kv adayı daha tanışmadan beni sevmedi

befreenotcheap

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
111
47
18
35
kızlar selamlar:KK8: sevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.

neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153:KK53:)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!:KK57:
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi mi :KK70:sevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor:rolleyes: boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim :KK59: ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim :KK51:
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin :D
bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen

Son düzenleme:
kızlar selamlar:KK8: sevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.

neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153:KK53:)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!:KK57:
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi mi :KK70:sevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor:rolleyes: boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim :KK59: ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim :KK51:

Sevgilini kaçır, nikahı bas :KK53:

erkek arkadaşın çok ilginçmiş sana bunları neden söylüyor ki??
acaba annemin dediği özellikler yok sen de o yüzden bu iş olmayabilir! mi diyor..

bak akıllı bir kızsan ne demek istediğimi anlamışsındır zaten.. kaynana iyi huylu, saygılı, sevecen biri falan dese neyse de bildiğin fiziki özellik sayması saçma.. zira senle tabir-i caizse aynı yatağı eşin olacak kişi paylaşacak kaynana değil..

k.valide adayın bir hoş sevgilin ondan daha hoş.

kadın siparis verir gibi 2 kilo elma 1 kilo armut istiyorum demiş oğluna,oğlu da manava gelip hey manav sahibi senin ne elman ne armutun var annem bu manavdan alış veriş yapmamı istemiyor demiş.

buyrun buradan yakın,hangisi daha patavatsiz bilemedim.

erkek arkadaşın çok ilginçmiş sana bunları neden söylüyor ki??
acaba annemin dediği özellikler yok sen de o yüzden bu iş olmayabilir! mi diyor..

bak akıllı bir kızsan ne demek istediğimi anlamışsındır zaten.. kaynana iyi huylu, saygılı, sevecen biri falan dese neyse de bildiğin fiziki özellik sayması saçma.. zira senle tabir-i caizse aynı yatağı eşin olacak kişi paylaşacak kaynana değil..
yok konuştuk sevgilimle bunu açık açık dedim sen annenin istediği gibi birini bul madem saçmalama ben evlencem senle annem değil dedi

yok konuştuk sevgilimle bunu açık açık dedim sen annenin istediği gibi birini bul madem saçmalama ben evlencem senle annem değil dedi

o zaman annesinin dediğini sana getirmesin böyle.. tanımadan kadına karşı dolup taşabilirsin... bir de iş ciddiye binince gidip tanışma ailece tanışın.. arada ciddiyet olunca ben istemiyorum bilmeme ne zırvalayamaz..

Back
X