Kv adayı boyumu eleştiriyor

Boyum 1.80. Eşimden de uzunum, bunun kv' m için bir avantajını görmedim. Kısa olsaydım da herhangi birşey duymazdım kendisinden.
Sizin kv' nin içi fesat, başka birşey değil.

Kv 1 daha bu konuyu açarsa : "Rabbim beni böyle yaratmış ,şükürler olsun çok ,Oğlunda beğenmiş beni böyle sevmiş ,senin yaradılana Yaradan dan dolayı saygınız yoksa size konuşacak sözüm yok" !

Yaratanımı beğenmiyon yarattığınımı de yanına şunuda ekle asalet boyda değil soydadır de,zaten sen ne dersen de illaki anası kuyruk takacak oğluda anasına hak verecek o yüzden ne dersen farketmez

Merhaba kızlar, tek tek konuşmaları anlatarak konuyu uzun tutup sizi sıkmayacağım. Nişanlıyım, kv sürekli bir şeylerimi eleştirir, hiçbir şeyimi beğendiğini, ''aman huzurun şu yönünü çok sevdim'' dediğini duymadım.
En sonunda da boyumu eleştirdi, benim boyumu kısa bulduğunu, hep aslında uzun boylu bir gelin istediğini anlattı ve kendi uzun boyunu övdü durdu en son ki konuşmamızda.
Saygısızlık etmekte istemiyorum, çünkü haklıyken haksız duruma düşmekten korkuyorum. Nişanlım bana kalkıp da ''sen de anneme böyle demişsin ama'' diyemesin istiyorum.

Sadece yapmacık bi şekilde gülümseyerek ''olabilir napayım yani'' diyebildim.

Oysa ki içimden ''boyum sizi ne ilgilendirir, oğlunuz yanıma gelip ilan-ı aşk ederken de boyum böyleydi, evlenelim derken de boyum böyleydi. Böyle gördü, böyle sevdi, böyle alıyor, siz şimdi istediğiniz kadar konuşun, ne oğlunuz boyum yüzünden benden ayrılır, ne de siz eleştirdiniz diye boyum uzar, bu ne lüzumsuz bir muhabbet. Ayrıca en sevmediğim şey, insanların dış görünüşlerinin -özellikle de elinde olmayan, değiştiremeyeceği şeylerin- eleştirilmesidir. Kimseye sorulmadı dünyaya gelirken 'boyun kaç olsun, göz rengin ne olsun, ten rengin ne olsun' diye. Çok mütedeyyin geçiniyorsunuz ama daha Allah'ın yarattığını eleştirmemeyi öğrenememişsiniz, üstelik kişinin yüzüne karşı kalp kırma amacı ile söylemenin daha da yanlış olduğunu öğrenememişsiniz. Ama canımı sıkmayı başardınız, boyunuz bir karış daha uzadı mı bari?'' demek geldi.

Siz söyleyin, hem saygısızlık etmeden, yani nişanlıma ''ama sen de böyle dedin'' dedirtmeden, hem de alttan alta bozabileceğim nasıl bir cevap verebilirim? Çünkü eminim, ilk fırsatta yine böyle şeyler söyleyecek bana. :KK51::kızgın:
bak bisiru soz soyleyebilirsin sen ayarla;
uzun sokak guzeli kisa yatak guzeli agirsa bodur tavuk her daim pilic ya da bir bukadar da yerin altinda var x anne merak etmeyin siz ;)

Vermek istediğiniz cevap şahane :)

Amma ve lakin; siz gülümseyin. Saygısızlık yapıyorlar ama hakaret etmedikçe onların her saygısızlığına boyun eğmek zorunda kalıyoruz.

Değiştirmek mümkün değil, Allah yaratmış genelin boyu 1.50-155. Yada ben kısayım diye mi öyle geliyor bana bilmiyorum. :)

Her neyse bir taktiğim var benim bu tip negatif, moral bozmaya meğilli insanlara karşı.

Ben karşısında durup da "ne kadar cahilsiniz, ayrıca bağnaz ve itici " diyemediiğim de (saygı sınırını aşmamak için) yüzüme kendinden fitilli bir gülümseme eklerim, o gülümseme sonucu karşı tarafın yüzünde bir hissizlik olduğunu görüyorum, ben de rahatlıyorum. :)

Üzerine kusuyorum sanki, pardon. :))

Ayrıca oğluşu beğenmiş, her türlü ruhsal fiziksel özellikleriyle.

Oğlum siz mutlu olun diyeceklerine.

Ama işin boyutu hakarete ve rencide etmeye varırsa -ki rencide olduğumu hissettiğim bir zamanda;
Bu konuları ailem kapatalı 17 sene oluyor, konu hakkında ailem dısında yorum yapılmasından hoşlanmıyorum dedim.

Derim.

Ama bunun dısında alttan mesaj vermeyi çok iyi başarıyorlar.

Sabır. :)

Back
X