Kv adayı bana iş bulmuş!

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Ayyy nasıl sinirlendiim şu an sözde beni çok düşünüyor. Bir de oraya gitsin iyi yer demiş kadına bak

Ayyy nasıl sinirlendiim şu an sözde beni çok düşünüyor. Bir de oraya gitsin iyi yer demiş kadına bak

Sorun ne ki? Ben onu algılayamadım. Ne güzel işte. Bu devirde iş bulmak kolay mı? Kadın size iş bulmuş. Çalışmak istemiyor musunuz? Yoksa başka sorunlar mı var? Yani sırf iş buldu diye mi bu kadar kızdınız?

Ben olsam ben de sinirlenirdim sanırım.Eğer melek gibi biri değilse oğlumun parasını yeme sen de para kazan demek oluyor bu.Benimkiler de saçmasapan yerlerde iş buluyorlardı çünkü ordan biliyorum
Kibarca reddedersiniz en kötü,bana göre değil falan diye

Ben zaten çalışıyorum anlamadığım konu sankı ben bana iş bulun dedim.

Ben iş aramıyorum ki

Sonraki yorumunuzda gördüm zaten varmış işiniz. Ama yine de bence bunda kötü ya da çok kızacak bir şey yok. Belki kendi kafasına göre şartların daha iyi olduğunu düşündü. Kibarca işinizden memnun olduğunuzu ve değiştirmeyeceğinizi söyleyin olsun bitsin. Boşuna kendinizi yıpratmayın. Ben çalışmıyorsunuz ve iş buldu diye kızdığınızı, çalışmak istemediğinizi düşünmüştüm ilk okuduğumda.

Kadının amacı bana iyilik yapmak olsa tabıkı de sevinirdim.
Ama şimdi ben o işe gitsem anlaşamasam ben buldum ben yaptım anlaşamadın diyecek eminim yani :26:

Ben eksiktim ben de geldim demi ruhsuz melek
Valla sana iş bulacağına neden oğluna bulmuyormuş anlamadım.

Allah rızası için konu açarken tek cümle yazıp de her yorumda ayrı bi ayrıntı vermeyin okuyana işkence oluyor.

sorun iş bulması mı bulunan işin kötü olması mı hayatınıza karışması mı yoksa başka bi şey mi?

Tamam kusura bakmayın..
Benim işim var zaten. ben istekte bulunmadan bana iş bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…