Kv akraba derdi

Gorusme ararsa bakma.kocanada soyle konusmayacagni kurtulmussun iyi firsat iste

Benimki daha eltim olmamış kızı gösteriyor, laçka biri, yeleğinin içine gire gire saklanan tiplerden, daha sevgililer ama çok yakın sen evlisin ama kaçıyorsun gibi psikolojik baskı yapıyor, ama benim için bitti eşimi üzmeden annesiylede mesafe koymaya başladım me arayıp ne soruyorum, gelmelerinide istemiyorum

Terbiyesiz kadın ne demek onlar senin kaynananmış. Çocuğu yaparken hepsi birliktemiymiş? Hayret bişey ya

soyunu ilerletmek falan? Üstelik kaynanasının değil kayınpederinin soyadını taşıyor :) bana böyle muhabbetleri özellikle kadınların yapması çok acayip geliyor.
Anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz neticede hepsi aynı soyadını taşıyor ve bir aile oluyorlar diğerleri dış kapı mandalı oluyor bunu demek istedim.

Terbiyesiz kadın ne demek onlar senin kaynananmış. Çocuğu yaparken hepsi birliktemiymiş? Hayret bişey ya
Ah canım bilsen burama kadar geldi, eşimle tekrar konuştum, sen bilirsin dedi tamam dedi, ama annem seni seviyor diyor, bende ben muhattabım olanlara kim bana nasıl hissediyor anlayabiliyorum dedim, sonraki süreçlerde göreceğiz, o onun annesi, hayatımızdan çıkarmak çok zor, eşim sanki onların içinde büyümemiş, dediğin gibi mesafe koymaya başladım bundan sonra ne olacak bilmiyorum, sadece ne kv ne teyzelerini görmek istemiyorum

Eşin arkandaysa sıkıntı yok canım allah yardımcın olsun

Birde bunlarda gerçekten gelin el kızı olarak görülüyor, mesela nişanlıyken kv oturduğu apartmanın altında ev boşalmış baya ısrar etmiş eşime alt katı tutalım, telefonu ben açmıştım bana eşimi istedi ona söyledi, bana söylememişti bile, eşim kabul etmedi, eşim benim yanımda olmasa bunlar bana neler yapar neler

Söylediklerin o kadar tanıdık geldi ki. Benim kv eşimi ben evdeyken pek aramaz. Hep isteyken konuşurlar. Standart kv modeli aslındna

Öyle kvlik yapmadan rahat duramıyorlar. Ben umuruma takmıyorum benim canımı sıkmadığı sürece. İstediği gibi davransın sende boşver. Fırsat senin elinde
Evet canım ama ailemden uzaktayım ben başka şehire evlendim, ailem 6 saat uzakta, burada etrafımda sadece onlar var, belki ailem aynı şehirde olsaydı bu kadar takmazdım, ne yapacağım bilmiyorum, onlar 8-10 kişi, ben tek başıma mücadele ediyorum

Allah yardımcın olsun canım zor mesele ben herkesden uzaktayım senin durum çakallarla dans olmuş. Arkadaş edin kendini oyalayacak

Teyzeyle bir sorunun varsa teyzeyle konus. Kayinvalideye ne bu konudan. Kadini konuya sen cekmissin. Kimle derdin varsa onunla konusacaksin
Onunla konuştum, fakat beni tehtid eder gibi kv ne anlattım bunu dediği için iyice kızdım hepsine daldım.

Birini seç değil amacım, sen nasıl insansın sen hep kaybedeceksin diyen birine iki çift laf etmesini istedim, ayrıca beni tehtid eder gibi kv ne anlattım ne yapacaksın şimdi der gibi konuşulduğu için onada sert çıkıştım, yarın öbürgün bir araya gelmek istemiyorum bana bu sözleri sarfeden birinin yüzünü görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…