Kv annemle benim telefonda gorusmemi istemiyor

Merhaba hanimlar Baslikta da belirtigim gibi kv benim annemle telefonla gorusmemi istemiyor tahmin edeceginiz gibide ayni evde yasiyoruz kendisiyle o yuzden herseyimi karisiyor bu sabah sen bizm gelinimizsin sirt pirt ananla konusulmaz oyle anani babani bi sileceksin artik dedi bana ben sok oldum ne zararim var sana dedim zaten annemi goremiyorum sık sık kendisi annesini gormeye nerdeyse her hafta koye gider bende hamile olunca fazla gidemiyorum e annemgilde cekiniyor gelmeye kizim kayinna kaynnata yanindasin kendi evin olsa herseyine seyirtir gelirim diyo aksama yemege cagirdim kvdemgil evde yok yine koye gittiler annem yok kizim ayip olur laf soz ederler gelemeyiz dedi annemde ama kvdenin bu seferki yaptigi cok fazla annemle telefonuma bile karisiyolar annem onlarin yuznden beni bile gormeye gelmiyor ne yapmaliyim sizce esime dedim ayrilmak istiyorum diye oda 1 sene sabret kendimizi toplayalim biraz birikim yapalim diyor ne yapacagimi sasirdim

Yol devenin nalı.
Bir silah verain de öldürün ananızı babanızı.
Nasıl insanlar yahu sanki yıl 1940.
Ezdirmeyin kendinizi karışamaz anan babanızla görüşmenize.

Hem gelinle ayni evde oturcaksın.Hem annesiyle telefonda gorüşmesini engelleyeceksin.Hem de ananı babanı sil diyeceksin.Böylesine Allahtan korkmaz denir.O oglunu nasıl büyüttüyse senide annen aynı zorluklarla büyüttü.Ver böyle vefasız kendini bilmese evladını sonra bide binbir emeklerle göz nurunla büyüttüğün evladından ol.Allahım den koru böylelerinden uzak eyle Yarabbim.Seninde Allah yardımcın olsun canım.Bir an önce evleri ayırman en mantıklı çözüm.

Evlenmeden önce birikim yapıp ayrı ev olarak evlenmeliydiniz şimdi bebekte geliyo ne birikimi, torun sevdası başlar ayrı eve falan çıkamazsınız, işi cadılığa vur sen

Sende kv ne inat her gün konuş. .sürekli de git annene. .hamilesin diye niye gitmiyosun ki.dusuk tehliken olmadiktan sonra ne olacak..Lütfen git annene sık sık.ihmal etme ezdirme kendini..isterse kv kavga etsin cevap ver.saygini yitirmeden annenle görüşmenin en doğal hakkın olduğunu söyle. lütfen annene git hamilelik engel değil. çok uzak oturmuyorsaniz tabi.

Merhaba hanimlar Baslikta da belirtigim gibi kv benim annemle telefonla gorusmemi istemiyor tahmin edeceginiz gibide ayni evde yasiyoruz kendisiyle o yuzden herseyimi karisiyor bu sabah sen bizm gelinimizsin sirt pirt ananla konusulmaz oyle anani babani bi sileceksin artik dedi bana ben sok oldum ne zararim var sana dedim zaten annemi goremiyorum sık sık kendisi annesini gormeye nerdeyse her hafta koye gider bende hamile olunca fazla gidemiyorum e annemgilde cekiniyor gelmeye kizim kayinna kaynnata yanindasin kendi evin olsa herseyine seyirtir gelirim diyo aksama yemege cagirdim kvdemgil evde yok yine koye gittiler annem yok kizim ayip olur laf soz ederler gelemeyiz dedi annemde ama kvdenin bu seferki yaptigi cok fazla annemle telefonuma bile karisiyolar annem onlarin yuznden beni bile gormeye gelmiyor ne yapmaliyim sizce esime dedim ayrilmak istiyorum diye oda 1 sene sabret kendimizi toplayalim biraz birikim yapalim diyor ne yapacagimi sasirdim
Hafiften dikilip elini beline koyup Allah Allah hayırdır diye bir çıkış yap bakalım bir daha diyebiliyormu dengesiz kadin

Evi alip basina geciresim geldi.
Ne haddine karismak. Annenlerde cekinmesin ya. Kv nin her arsizligini anlatma ki o da gelsin gitsin yalniz birakmasin seni ve kv ne de cevaplarinii ver . Sen sildin mi? De. Ben silemem onlar hepinizden once gelir de. Ayrica esin de bir sene sabret diyorsa yaninda olacak oyle idare et demekle olmaz. Ezileceksen eger bir dk durma.keske yemege de gelselerdi. Kv varken de gelsin yokken de. Surekli de teefonla konusun. Konussun dursun takmadigini anlasin. Mahal vermeyin Allah askina.

ayni evin icinde olunca olmuyor iste siginti gibi oluyor insan. benim kizim öyle oturda bende gitmem oyle zirt pirt kendi evi degil cünki. ev üstüne ev olmuyor. ztn konu sahibi acti konuyu kayiplara karisti;)))

Sinirlendimmm..kv kim:110:bi agzinin payini veremedin mi...haddini bilmez dangalak,cahil:63:Ayri eve cikinca oglu da gitmesin,aramasin onu bakalim.Isin en kotu tarafi bu kadinin yaninda cocuk bakacak olman.Asil o zaman cok fena karisir bu cadi kaynana:KK12:en iyisi 1-2 kere azarla tutsun yilan dilini.Bu kv.iyice azdi bu kadar burnunu sokmak cok fazla.Birde mymkunse su kv.artik anne degil de baska bisey denilsin cunku kendini annenin yerine mi saniyorlar nedir:KK20:

Ne saçma seni kv mi doğurdu ayrıca ailen de enteresan sen evlatlarısın yıllar önce sattıkları arazi gibi davranmamalılar kimse senin sahibin olamaz evvela sen kendine sahip olacaksın ;)

Kendinin kızı varmı.. oda kızını silsin madem. Tırnaklarını göster tavırlar tepkilere göre yeşerir... sen de ananı sil deseydın.. ben dört yıldır oturuyorum... zor cnm allah kolylık versn...

Ana baba dediğin 4'tür!
Onları silmem
sizi de kabul ederim sadece.
demelisin bence.
o kim ki annenle görüşmeni engellemeye çalışıyor. ay konuyu okuyunca bile sinirlendim.

O ne karisir ya?
Kocan 1 sene demis.
Iyi guzel ama azda bisy dese anasinada.
Karisini korusun biraz.
Yoksa kafayi yer insan 1 seneye kalmadan.

Ağzını açıp birsey soyle sende, aileni sileceksin artik diyince ne tepki verdin? Aman saygisiylik olmasin diye sustun dimi. Yapmayin hanımlar o kimki sana bunu soyleyebiliyor?

Iyyyyy boğasım var şöyle kv kp leri yaa ne bencilliktir

Silinecek biri varsa kv oda sensin benim için artık yoksun sildim seni annem başımın tacıdır diyeyecektin bu laftan sonra ne derse desin takmayacaksın konuşmayıp kaale almayıp kudurtacaktın görsün bakalım nasıl silinir kv haddini bilmeyene böylede bildirilir

Back
X