfeksiyonu filan vardi sanırım ama tabiki bunlar neden değil bilemiyoruz nasıl başa çıktık fazla kafaya takmayarak söylemesi kolay biliyorum ama allah yardımcınız olsun canım daha sonra kardesim de oldu allah sanada nasip etsin

Benimde ilk bebeğim sebepsiz 3 aylikken karnimda ölmüştü.
Şimdi üç evladım var.
Bir arkadaşımin sizin gibi 5 aylikken oldu.
3.ay sonra hamile kaldı şimdi 9 aylık evladı doğdu.
Geçmiş olsun.Allah sabır versin.Allah sağlıkla bir evlat doğurur büyütmeyi nasip etsin sizede tüm isteyenlere de.

Ben 2 bebek kaybettim. Benimkiler daha küçüktü ama. İkinci gebeliğim ikiz gebelikti. İlk çoçuğumda yani kızımda herhangi bir sorun olmadı halbuki. İki küretaj sonrası genetik test yapıldı sonuç negatif çıktı. Doktor o zaman trombofili paneli bu dedi. Birdaha gebe kalırsan hemen gel iğne tedavisi başlayacağız dedi. Dediğini yaptım. İlk iğneyi doktor kendi vurdu. Diğerlerini ben yaptım. Hamileliğim boyunca iğne oldum ve ilaç kullandım. Çok şükür bir de oğlum oldu. Gayet sağlıklı Allah'ıma binlerce şükür olsun. Kolay değil unutmak. Bende düşünüyorum acaba diğer bebeklerim yaşasaydı nasıl olurdu. Kime benzerdi, cinsiyeti ne olurdu... ama hayat devam ediyor. Önümüze bakmamız lazım. Unutma belki Allah sana daha güzelini daha sağlıklısını vermek için aldı meleğini senden... ramazan mübarek gün rabbim kucağını boş bırakmasın. Dilerim sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir.
Başınız sağ olsun ve geçmiş olsun.

LÜTFEN KONUM BİR MÜDDET BURADA DURSUN TAŞIMAYIN :KK43:

Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce beş buçuk aylık bebeğim karnımda kalbinin durması sonucu öldü. Suni sancı ile doğum yoluyla bebeğim alındı. Çok zor bir şeymiş bu, kendime gelemiyorum bir türlü. Sebep belli değil, doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ölümünün bi rahatsızlığa bağlı olmadığını düşünüyor. Tabi ki bana da kendimi topladıktan sonra tahliller yapılacak.
Rabbim böyle takdir etmiş, çok canım yanıyor ama isyan etmiyorum.
Konu açmamın nedeni, benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıktınız? Tekrar gebelik için nasıl bir yol izlediniz?
Bende 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için suni sancıyla doğurdum l. Cook zor seni çok iyi anlıyorum. 4 ay oldu. Hep kader dedim. Yiyecek ekmeği yokmuş dedim. Çok üzüldüm ama büyük ihtimalle kalple ılgili bir rahatsızlığı vardı. Ya doğunca ortaya çıksaydı çok daha acı olurdu o zaman

LÜTFEN KONUM BİR MÜDDET BURADA DURSUN TAŞIMAYIN :KK43:

Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce beş buçuk aylık bebeğim karnımda kalbinin durması sonucu öldü. Suni sancı ile doğum yoluyla bebeğim alındı. Çok zor bir şeymiş bu, kendime gelemiyorum bir türlü. Sebep belli değil, doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ölümünün bi rahatsızlığa bağlı olmadığını düşünüyor. Tabi ki bana da kendimi topladıktan sonra tahliller yapılacak.
Rabbim böyle takdir etmiş, çok canım yanıyor ama isyan etmiyorum.
Konu açmamın nedeni, benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıktınız? Tekrar gebelik için nasıl bir yol izlediniz?
Benimde 4 aylıkken oglum hersey yolundayken bi gece aniden suyum geldi kaybettim hala toparlanamadim ben bide iki kere kayip yasadim 3 ay olcak bebegimi kaybedeli dusukten sonra bende kalp carpintisi ruhsal bozukluk anksiyete bozuklugu tesshisi konuldu bebegimi kaybettikten sonra kendime gelemedim tranva yasiyomusum.ben 6ay beklicem korunmayi birakinca sagliklica nasip olsun ALLAH'IM aratmaz iNŞALLAH sagliklica hayirli dogumlarla nasip eder❤ basin sagolsun canim ama gecmiyor ilk bebegimi 1 bucuk sene once kaybettim 2.ci yavrumuda 3 ay önce kaybettim unutamadım her gun agladim uykular haram oldu uykularimda aniden kalp carpintsyla uyaniyorum evde dolaniyorum elim ayagim uyuşuyor doktora gittim kalbimde sorun var mi diye korktum cok sukur iyiymisim ama pskolijik iste :KK43: RABBiM beterinden korusun❤ dualar edip ALLAHA siginalim sukur herhalimize❤ ben testlerimi yaptrdm bende kan pihtilasmasi cikti canim sende genetik testlerini mutlaka yaptir. Hamile kaldığımda igne vurulmam gerkiyormus ALLAH'IM yardımcımız olsun bunu yasamayan bilemez seni cok iyi anliyorum ALLAH'IM sabir versin bidaha yasamayiz INŞALLAH kucagimiza sagliklica saglikli bisekilde yavrulamizda kavusuruz INŞALLAH bu mubarek günlerde dualarimiz kabul olsun❤

Başınız sağolsun, geçmiş olsun.. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla şenlendirsin evinizi..
Ben de 2014te 5 aylık bebeğimi aynı şekilde kaybetmiştim. Üzülmemek elde değil, anlıyorum seni farklı bir acı bu çünkü içi acıyor insanın. Geçmeyecek de o hayal kırıklığı, üzüntü, acı hepsi kalacak sadece azalacak çünkü alışacaksın. Sakın bırakma kendini. Ruhunu da bedenini de toparlaman lazım. Ben bu acının tek çaresi yeni bir bebek diye düşünmüştüm. Normal doğum sonrası sadece tahlillerimin sonucunu alana kadar korunma önermişti doktorum. 3 ay kadar sürmüştü bu. Sonrasında elbamdülillah oğluma hamile olduğumu öğrendim. 2015te kaybımdan tam 13 ay sonra oğlumu kucağıma aldım. Şimdi tekrar hamileyim. Benim de ilk kaybımın sebebi bilinmiyor, bu yüzden de hamileliklerim hep riskli gebelik takibi altında ilerliyor.
Doktorun gerekli yönlendirmeleri yapacaktır ama devlet hastanelerinde 3.kayıptan sonra tahlilleri yapıyorlardı. Israrcı ol testler için devlet hastanesine gidersen. Trombofili paneli diye bir test var, özellikle onun üzerinde çok durmuştu doktorum. Faktör V gibi kalıtsal pıhtılaşma problemlerine bakıyorlarmış bunda. Bunun haricinde hangi testler yapıldı tek tek hatırlamıyorum ama tam 3 sayfa tahlil sonucu vermişlerdi elime. Hepsinin sonucu normaldi.. İnsan içten içe o an o psikoloji ile birinde bişe çıksa da sebebi belli olsa diyor ama işte kendini toparlayınca çok şükür diyorsun sonradan..

Canım senin de başın sağolsun.. çok şükür rabbim kucağını doldurmuş, nice hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah. Ben de biraz toparlanayım gerekli tüm testleri yaptırıcam inşallah

Canım bütün ikili detaylı usg hepsi normaldi hamilelikte
Eşim otopsi istememis sezeryana giren Dr kızımın normal bir bebek olduğunu söylemiş bazen otopsiye giden bebeklerin çoğunun bir sebebi çıkmadığını söyledi

Biz de otopsi istemedik canım. Doktor aynısını bize de söyledi bebek sağlıklı görünüyor otopsiye gitse de büyük ihtimal bir şey çıkmayacak dedi.

Allah sabır versn canm ya çok zor ama zaman herşeyin ilac. Ben yaklaşık 3 yıl önce dokuz aylık bebeğimi doğumdan 14 saat sonra kaybettim ve hiç bi sebep yoktu. Deliriyorum sandım dünya durmuştu sanki tarifi yok yaşadıklarımın. Beş ay sonra tekrar bebek düşündük çok şükür hemen hamile kaldım ve şu an dizimde uyuyan kuzucum var allaha şükür. Sana tek tavsiyem acını yasa ağlamak istediğinde ağla engelleme kendini.sana iyi geln şeylerle meşgul ol. Çok güzel günler seninle olur ins

Canım benim başın sağolsun. Seninki daha da zor, rabbim yardımcın olsun :( Allah evladına hayırlı uzun ömürler versin

Başın sağolsun bende 21haftalıkken ikizlerimi kaybettim servikal yetmezlik sonucu çok zor bir dönemdi insan sadece kendi başına geldi sanıyor ağlamaktan gözlerim okadar şişmiştiki başsağlığında gelenleri göremiyordum sabır zaman sana en iyi ilaç inşallah en kısa zamanda bir bebeğin olur ama birde şu yönden bak bizim meleklerimiz var şuan kucaklayamasakta mutlaka kavuşacağımız

Aynen canım onlar bizim cennet kuşumuz oldu. Senin de başın sağolsun :(
Ben de Allah'ın izniyle en kısa zamanda tekrar istiyorum bebek. Rabbim kucaklarımızı doldursun hayırlısı ile..

Ben 2 bebek kaybettim. Benimkiler daha küçüktü ama. İkinci gebeliğim ikiz gebelikti. İlk çoçuğumda yani kızımda herhangi bir sorun olmadı halbuki. İki küretaj sonrası genetik test yapıldı sonuç negatif çıktı. Doktor o zaman trombofili paneli bu dedi. Birdaha gebe kalırsan hemen gel iğne tedavisi başlayacağız dedi. Dediğini yaptım. İlk iğneyi doktor kendi vurdu. Diğerlerini ben yaptım. Hamileliğim boyunca iğne oldum ve ilaç kullandım. Çok şükür bir de oğlum oldu. Gayet sağlıklı Allah'ıma binlerce şükür olsun. Kolay değil unutmak. Bende düşünüyorum acaba diğer bebeklerim yaşasaydı nasıl olurdu. Kime benzerdi, cinsiyeti ne olurdu... ama hayat devam ediyor. Önümüze bakmamız lazım. Unutma belki Allah sana daha güzelini daha sağlıklısını vermek için aldı meleğini senden... ramazan mübarek gün rabbim kucağını boş bırakmasın. Dilerim sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir.
Başınız sağ olsun ve geçmiş olsun.
Canım senin de başın sağolsun rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versin. Zaten teselli noktamız her işte bir hayır olduğu. Rabbimin vardır bi bildiği
Bende 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için suni sancıyla doğurdum l. Cook zor seni çok iyi anlıyorum. 4 ay oldu. Hep kader dedim. Yiyecek ekmeği yokmuş dedim. Çok üzüldüm ama büyük ihtimalle kalple ılgili bir rahatsızlığı vardı. Ya doğunca ortaya çıksaydı çok daha acı olurdu o zaman
Başın sağolsun tatlım :( rabbimin her takdirinde bir hikmet var, bunu düşününce rahatlıyoruz zaten. Rabbim kucaklarımızı hayırlısı ile doldursun inşallah
Benimde 4 aylıkken oglum hersey yolundayken bi gece aniden suyum geldi kaybettim hala toparlanamadim ben bide iki kere kayip yasadim 3 ay olcak bebegimi kaybedeli dusukten sonra bende kalp carpintisi ruhsal bozukluk anksiyete bozuklugu tesshisi konuldu bebegimi kaybettikten sonra kendime gelemedim tranva yasiyomusum.ben 6ay beklicem korunmayi birakinca sagliklica nasip olsun ALLAH'IM aratmaz iNŞALLAH sagliklica hayirli dogumlarla nasip eder❤ basin sagolsun canim ama gecmiyor ilk bebegimi 1 bucuk sene once kaybettim 2.ci yavrumuda 3 ay önce kaybettim unutamadım her gun agladim uykular haram oldu uykularimda aniden kalp carpintsyla uyaniyorum evde dolaniyorum elim ayagim uyuşuyor doktora gittim kalbimde sorun var mi diye korktum cok sukur iyiymisim ama pskolijik iste :KK43: RABBiM beterinden korusun❤ dualar edip ALLAHA siginalim sukur herhalimize❤ ben testlerimi yaptrdm bende kan pihtilasmasi cikti canim sende genetik testlerini mutlaka yaptir. Hamile kaldığımda igne vurulmam gerkiyormus ALLAH'IM yardımcımız olsun bunu yasamayan bilemez seni cok iyi anliyorum ALLAH'IM sabir versin bidaha yasamayiz INŞALLAH kucagimiza sagliklica saglikli bisekilde yavrulamizda kavusuruz INŞALLAH bu mubarek günlerde dualarimiz kabul olsun❤

Canım başın sağolsun, yaşadıkların çok acı :( eğer bununla başa çıkamazsak psikolojik rahatsızlıklar da kendini gösteriyor. Allah'a sığınıp dua edicez, rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize.
Ben de testlerimi yaptırıcam canım inşallah.

Konu sahibi ablaminda beş aylıkken bebeği karnında oldu.ablam test yaptırdı kan pıhtılaşması olduğu için olmuş bu durum.sonrak hamileliğinde pıhtılaşma icn iğne vurdurdu.ve su an bir kız bir oğlu var sağlıklı.bir beş yaşında biri üç yaşında.hemde aşırı yaramazlar:)) sende hiç üzülme lütfen test yaptırdı bak sonuç bu çıkacak yüzde 90.sonra seninde sağlıklı bir bebeğin olucak bir ara ver üç yada beş ay sonra gebelik düşün ablam üç ay ara vermisti

Canım benim arkadaşımın aynı senin kadarlıkken bebişi doğum sancıları başlamış. Üstelik Amerika gibi gelişmiş bir ülkede. Hastaneye gittiğimiz de , "eğer doğarsa yaşar mı diye sorduğumuzda, kesinlikle yaşamaz, o zaman doğumu durdurun, durdurmamız imkansız demişler."
Bir saat yaşadı, kucağımda tuttum diyordu annesi...Takdiri ilahi işte. Cennette size şefaatçi olsun meleğiniz inşallah.

Canım benim arkadaşımın aynı senin kadarlıkken bebişi doğum sancıları başlamış. Üstelik Amerika gibi gelişmiş bir ülkede. Hastaneye gittiğimiz de , "eğer doğarsa yaşar mı diye sorduğumuzda, kesinlikle yaşamaz, o zaman doğumu durdurun, durdurmamız imkansız demişler."
Bir saat yaşadı, kucağımda tuttum diyordu annesi...Takdiri ilahi işte. Cennette size şefaatçi olsun meleğiniz inşallah.

Böylesi daha da acı :(
Rabbim arkadaşına da yeniden hayırlı sağlıklı bebekler versin canım.

Konu sahibi ablaminda beş aylıkken bebeği karnında oldu.ablam test yaptırdı kan pıhtılaşması olduğu için olmuş bu durum.sonrak hamileliğinde pıhtılaşma icn iğne vurdurdu.ve su an bir kız bir oğlu var sağlıklı.bir beş yaşında biri üç yaşında.hemde aşırı yaramazlar:)) sende hiç üzülme lütfen test yaptırdı bak sonuç bu çıkacak yüzde 90.sonra seninde sağlıklı bir bebeğin olucak bir ara ver üç yada beş ay sonra gebelik düşün ablam üç ay ara vermisti

Canım testlerimi yaptırıcam inşallah. Ablanın da başı sağolsun. Tekrar evlat sahibi olmasına da çok sevindim. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.

Canım testlerimi yaptırıcam inşallah. Ablanın da başı sağolsun. Tekrar evlat sahibi olmasına da çok sevindim. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.
Canım doktorlar genelde 3 kayip tan sonra yapıyorlar testi.Yani illa 3 cocuk mu kaybetmek gerekiyor.Eger durumun varsa ozelde bir doktora git ve testleri ısrarla yaptırmak istediğini söyle.Ben iki kayip tan sonra yaptırdım ozel deki bile 3 ten sonra istiyoruz dedi .Ben ısrar etmiştim cunki aynı şeyi yaşamak çok zor.Mutlaka yaptir .Rabbim sanada bu mübarek günler hurmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Canım doktorlar genelde 3 kayip tan sonra yapıyorlar testi.Yani illa 3 cocuk mu kaybetmek gerekiyor.Eger durumun varsa ozelde bir doktora git ve testleri ısrarla yaptırmak istediğini söyle.Ben iki kayip tan sonra yaptırdım ozel deki bile 3 ten sonra istiyoruz dedi .Ben ısrar etmiştim cunki aynı şeyi yaşamak çok zor.Mutlaka yaptir .Rabbim sanada bu mübarek günler hurmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Bendede pihtilasma çıktı doğuma kadar iğne yaptım.Cok şükür kızım oldu.Sen tedbirini al takdir Allah'tan.

Canım öncelikle Rabbim sabır versin.Bu acıyı bir daha ne sana ne başka annelere yaşatmasin inşallah.
Benim kuzenim de beş aylıkken bebeğini kaybetti. Suni sancıyla normal doğum yaptırıp bebeği aldılar.
Ama onda herhangi bir sorun bulunmadi, çok geçmeden altı ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi 7 aylık tombis mı tombiş sağlıklı bir oğlu var.
O da çok üzüldü hepimiz çok üzüldük o günlerde ,kucağı boş hastaneden çıktığı için. Ama şimdi hepsi geçti ,o minigimiz cennet kuşu oldu , şimdi ki yavrularıyla yüzleri her zamankinden fazla gülüyor . Allah sana da nasip eder inşallah ..

Allah sabır versin. Benimde aynı aylarda erken doğum tehlikem vardı. Günlerce yattım. Neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Ama hayat devam ediyor. Allah sağlık versin.

Canım neden 3 kayıptan sonra diyorlar, sağlıkla alakalı bi durum mu?
Senin de başın sağolsun, çok sevindim tekrar anne olmana.

Canım öncelikle Rabbim sabır versin.Bu acıyı bir daha ne sana ne başka annelere yaşatmasin inşallah.
Benim kuzenim de beş aylıkken bebeğini kaybetti. Suni sancıyla normal doğum yaptırıp bebeği aldılar.
Ama onda herhangi bir sorun bulunmadi, çok geçmeden altı ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi 7 aylık tombis mı tombiş sağlıklı bir oğlu var.
O da çok üzüldü hepimiz çok üzüldük o günlerde ,kucağı boş hastaneden çıktığı için. Ama şimdi hepsi geçti ,o minigimiz cennet kuşu oldu , şimdi ki yavrularıyla yüzleri her zamankinden fazla gülüyor . Allah sana da nasip eder inşallah ..

Amin canım Allah razı olsun, böyle örnekleri okuyunca seviniyorum. İnşallah bize de nasip eder rabbim hayırlısıyla.

Başınız sağolsun canım:KK43: rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın, kucağın dolsun en yakın zamanda inşaAllah

Amin canım Allah razı olsun.

Allah sabır versin. Benimde aynı aylarda erken doğum tehlikem vardı. Günlerce yattım. Neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Ama hayat devam ediyor. Allah sağlık versin.

Amin canım Allah razı olsun.

Back
X