- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi Liona Esposito
Önemli olan ahlak güzelliği anne öyle değil mi deyin
Kalsın biraz kem küm yapsın
Kalsın biraz kem küm yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu tiplere bu müstahakAy ben olsam konuyu açtığı an ağlardım. Çok gücüme gitti diye. Bildiğin salya sümük ağla. Nişanlına söyle bir de o zaman git uzun boylu bul ühühü diye.
Bakalım bir daha diyebilecek mi?
bazen ise yaramiyor salya sumuk aglamakevet bu tiplere bu müstahakkonu sahibi hala geç kalmış değilsin, nişanlının yanına salya sümük git ve kaldıramıyorum, hazmedemiyorum bana bunu nasıl söyler diye anlat söylediklerini.. artık oğlu gereken tepkiyi verir
![]()
bence şöyle cevap ver; "yapıcı eleştirilere her zaman açığım, örneğin bana topuklu ayakkabı hediye etseniz asla alınmam"
Ne yaptın kız? Anlatta bizde öğrenelimBoyum 1.50. Kayinvalidem bunun bu kadar daha yerin altinda var derArtik nasil korkutmussam kadini. Onemli olan boy olsaydi kimse kisa boylularla evlenmez, soyumuz tukenirdi. Sizinle kendisinin degil oglunun evlendiginin farkina varmali.
Merhaba kızlar, tek tek konuşmaları anlatarak konuyu uzun tutup sizi sıkmayacağım. Nişanlıyım, kv sürekli bir şeylerimi eleştirir, hiçbir şeyimi beğendiğini, ''aman huzurun şu yönünü çok sevdim'' dediğini duymadım.
En sonunda da boyumu eleştirdi, benim boyumu kısa bulduğunu, hep aslında uzun boylu bir gelin istediğini anlattı ve kendi uzun boyunu övdü durdu en son ki konuşmamızda.
Saygısızlık etmekte istemiyorum, çünkü haklıyken haksız duruma düşmekten korkuyorum. Nişanlım bana kalkıp da ''sen de anneme böyle demişsin ama'' diyemesin istiyorum.
Sadece yapmacık bi şekilde gülümseyerek ''olabilir napayım yani'' diyebildim.
Oysa ki içimden ''boyum sizi ne ilgilendirir, oğlunuz yanıma gelip ilan-ı aşk ederken de boyum böyleydi, evlenelim derken de boyum böyleydi. Böyle gördü, böyle sevdi, böyle alıyor, siz şimdi istediğiniz kadar konuşun, ne oğlunuz boyum yüzünden benden ayrılır, ne de siz eleştirdiniz diye boyum uzar, bu ne lüzumsuz bir muhabbet. Ayrıca en sevmediğim şey, insanların dış görünüşlerinin -özellikle de elinde olmayan, değiştiremeyeceği şeylerin- eleştirilmesidir. Kimseye sorulmadı dünyaya gelirken 'boyun kaç olsun, göz rengin ne olsun, ten rengin ne olsun' diye. Çok mütedeyyin geçiniyorsunuz ama daha Allah'ın yarattığını eleştirmemeyi öğrenememişsiniz, üstelik kişinin yüzüne karşı kalp kırma amacı ile söylemenin daha da yanlış olduğunu öğrenememişsiniz. Ama canımı sıkmayı başardınız, boyunuz bir karış daha uzadı mı bari?'' demek geldi.
Siz söyleyin, hem saygısızlık etmeden, yani nişanlıma ''ama sen de böyle dedin'' dedirtmeden, hem de alttan alta bozabileceğim nasıl bir cevap verebilirim? Çünkü eminim, ilk fırsatta yine böyle şeyler söyleyecek bana.![]()
Aklıma direk devedede boy var ama eşekten sonra gider geldi![]()
O onun karaktersizligi nisanlinin arada kalmamasi icin ciddiye almamak zorundasin tabi bu nisanlina da bagli o izin vermezse annesi o sekilde konusamaz seninleMerhaba kızlar, tek tek konuşmaları anlatarak konuyu uzun tutup sizi sıkmayacağım. Nişanlıyım, kv sürekli bir şeylerimi eleştirir, hiçbir şeyimi beğendiğini, ''aman huzurun şu yönünü çok sevdim'' dediğini duymadım.
En sonunda da boyumu eleştirdi, benim boyumu kısa bulduğunu, hep aslında uzun boylu bir gelin istediğini anlattı ve kendi uzun boyunu övdü durdu en son ki konuşmamızda.
Saygısızlık etmekte istemiyorum, çünkü haklıyken haksız duruma düşmekten korkuyorum. Nişanlım bana kalkıp da ''sen de anneme böyle demişsin ama'' diyemesin istiyorum.
Oysa ki içimden ''boyum sizi ne ilgilendirir, oğlunuz yanıma gelip ilan-ı aşk ederken de boyum böyleydi, evlenelim derken de boyum böyleydi. Böyle gördü, böyle sevdi, böyle alıyor, siz şimdi istediğiniz kadar konuşun, ne oğlunuz boyum yüzünden benden ayrılır, ne de siz eleştirdiniz diye boyum uzar, bu ne lüzumsuz bir muhabbet. Ayrıca en sevmediğim şey, insanların dış görünüşlerinin -özellikle de elinde olmayan, değiştiremeyeceği şeylerin- eleştirilmesidir. Kimseye sorulmadı dünyaya gelirken 'boyun kaç olsun, göz rengin ne olsun, ten rengin ne olsun' diye. Çok mütedeyyin geçiniyorsunuz ama daha Allah'ın yarattığını eleştirmemeyi öğrenememişsiniz, üstelik kişinin yüzüne karşı kalp kırma amacı ile söylemenin daha da yanlış olduğunu öğrenememişsiniz. Ama canımı sıkmayı başardınız, boyunuz bir karış daha uzadı mı bari?'' demek geldi.
Siz söyleyin, hem saygısızlık etmeden, yani nişanlıma ''ama sen de böyle dedin'' dedirtmeden, hem de alttan alta bozabileceğim nasıl bir cevap verebilirim? Çünkü eminim, ilk fırsatta yine böyle şeyler söyleyecek bana.![]()
Boyun kacki?
Bende kisayim, bazen uf boy yok be diye kendini elestiririm akrabalarin yaninda snra hemen ilk ornek teyzem konuya dalar "boyu napican, senin yuzun yeter esmer guzeli" der.
boyum 1.58 vardır galiba yani 1.60 bile gelmez. valla böyle şeyler söyledikçe o kadar kin besliyorum ki ben kayınvalidemle arkadaş gibi ana kız gibi olmak isterdim, onun yanında rahat olmak isterdim ama malesef karşıdaki insan buna müsait bi insan değilmiş, koyabildiğim kadar mesafe koymayı düşünüyorum aramıza..
Size kisa dediginde devedede boy var ama esegin arkasindan gider diyinMerhaba kızlar, tek tek konuşmaları anlatarak konuyu uzun tutup sizi sıkmayacağım. Nişanlıyım, kv sürekli bir şeylerimi eleştirir, hiçbir şeyimi beğendiğini, ''aman huzurun şu yönünü çok sevdim'' dediğini duymadım.
bence şöyle cevap ver; "yapıcı eleştirilere her zaman açığım, örneğin bana topuklu ayakkabı hediye etseniz asla alınmam"