- 4 Mayıs 2015
- 111
- 47
- 18
- 35
- Konu Sahibi befreenotcheap
kızlar selamlar
sevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153
)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi mi
sevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor
boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim
ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin
bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen

neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153

-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!

sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi mi

bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim

NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin

bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen
Son düzenleme: