- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Aynen oyle vallahi kirpide yavrusunu pamugum diye severmis... iste özelestiri yapamayan insanlarin icinde bocalayip durmusum yeni farkediyorum bende bugun kendi hatalarimi dusunup kendime kiziyordum....Kimse kendi yoğurduna ekşi demez dese zaten bu halde olmazsınız gitsin anasının yanında mutlu olsun o zaman. Sizde hiç üzülmeyin değmez diyip geçin.
Yok yaa cok onceden isyerime iki kez yollamisti onu soyluyorÇiçek mi yolladı size ?
Bende kendimi yerden yere vurmaya devam edeyim afferin bana yani zihniyete bak...Suçlu olduklarını bilseler bile oğullarına toz konduramıyolar bunların çoğu böyle işte
İşte onların oğlu öyle değerliyse sizde değerlisiniz kendinizin farkına varın ve banada yazık yeter diyin hiç bişey için üzülmeyin. Yaşanması gerekti, yaşandı ve bitti o kadar.Aynen oyle vallahi kirpide yavrusunu pamugum diye severmis... iste özelestiri yapamayan insanlarin icinde bocalayip durmusum yeni farkediyorum bende bugun kendi hatalarimi dusunup kendime kiziyordum....
Aslinda o konumda baska bir uyelikle kk da var o zamanlar cok aptalim! Tabi linkini de atayim hatta http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bosanmak-uzereyim-cok-pismanim.901999/ buradan bakabilirsiniz... anneannemin dugunde altin kacirdigini bile iddia edenler simdi sutten cikma ak kasik oldu ya helalCanım hiç kendinde hata bulma ananen çok iyi demiş vicdan rahatlatiyorlar direk bosancaklar yanlız :)şu borç meselesi ne ?ne kadar lafını ettiler ya bu kadar paragoz olunmaz seven adam para lafı etmez boyna
Haklisiniz gercekten... madem bu kadar sevmiyodun beni hala niye gelmiyo gitmiyo sevenedi bizi diyosun... samimiyetsizlerİşte onların oğlu öyle değerliyse sizde değerlisiniz kendinizin farkına varın ve banada yazık yeter diyin hiç bişey için üzülmeyin. Yaşanması gerekti, yaşandı ve bitti o kadar.
Esimden gizli yapmiyorum kendisi biliyor zaten simdiye kadarda coktan bittiBir de bu arada annenizin borcunu ödemeniz ve eğer bunu eşinizden gizli yapıyorsanız bu da ciddn hoş değil
Esinin annesinin borcu olsa olsa o da oderdi ve emin olun belki bundan saviorun haberi olmazdi bence bu buyutulecek bi durum degil sonucta esinin parasiyla degil kendi kazandigiyla odemis ayrica bu kayinvalideyi ilgilendirmiyor kendileri yediginde oglum mecbur bakacak oluyor ama kadin bisey yaptiginda ailesi icin buyutuluyor hic hos degilBir de bu arada annenizin borcunu ödemeniz ve eğer bunu eşinizden gizli yapıyorsanız bu da ciddn hoş değil
birde bunları sürekli eşimden duyuyorum sonra ben iyi kv yim ne gelirim ne giderim ne sorarım rolü kesiyor... eşimde annesine resmen aşık ... adam bikere de yeter ya bu kız sizlemi evlendi benlemi demedi ya..Anneanneniz çok güzel konuşmuş kv ye bak ne işgüzar seni kötülemeye çalışmış anneannen fırsat vermemiş. Sanki kv yi görmek için evlendi aman onlar iyi olsun yeterki de bana gelmesinler diyeceği yerde ama beni aramıyor gelmiyor. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?