KV adayının elini öpmeli miyim?

Karşılaşacağın manzara sana uzanan bir kol olursa tutup elini sıkacak mısın yani.Benim kaynananda bizi çok sevmişti herzaman kolunu uzatıldı öp diye şimdi gelinini bulamıyor ki öptürsün kıyamam yaaa.

Karşılaşacağın manzara sana uzanan bir kol olursa tutup elini sıkacak mısın yani.Benim kaynananda bizi çok sevmişti herzaman kolunu uzatıldı öp diye şimdi gelinini bulamıyor ki öptürsün kıyamam yaaa.

iyki bi başta bi sonda öptürmüyorlaar eşimin tarafı öpüyon sarılıyon geri el öpüyon çok garibime gider her zaman bu adetleri

Büyüğe hürmet olarak gelenek görenek dahilinde öpülebilir
Ama anne deme kısmı benim için sakat, herkesin bir annesi olur, eşiminkine anne demem

Kızlar değiştirin bu geleneği hayatımın şokunu yaşadım ben vallahi. Hayır kazara düğüne gittik ve herkes tanışmak istiyor yav gencecik kadın benden daha süslü cicili bicili giymiş, ama eli uzatmaktan geri durmuyor :))) biz de hiç öpülmez, hele tanımadığın insanın elini hiç öpmezsin çok çok yaşlı olur başka mevzu belki ama genelde hele bu dönemde hiç öpülmez. Nişanlım öpmeye çalışıyordu bizimkileri, öptürülmez bizde el kocaman insansın yapma dedim, çocuk kafa yere eğilmiş olarak konumlandırmıştı kendiniSarılmak bana çok daha samimi ve saygın geliyor, sevdiğime saygı duyduğuma kuala gibi sarılırım ben

Şahsen elini direk uzatıp öptüren kim olursa olsun inadına tokalaşırım bana göre hakimiyet kurma çabası , ha gelenek diye , saygı diye oluyorsa sözüm yok ama geleneklere bağlı biri olamadım daha bu yüzden bana göre yaş...

Hiç sevmem tanımadığım samimi olmadığım kişilerin elini öpmeyi. En fazla teyzem amcam falan bayramdan bayrama o da. Annem, kardeşlerim de öyledir. Artık o kadar yeltenen olmuyor çok şükür. Eskiden genç/küçük deyip el uzatan çoktu. Şimdi uzaktan selamlaşıyorum yahut en fazla yanak tokuşturuyorum. Yavaş yavaş değiştiriyoruz inşallah.

Nesil degistikce azaliyor zaten. Bizim yas grubunda kalmadi ben kendiligimden hayatta opmem zaten. Esimin anne babasininkini hic opmedim, onlarda yok Egeli degiller. Ama kendi amcam, dedem falan uzattikca opuyoruz mecbur, dedigim gibi dedemin kuzenime kusmuslugu var, dugun 2 gun surmustu, 2 gun boyunca gelsin elini opsun diye beklemis.

Nesil yavaş değişiyor sizde bana değişmemişi rastladı :))

Ben yaşli insanların elini genelde öperim. Ama benim kaynana iş ciddiye binmeden elini falan öptürmedi. Belli etti yani bunu.

Konunun hala güncel olması çok şaşırtıcı

Tanımadığın insanların, çoğunluklu fikrine uyup mu davranacaksın?

Alt tarafı el öpme, nazikçe elini çekerse öpmezsin
Devam ederse öpersin

Asmalı konak sanki

Evleniyorum
Neyi dert edip konu açsam
Acaba

Bir derdim var sayfasının girişini altını çizip notlar alarak tekrar okumanızı öneririm :)
Canım istedi açtım. Yasak mı? Değil.
Sorun yok o zaman :)

Koskoca kadinla yasitin gibi tokalaşmakta bana ters... büyüklerin eli öpülür tokalaşmakta nedir ? O yüzden elini öptüğunuzde her sey resmiyete dökülmüş veya sizin uzerinizde şimdiden hakimlik kurmuş anlamina gelmez bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…