- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bunu seçemiyor beni el olarak görüyor her zaman kv dmeekki, her zaman onlar hakkında konuşturmaz bile ama kendisi benim hakkımda onlara konuşur, kv ilede mesafe koymalımyımFırsat bu fırsat konuşmazdım. Kardeşleri onun soyadını değil sen soyadını taşıyorsun. Soyunu ilerletecek kişi de sensin. Yani ailesi sensin artık onlar dış kapı mandalı. Bunu seçemiyorsa kv kestirip atın
Kardeşinin söyledikleri çok mu hoş peki, Normal bir konuşma olsa hak verirdim dediğinize, ona hiç laf etmeyip beni desteklememesi nasıl duygular taşıdığını gösteriyorEşin sana destekmiş ikisiylede konuşma ama o kim oluyorki lafı kv ye olmamış sonuçta o kardeşi sen elin kızısın onu savunur tabiki. Teyzenin yüzüne söylemeniz gerekirdi sen kim oluyorsun bana bu lafı diyorsun diye
Tabiki mesafe koyun önceki konunuzu da okumuştum teyze hadsizin teki. Zaten kvniz doldurmuştur böyle patladıysa durduk yere de değildir. eşiniz bilmem ona sor dedi diye oda fırsat bilmiş eşinizde kabağı patlatmış. ama onun aklına bu fikri veren bence kv.Bunu seçemiyor beni el olarak görüyor her zaman kv dmeekki, her zaman onlar hakkında konuşturmaz bile ama kendisi benim hakkımda onlara konuşur, kv ilede mesafe koymalımyım
Mesela benim o kişiyi sevmediğimi kv biliyordu, teyzesi nerden bilecek? Kesinlikle kv söyledi ondan silmiştir onu sevmiyor sende o kişiyle görüşüyorsun diye, ve çıkıpta onun ettiği laflara tek kelime edilmedi, eşimin üzülmesini istemiyorum nasıl onu üzmeden kv ile mesafe koyabilirimTabiki mesafe koyun önceki konunuzu da okumuştum teyze hadsizin teki. Zaten kvniz doldurmuştur böyle patladıysa durduk yere de değildir. eşiniz bilmem ona sor dedi diye oda fırsat bilmiş eşinizde kabağı patlatmış. ama onun aklına bu fikri veren bence kv.
Eşine hissetirmeden kv aramayın arayınca açmayın sonradan dönün. İşim var diyerek geçiştirip kısa kesin. Ziyarete eşin olmadan gitme. Gittiğinde de donuk davran. Kv kendi söyler oğluna ne oldu buna diye sizde o zaman konuşursunuz eşinizle. Yada konu sıcakken söyleyin annen böyle söyledi benim kalbimi kırdı ve teyzenin böyle dolmasının sebebi annen olduğunu düşünüyorum o yüzden artık eskisi kadar samimi olamayacağım dersin kapatırsın hiç görüşmeyeceğim dersen kriz olur. Mesafeli olacağım dersen daha ılımlı olabilirMesela benim o kişiyi sevmediğimi kv biliyordu, teyzesi nerden bilecek? Kesinlikle kv söyledi ondan silmiştir onu sevmiyor sende o kişiyle görüşüyorsun diye, ve çıkıpta onun ettiği laflara tek kelime edilmedi, eşimin üzülmesini istemiyorum nasıl onu üzmeden kv ile mesafe koyabilirim
Zaten çok aramıyorum, beni çok soğuttular, ama yüzyüze bakmak dahi istemiyorum, esimin annesi senin kaynanan onlarda dedi, düşünün artık, bizim kültürümüzde teyze teyzedir hala haladır, bu denli onlar da geline kaynana yerine konmaz, hayatı onlar üstüne kurulsun her dakka konuşulup görüşülsün istenmez, beni el kızı görüp akrabalarına tapıyor, onlar bana herşeyide dese tek kelime etmez, ve yapım gereği bana emir verir gibi konuşulmasını şunu sev saygı duy denmesine biat etmem, yani çok soğudum görüşmek istemiyorum, kv bin iyi niyetli olmadığına artık eminim diyebilirim, sadece eşimi üzmek istemiyorum onun etkilenmesini istemiyorum onu üzmeden onlada mesafe koyacağımEşine hissetirmeden kv aramayın arayınca açmayın sonradan dönün. İşim var diyerek geçiştirip kısa kesin. Ziyarete eşin olmadan gitme. Gittiğinde de donuk davran. Kv kendi söyler oğluna ne oldu buna diye sizde o zaman konuşursunuz eşinizle. Yada konu sıcakken söyleyin annen böyle söyledi benim kalbimi kırdı ve teyzenin böyle dolmasının sebebi annen olduğunu düşünüyorum o yüzden artık eskisi kadar samimi olamayacağım dersin kapatırsın hiç görüşmeyeceğim dersen kriz olur. Mesafeli olacağım dersen daha ılımlı olabilir
soyunu ilerletmek falan? Üstelik kaynanasının değil kayınpederinin soyadını taşıyor :) bana böyle muhabbetleri özellikle kadınların yapması çok acayip geliyor.Fırsat bu fırsat konuşmazdım. Kardeşleri onun soyadını değil sen soyadını taşıyorsun. Soyunu ilerletecek kişi de sensin. Yani ailesi sensin artık onlar dış kapı mandalı. Bunu seçemiyorsa kv kestirip atın
Artık ailesi benim anlamındasoyunu ilerletmek falan? Üstelik kaynanasının değil kayınpederinin soyadını taşıyor :) bana böyle muhabbetleri özellikle kadınların yapması çok acayip geliyor.
İnsanlar ne kadar işsiz yaaa. Kim durum paylaştı kim paylaşmadı ona mı bakıyorlar tek tek. Can sıkıntısından size sarmış. Bence fırsata çevir ve görüşmeMerhaba, Eski konumda anlatmıştım esimin teyzesinin sırf durum paylaşmadığım için onu sildiğimi sanıp benim sevmediğim biriyle görüştüğü için sildiğimi sanıp bana sen nasıl insansın, sen hep kaybedeceksin dediğini, bir ton olay eşim görüşme onla dedi, sabah kv ile tartışma yaşadım, o kim oluyor ki bana sen nasıl bir insansın diyor dedim, o dediğin benim kardeşim dedi, bende gelininim dedim ama umrunda değil dedim, onlar seni seviyor sen soğuk davranıyorsun diyor onlar dediği 8 kardeş, bende ben böyleyim laçka olamıyorum dedim, kısa özet geçtim, bana onlar yüzünden tavır yapan konuşmak istemeyen kv’ye nasıl davranmalıyım, eşim beni destekliyor.
Bende bunu söylemeye çalışıyorum hoş değil ama kv tabiki kardeşini savunur gelinleri el kızı gördükleri için o yuzden kv ye söylemeniz olmamış dedim kimden yana olacağı belli çünkü kv nin.Kardeşinin söyledikleri çok mu hoş peki, Normal bir konuşma olsa hak verirdim dediğinize, ona hiç laf etmeyip beni desteklememesi nasıl duygular taşıdığını gösteriyor
Töre dizisi repliği gibi soyadını taşımak soyunu ilerletmek nedir yavFırsat bu fırsat konuşmazdım. Kardeşleri onun soyadını değil sen soyadını taşıyorsun. Soyunu ilerletecek kişi de sensin. Yani ailesi sensin artık onlar dış kapı mandalı. Bunu seçemiyorsa kv kestirip atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?