- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Gorusme ararsa bakma.kocanada soyle konusmayacagni kurtulmussun iyi firsat isteMerhaba, Eski konumda anlatmıştım esimin teyzesinin sırf durum paylaşmadığım için onu sildiğimi sanıp benim sevmediğim biriyle görüştüğü için sildiğimi sanıp bana sen nasıl insansın, sen hep kaybedeceksin dediğini, bir ton olay eşim görüşme onla dedi, sabah kv ile tartışma yaşadım, o kim oluyor ki bana sen nasıl bir insansın diyor dedim, o dediğin benim kardeşim dedi, bende gelininim dedim ama umrunda değil dedim, onlar seni seviyor sen soğuk davranıyorsun diyor onlar dediği 8 kardeş, bende ben böyleyim laçka olamıyorum dedim, kısa özet geçtim, bana onlar yüzünden tavır yapan konuşmak istemeyen kv’ye nasıl davranmalıyım, eşim beni destekliyor.
Benimki daha eltim olmamış kızı gösteriyor, laçka biri, yeleğinin içine gire gire saklanan tiplerden, daha sevgililer ama çok yakın sen evlisin ama kaçıyorsun gibi psikolojik baskı yapıyor, ama benim için bitti eşimi üzmeden annesiylede mesafe koymaya başladım me arayıp ne soruyorum, gelmelerinide istemiyorumAynısından bendede var, üstelik iftira atan eş teyzesini savunan kayınvalide,gerçeği bildiği halde. Bende dedim kiii kardeşini silme tabi benim için ama birazda olsa savun hayır öyle değil demeyi bil. Ama yapmadığı için arama olabildiğince mesafe koydum ayda 1 konuşuruz oda eşim konuşurken ben denk gelirsem. Teyze desen işim olmaz. Sizde böyle yapın eşiniz destekken
Terbiyesiz kadın ne demek onlar senin kaynananmış. Çocuğu yaparken hepsi birliktemiymiş? Hayret bişey yaZaten çok aramıyorum, beni çok soğuttular, ama yüzyüze bakmak dahi istemiyorum, esimin annesi senin kaynanan onlarda dedi, düşünün artık, bizim kültürümüzde teyze teyzedir hala haladır, bu denli onlar da geline kaynana yerine konmaz, hayatı onlar üstüne kurulsun her dakka konuşulup görüşülsün istenmez, beni el kızı görüp akrabalarına tapıyor, onlar bana herşeyide dese tek kelime etmez, ve yapım gereği bana emir verir gibi konuşulmasını şunu sev saygı duy denmesine biat etmem, yani çok soğudum görüşmek istemiyorum, kv bin iyi niyetli olmadığına artık eminim diyebilirim, sadece eşimi üzmek istemiyorum onun etkilenmesini istemiyorum onu üzmeden onlada mesafe koyacağım
Yani ailesi sensin dedim cümlenin devamında. Anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsinizTöre dizisi repliği gibi soyadını taşımak soyunu ilerletmek nedir yav
Anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz neticede hepsi aynı soyadını taşıyor ve bir aile oluyorlar diğerleri dış kapı mandalı oluyor bunu demek istedim.soyunu ilerletmek falan? Üstelik kaynanasının değil kayınpederinin soyadını taşıyor :) bana böyle muhabbetleri özellikle kadınların yapması çok acayip geliyor.
Ah canım bilsen burama kadar geldi, eşimle tekrar konuştum, sen bilirsin dedi tamam dedi, ama annem seni seviyor diyor, bende ben muhattabım olanlara kim bana nasıl hissediyor anlayabiliyorum dedim, sonraki süreçlerde göreceğiz, o onun annesi, hayatımızdan çıkarmak çok zor, eşim sanki onların içinde büyümemiş, dediğin gibi mesafe koymaya başladım bundan sonra ne olacak bilmiyorum, sadece ne kv ne teyzelerini görmek istemiyorumTerbiyesiz kadın ne demek onlar senin kaynananmış. Çocuğu yaparken hepsi birliktemiymiş? Hayret bişey ya
Eşin arkandaysa sıkıntı yok canım allah yardımcın olsunAh canım bilsen burama kadar geldi, eşimle tekrar konuştum, sen bilirsin dedi tamam dedi, ama annem seni seviyor diyor, bende ben muhattabım olanlara kim bana nasıl hissediyor anlayabiliyorum dedim, sonraki süreçlerde göreceğiz, o onun annesi, hayatımızdan çıkarmak çok zor, eşim sanki onların içinde büyümemiş, dediğin gibi mesafe koymaya başladım bundan sonra ne olacak bilmiyorum, sadece ne kv ne teyzelerini görmek istemiyorum
Birde bunlarda gerçekten gelin el kızı olarak görülüyor, mesela nişanlıyken kv oturduğu apartmanın altında ev boşalmış baya ısrar etmiş eşime alt katı tutalım, telefonu ben açmıştım bana eşimi istedi ona söyledi, bana söylememişti bile, eşim kabul etmedi, eşim benim yanımda olmasa bunlar bana neler yapar nelerTerbiyesiz kadın ne demek onlar senin kaynananmış. Çocuğu yaparken hepsi birliktemiymiş? Hayret bişey ya
Söylediklerin o kadar tanıdık geldi ki. Benim kv eşimi ben evdeyken pek aramaz. Hep isteyken konuşurlar. Standart kv modeli aslındnaBirde bunlarda gerçekten gelin el kızı olarak görülüyor, mesela nişanlıyken kv oturduğu apartmanın altında ev boşalmış baya ısrar etmiş eşime alt katı tutalım, telefonu ben açmıştım bana eşimi istedi ona söyledi, bana söylememişti bile, eşim kabul etmedi, eşim benim yanımda olmasa bunlar bana neler yapar neler
Sevmiş işte oğlun birini bırak mutlu olsunlar ama yok illa böyle yapacaklarSöylediklerin o kadar tanıdık geldi ki. Benim kv eşimi ben evdeyken pek aramaz. Hep isteyken konuşurlar. Standart kv modeli aslındna
Öyle kvlik yapmadan rahat duramıyorlar. Ben umuruma takmıyorum benim canımı sıkmadığı sürece. İstediği gibi davransın sende boşver. Fırsat senin elindeSevmiş işte oğlun birini bırak mutlu olsunlar ama yok illa böyle yapacaklar
Evet canım ama ailemden uzaktayım ben başka şehire evlendim, ailem 6 saat uzakta, burada etrafımda sadece onlar var, belki ailem aynı şehirde olsaydı bu kadar takmazdım, ne yapacağım bilmiyorum, onlar 8-10 kişi, ben tek başıma mücadele ediyorumÖyle kvlik yapmadan rahat duramıyorlar. Ben umuruma takmıyorum benim canımı sıkmadığı sürece. İstediği gibi davransın sende boşver. Fırsat senin elinde
Allah yardımcın olsun canım zor mesele ben herkesden uzaktayım senin durum çakallarla dans olmuş. Arkadaş edin kendini oyalayacakEvet canım ama ailemden uzaktayım ben başka şehire evlendim, ailem 6 saat uzakta, burada etrafımda sadece onlar var, belki ailem aynı şehirde olsaydı bu kadar takmazdım, ne yapacağım bilmiyorum, onlar 8-10 kişi, ben tek başıma mücadele ediyorum
Onunla konuştum, fakat beni tehtid eder gibi kv ne anlattım bunu dediği için iyice kızdım hepsine daldım.Teyzeyle bir sorunun varsa teyzeyle konus. Kayinvalideye ne bu konudan. Kadini konuya sen cekmissin. Kimle derdin varsa onunla konusacaksin
Birini seç değil amacım, sen nasıl insansın sen hep kaybedeceksin diyen birine iki çift laf etmesini istedim, ayrıca beni tehtid eder gibi kv ne anlattım ne yapacaksın şimdi der gibi konuşulduğu için onada sert çıkıştım, yarın öbürgün bir araya gelmek istemiyorum bana bu sözleri sarfeden birinin yüzünü görmek istemiyorum.Ne dediğiniz değil nasıl söylediğiniz olay. Biraz kaba şekilde söylemişsiniz, anne senin kardeşin biliyorum ama benim kalbimi kırdı üzdü beni diyebilirdiniz yangına körükle gitmişsiniz, haklı iken üstelik.
Yarın öbür gün çocuğunuzun Doğum günü olur birşeyi olur bir araya gelmek zorunda kalırsınız, ayrıca kvden ya kardeşini seç ya beni gibi birşey mi istiyorsunuz anlamadım. Çünkü bu pek mantıklı bir istek değil, benim kalbimi kırdı ben saygılı davrandım, o yüzden görüşmek istemiyorum derdiniz sorun kapanırdı şimdi tüm sülaleyle kavga ediyor gibisiniz, bu da yıpranmanıza neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?