Kv annemle benim telefonda gorusmemi istemiyor

hazal123d

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
145
37
13
Merhaba hanimlar Baslikta da belirtigim gibi kv benim annemle telefonla gorusmemi istemiyor tahmin edeceginiz gibide ayni evde yasiyoruz kendisiyle o yuzden herseyimi karisiyor bu sabah sen bizm gelinimizsin sirt pirt ananla konusulmaz oyle anani babani bi sileceksin artik dedi bana ben sok oldum ne zararim var sana dedim zaten annemi goremiyorum sık sık kendisi annesini gormeye nerdeyse her hafta koye gider bende hamile olunca fazla gidemiyorum e annemgilde cekiniyor gelmeye kizim kayinna kaynnata yanindasin kendi evin olsa herseyine seyirtir gelirim diyo aksama yemege cagirdim kvdemgil evde yok yine koye gittiler annem yok kizim ayip olur laf soz ederler gelemeyiz dedi annemde ama kvdenin bu seferki yaptigi cok fazla annemle telefonuma bile karisiyolar annem onlarin yuznden beni bile gormeye gelmiyor ne yapmaliyim sizce esime dedim ayrilmak istiyorum diye oda 1 sene sabret kendimizi toplayalim biraz birikim yapalim diyor ne yapacagimi sasirdim

Merhaba hanimlar Baslikta da belirtigim gibi kv benim annemle telefonla gorusmemi istemiyor tahmin edeceginiz gibide ayni evde yasiyoruz kendisiyle o yuzden herseyimi karisiyor bu sabah sen bizm gelinimizsin sirt pirt ananla konusulmaz oyle anani babani bi sileceksin artik dedi bana ben sok oldum ne zararim var sana dedim zaten annemi goremiyorum sık sık kendisi annesini gormeye nerdeyse her hafta koye gider bende hamile olunca fazla gidemiyorum e annemgilde cekiniyor gelmeye kizim kayinna kaynnata yanindasin kendi evin olsa herseyine seyirtir gelirim diyo aksama yemege cagirdim kvdemgil evde yok yine koye gittiler annem yok kizim ayip olur laf soz ederler gelemeyiz dedi annemde ama kvdenin bu seferki yaptigi cok fazla annemle telefonuma bile karisiyolar annem onlarin yuznden beni bile gormeye gelmiyor ne yapmaliyim sizce esime dedim ayrilmak istiyorum diye oda 1 sene sabret kendimizi toplayalim biraz birikim yapalim diyor ne yapacagimi sasirdim

Eşinizin eli armut mu topluyor annesine karşı..

Sende desene ben bu evin geliniysem sende kac yillik ayni hanenin gelinisin sonucta..bana diyosunuz ama siz niye zirt pirt köye gidiyosunuz de..iş esinde biter ezdiriyosa işin zor..benimkide böyle anneci..hep kendi basima birakir beni agzini acip bisey diyemez anasina..bana gelince masallah dil pabuc olur..

Onu ne ilgilendiriyor sende ona inat önünde ara anneni karışmaya hakkı yok edepsize bak sen

Evlenenirken annesi yalniz ve bakima muhtac degilse birlikte oturmasin yeni evlenecekler..

Eksiginiz olsun ,eviniz eski olsun ama huzurunuz olur.

Ne demek anneni arama sen kimsin.... neyse kinamayim cok sukur kvalidemler medeni insanlar

o nasıl bir talep öyle yaa??
kendisi gençliğinde öyle mi yapmış? o tarz bir nankör müymüş? evlenince anasını babasını aramayan...

nasıl ailelere gelin gidiyorsunuz ben anlamadım ki???

Ne hakla annenle görüşmene karışıp, karşı çıkıyor

haddini bildir

sen ara anneni yine köye gittiğinde daha fazla ararsın. başka şeylerde baskı yapmaya başlarsa kocana ilk önce danış sonra o birşey yapmazsa ailene soyle sana yol gösterirler.

Benimkinin bir benzeri işte. Biz fedakarlik edip birlilte oturmayi kabul ediyoruz onlarin yaptigina bak. Yüz verdik ayıya misali. Ayni evde degiliz ama evler yan yana. Anneme gittigimi esime sikayet etti birgun. Zaten 8 aylik kizim vardi bir is yapmiyodum o uyumayinca, neymis efendim evden haberim ykmus yemek yapmiyomusum anneme cok gidersem bu eve tutunamaz baglanamazmisim. Daha neler neler. Herseyime karisir hep onun dedigi olsun ister. Esimle cok iyi anlasiriz ama beni ne ezdirir ne savunur kimseyi kirmak istemez. Keske 1 yil gibi biz süre de bana verse esim o zaman 1 yil boyinca k.validemi basimin uzerinde tasirim. Ama bizim daha cok para biriktirmemiz lazim bir ev almak icin. Bu kadinlari degiştiremeyecegimize göre kendimizden taviz vermeden esimizle aramizi acmadan sabredicez. Eşlerede dicek bisey yok anne sonucta ne desinlerki. Bizim de annelerimiz var onlarinda elbette kendi gelinlerine göre hatalari sevilmeyen yonleri vardir ama biz onlari cok seviyoruz degilmi.

O bunlari dedi de siz bir sey diyemediniz mi? "Sen evlenince sildin mi anneni" deseydiniz keske.

Bir de keske 1 sene gec evlenseydiniz de yine de birlikte oturmayi kabul etmeseydiniz. Siz bildiginiz gibi yasayin. Annenizi istediginiz gibi arayin.

Acaba kendi oglu ayni durumda olsa bu tepkiyi verebilir miydi iste once can sonra canan bu yaptigi vicdansizliktan baska bisey degil sen tabiki de takmayacamsin aramaya devam yaaaa ne munasebet sileceksin ben cok sinirlendim arkadasim Allah yardimcin olsun hem de coooook üzüldüm:KK61: boyle vicdansizlik olamaz

Back
X