KV Anneannemi aramiş

yapıcı hareketler bunlar iş sizde bitiyor kv nin yaptığı normal

yapıcı hareketler bunlar iş sizde bitiyor kv nin yaptığı normal
gerçekten yapıcımı benmi göremiyorum tel konusması boyunca benim hatalarımı sıralamış duruş.. sizin gördüğünüz yapıcı kısmı bana da söyleyebilirmisiniz yanlıs anlamayın eleştirilmekten gocunmam ama acaba ben göremedim mi diye düşündüm. objektif düşüncelere ihtiyacım var..

boşver KV yi ama şunu söyleyim gerçekten ayrılmanızı istemiyor isteyen kişi aramaz

boşver KV yi ama şunu söyleyim gerçekten ayrılmanızı istemiyor isteyen kişi aramaz
ararken haber vereyim istedim x ailesine haber ver dedi bende ondan aradım demiş. bilmiyorum ama artık eskisi kadar sıcak değilim çünkü her böyle bosanma noktasına geldiğimizzde angel bizi sevmiyor angel gelmiyor angel gitmiyr muhabbeti dönüyor. bizim kendi gelinimiz bana neler saydırdı kız benim para anlamda hakkımı çatır çutur yedi.. ben kızla direk iletişimi kestim. abime de tek laf etmedim.. (annemde öyle) herkesin kendi yuvasıdır diyip kenara çekilmek bukadr or olmamalı..

canım boşver bunları iyi düşün, ilk zamanlar böyle oluyor kimseye dert anlatılmaz anlamazlar.zamanla kabullenirler

ilk başlarda öyle derler sonra iş ciddiye binimce ikiside hatalı derler bence çok üzerinde durmamak lazım
aman hepsi benden uzak Allah a yakın olsun.. burda hatalı aramak çok yanlış. yazık oldu iki genc insana demelerini beklerdim... ne yapsak ne etsek büyük olarak nasihatmı etsek deselerdi keşke. çocuk gibi senin kızın bunu yaptı/yapmadı senin oğlun bunu yaptı/yapmadı.. bu muhabbetler boş ve gereksiz ayrılıyolarmı tamam x hanım,kızınızı yarı yolda bırakıyoruz hakkınıda vereceğiz elden ne gelir de geç yani..

zor canım Allah yardımcın olsun.aile terapisti konusunda diret baktın olmuyor boşanırsın yapacak bir şey yok

vicdanlarını rahatlatmak için arcılan bir tlf

anneannenize benım adıma tşk edin çok guzel cvp vermiş ,

ama anlayana ,

Allah kolaylık versin. En azından aileniz sizi savunmuş. Bu da bir şans.

ben iki taraf için de para konularının gizlenmemesı taraftarıyım
kımse aılesı için gizlice para aktarımı yapmamalı yani
GİZLİ olursa ben buna karsıyım
yoksa ihtiyac olursa ve durumları varsa tabıkı zorda olan aılelere yardım edılebılır

ben bekarken çektim krediyi annemde ödeyeceğine dair sözler verdi.. ona inandım ve saflıktan annem sakın söyleme diyince koşulsuz güvenip söylemedim tabi sonra çook pişman oldum.. kendiside benim kadar olmasada parayı ailesine çoook verdi sonradan öğrendiğimde önceden söyleseydin olsun geri isteme madem öyle diye hep olgunlukla yaklaştım...

Ama esinin haberi varmis bu kayinvalidenin kasti kendileri. Ve bu konularin kv ve gorumceyi ilgilendirmedigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…