- Konu Sahibi ShellShock
-
yapıcı hareketler bunlar iş sizde bitiyor kv nin yaptığı normalSinirlerim zıpladı yemin ediyorum... bizi barıştırmak icin sandim anneannem kv aradi diyince duyduklarim beni iyice sinirlendirdi kadini aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Karisik olmamasi icin alt alta yaziyorum konusmalari;
Kv:cocuklar anlasmali bosaniyomus angelda istemis bosanmayi (sanki ben dedim bosanalim diye isguzarlara bakin)
Anneannem: yoo angel evinde duruyo kocasi bosanalim demis kizda ben evlilik terapisti istiyorum demis
Kv: ikiside istemis oglum cok uzuluyo mide kanseri olcak bende istemem bosanmalarini yuva kolay kurulmuyo ama oglum mutsuz (!!!!!!!!!!!) birbirlerini yiyorlar
Anneannem:valla senin oglun dolamis diline bosanmayi durmadan bosanalim diyo kiz ne yapsin sizinki canda bizimki ne?
Kv:ama angel cok yalan soyledi annesinin yaptigi borcu (suan ben oduyorum o borcu) soylemedi bizim arkamizdan konustu hep gel diyoruz gelmiyo aramiyo sormuyo.
Anneannem: kiz ne yapsin bir tane gunu var temizlik mi yapsin utumu yapsin yemek mi yapsin bize bile ayda yilda bir geliyor her ailede olur huzursuzluk bizde dort dortluk degiliz ya bu kadar kolay mi
Kv: ben ondan ismi istiyorum goruselim diye
Anneannemx) esim olsun. Ben x i ne zaman goruyorum iki kere geldi bana biz bunlara takilmayiz Angel senin evde yaptigin yemegi x begendi diye evde yapmis x de bune boyle bune boyle diyip durunca annenin evinde begendigin yemek demis angel, x de hee iyi o zaman diyivermis yani sizin oglunuza birsey olmaz olan bizim kizimiza oldu angeli ben buyuttum canim gülum desen hemen pamuk gibi olur sinirinden eser kalmaz kizda diyoki beni sevse gitmezdi diyo
Kv: sevmese niye cicekler yollasin demis(isyerime iki kez yollamisti cok onceden) biraz daha konusmuslar sonra zaten kapatmislar. Hayir yani arayipta beni suclamadanki amac ne??? Anneanneme dedimki allah rizasi icin bir kerede demedi mi yahu benim oglumda boyle sinirli boyle huysuz kizda ilk zamanlar bocaladi sonra duzeltti kendini cok cabaladi hatalarini telafi etti ama benim oglan mutlu olmayi beceremedi diyemedimi dedim artik... amacsiz manasiz suclayici ve vicdanlarini rahatlatici bir telefon konusmasi bana gore . Halbuki o kadar sey yaptim saysam neler neler... iste insanoglu nankor!!!!!
gerçekten yapıcımı benmi göremiyorum tel konusması boyunca benim hatalarımı sıralamış duruş.. sizin gördüğünüz yapıcı kısmı bana da söyleyebilirmisiniz yanlıs anlamayın eleştirilmekten gocunmam ama acaba ben göremedim mi diye düşündüm. objektif düşüncelere ihtiyacım var..yapıcı hareketler bunlar iş sizde bitiyor kv nin yaptığı normal
boşver KV yi ama şunu söyleyim gerçekten ayrılmanızı istemiyor isteyen kişi aramazgerçekten yapıcımı benmi göremiyorum tel konusması boyunca benim hatalarımı sıralamış duruş.. sizin gördüğünüz yapıcı kısmı bana da söyleyebilirmisiniz yanlıs anlamayın eleştirilmekten gocunmam ama acaba ben göremedim mi diye düşündüm. objektif düşüncelere ihtiyacım var..
ararken haber vereyim istedim x ailesine haber ver dedi bende ondan aradım demiş. bilmiyorum ama artık eskisi kadar sıcak değilim çünkü her böyle bosanma noktasına geldiğimizzde angel bizi sevmiyor angel gelmiyor angel gitmiyr muhabbeti dönüyor. bizim kendi gelinimiz bana neler saydırdı kız benim para anlamda hakkımı çatır çutur yedi.. ben kızla direk iletişimi kestim. abime de tek laf etmedim.. (annemde öyle) herkesin kendi yuvasıdır diyip kenara çekilmek bukadr or olmamalı..boşver KV yi ama şunu söyleyim gerçekten ayrılmanızı istemiyor isteyen kişi aramaz
canım boşver bunları iyi düşün, ilk zamanlar böyle oluyor kimseye dert anlatılmaz anlamazlar.zamanla kabullenirlerararken haber vereyim istedim x ailesine haber ver dedi bende ondan aradım demiş. bilmiyorum ama artık eskisi kadar sıcak değilim çünkü her böyle bosanma noktasına geldiğimizzde angel bizi sevmiyor angel gelmiyor angel gitmiyr muhabbeti dönüyor. bizim kendi gelinimiz bana neler saydırdı kız benim para anlamda hakkımı çatır çutur yedi.. ben kızla direk iletişimi kestim. abime de tek laf etmedim.. (annemde öyle) herkesin kendi yuvasıdır diyip kenara çekilmek bukadr or olmamalı..
ilk başlarda öyle derler sonra iş ciddiye binimce ikiside hatalı derler bence çok üzerinde durmamak lazımkuyruğu dik tutma çabaları
aman hepsi benden uzak Allah a yakın olsun.. burda hatalı aramak çok yanlış. yazık oldu iki genc insana demelerini beklerdim... ne yapsak ne etsek büyük olarak nasihatmı etsek deselerdi keşke. çocuk gibi senin kızın bunu yaptı/yapmadı senin oğlun bunu yaptı/yapmadı.. bu muhabbetler boş ve gereksiz ayrılıyolarmı tamam x hanım,kızınızı yarı yolda bırakıyoruz hakkınıda vereceğiz elden ne gelir de geç yani..ilk başlarda öyle derler sonra iş ciddiye binimce ikiside hatalı derler bence çok üzerinde durmamak lazım
zor canım Allah yardımcın olsun.aile terapisti konusunda diret baktın olmuyor boşanırsın yapacak bir şey yokaman hepsi benden uzak Allah a yakın olsun.. burda hatalı aramak çok yanlış. yazık oldu iki genc insana demelerini beklerdim... ne yapsak ne etsek büyük olarak nasihatmı etsek deselerdi keşke. çocuk gibi senin kızın bunu yaptı/yapmadı senin oğlun bunu yaptı/yapmadı.. bu muhabbetler boş ve gereksiz ayrılıyolarmı tamam x hanım,kızınızı yarı yolda bırakıyoruz hakkınıda vereceğiz elden ne gelir de geç yani..
yeni konu açtım ordan bakabilirsiniz benim adam bosanmayı kafasına koymus gözü karartmıs her seyi feda ediyo..zor canım Allah yardımcın olsun.aile terapisti konusunda diret baktın olmuyor boşanırsın yapacak bir şey yok
çok teskkür ediyorum... daha söyleyecek çok laf vardı ama gerek yoktu diyor kadıncağız..vicdanlarını rahatlatmak için arcılan bir tlf
anneannenize benım adıma tşk edin çok guzel cvp vermiş ,
ama anlayana ,
Sinirlerim zıpladı yemin ediyorum... bizi barıştırmak icin sandim anneannem kv aradi diyince duyduklarim beni iyice sinirlendirdi kadini aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Karisik olmamasi icin alt alta yaziyorum konusmalari;
Kv:cocuklar anlasmali bosaniyomus angelda istemis bosanmayi (sanki ben dedim bosanalim diye isguzarlara bakin)
Anneannem: yoo angel evinde duruyo kocasi bosanalim demis kizda ben evlilik terapisti istiyorum demis
Kv: ikiside istemis oglum cok uzuluyo mide kanseri olcak bende istemem bosanmalarini yuva kolay kurulmuyo ama oglum mutsuz (!!!!!!!!!!!) birbirlerini yiyorlar
Anneannem:valla senin oglun dolamis diline bosanmayi durmadan bosanalim diyo kiz ne yapsin sizinki canda bizimki ne?
Kv:ama angel cok yalan soyledi annesinin yaptigi borcu (suan ben oduyorum o borcu) soylemedi bizim arkamizdan konustu hep gel diyoruz gelmiyo aramiyo sormuyo.
Anneannem: kiz ne yapsin bir tane gunu var temizlik mi yapsin utumu yapsin yemek mi yapsin bize bile ayda yilda bir geliyor her ailede olur huzursuzluk bizde dort dortluk degiliz ya bu kadar kolay mi
Kv: ben ondan ismi istiyorum goruselim diye
Anneannemx) esim olsun. Ben x i ne zaman goruyorum iki kere geldi bana biz bunlara takilmayiz Angel senin evde yaptigin yemegi x begendi diye evde yapmis x de bune boyle bune boyle diyip durunca annenin evinde begendigin yemek demis angel, x de hee iyi o zaman diyivermis yani sizin oglunuza birsey olmaz olan bizim kizimiza oldu angeli ben buyuttum canim gülum desen hemen pamuk gibi olur sinirinden eser kalmaz kizda diyoki beni sevse gitmezdi diyo
Kv: sevmese niye cicekler yollasin demis(isyerime iki kez yollamisti cok onceden) biraz daha konusmuslar sonra zaten kapatmislar. Hayir yani arayipta beni suclamadanki amac ne??? Anneanneme dedimki allah rizasi icin bir kerede demedi mi yahu benim oglumda boyle sinirli boyle huysuz kizda ilk zamanlar bocaladi sonra duzeltti kendini cok cabaladi hatalarini telafi etti ama benim oglan mutlu olmayi beceremedi diyemedimi dedim artik... amacsiz manasiz suclayici ve vicdanlarini rahatlatici bir telefon konusmasi bana gore . Halbuki o kadar sey yaptim saysam neler neler... iste insanoglu nankor!!!!!
ben iki taraf için de para konularının gizlenmemesı taraftarıyımEsinin annesinin borcu olsa olsa o da oderdi ve emin olun belki bundan saviorun haberi olmazdi bence bu buyutulecek bi durum degil sonucta esinin parasiyla degil kendi kazandigiyla odemis ayrica bu kayinvalideyi ilgilendirmiyor kendileri yediginde oglum mecbur bakacak oluyor ama kadin bisey yaptiginda ailesi icin buyutuluyor hic hos degil
ben bekarken çektim krediyi annemde ödeyeceğine dair sözler verdi.. ona inandım ve saflıktan annem sakın söyleme diyince koşulsuz güvenip söylemedim tabi sonra çook pişman oldum.. kendiside benim kadar olmasada parayı ailesine çoook verdi sonradan öğrendiğimde önceden söyleseydin olsun geri isteme madem öyle diye hep olgunlukla yaklaştım...ben iki taraf için de para konularının gizlenmemesı taraftarıyım
kımse aılesı için gizlice para aktarımı yapmamalı yani
GİZLİ olursa ben buna karsıyım
yoksa ihtiyac olursa ve durumları varsa tabıkı zorda olan aılelere yardım edılebılır
Ama esinin haberi varmis bu kayinvalidenin kasti kendileri. Ve bu konularin kv ve gorumceyi ilgilendirmedigini dusunuyorumben iki taraf için de para konularının gizlenmemesı taraftarıyım
kımse aılesı için gizlice para aktarımı yapmamalı yani
GİZLİ olursa ben buna karsıyım
yoksa ihtiyac olursa ve durumları varsa tabıkı zorda olan aılelere yardım edılebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?