Kv annemle benim telefonda gorusmemi istemiyor

sessiz olursan daha cok sey soyler..ver cevabini..hadi bi hata yaptin ayni eve gelin gittin çocuk icin niye acele edersiniz ki anlamiyorum bu ne cesaret..ev ustune ev olmaz..çocuk olunca asil mesele baslicak bu daha ne ki..ayri eve cikmak icin esine rest cek yoksa isin zor..

inan hep merak ettmisimdir bu beraber oturanlari aksama kadar banyomu koluyorsunuz cenabet;))))) beraber oturanlar bir kere evlılık yaşamıyor evcılık gıbı birsey....

Vallahi feristahi gelse engel olamaz. Sizin yerinizde olsam sırf inat olsun diye ayak ayak üstüne atar öyle ararım.

Sen de gelin oldun niye ananı silemedin her hafta köye koşuyorsun deseydin. Kadındaki cesarete bak

Nasıl sakin kalabiliyorsunuz laf söylemeden :( Ben buradan okurken sinir oldum .O kim oluyor ya ,benim annemle konuşmama karışacak ?Allah allah .Verin cevabınızı hemen ,susmayın .Ben olsam var yaaa oooo mahvederdim onu

Yahu kendi evini acamadiktan sonra insanlar niye evlenir ki??
Evlilik adi ustunde evleniyorsunuz.
Kolemi aliyor kv evine acaba?? Ne demek aileni sileceksin...vermediniz mi cevabini..

ona neymiş
gerçi sizi ev geçindiremeyecek adama veren,korkudan evinize gelemeyen aileye de müstehak sanki

• Beğen
Reactions: anu
ona neymiş
gerçi sizi ev geçindiremeyecek adama veren,korkudan evinize gelemeyen aileye de müstehak sanki
daha 4 aylık evlı eskı konusunu bılıyorum 4 ayda evın bıle yokken cocuk ne dıye yaparsın.... konu sahıbının kendı sucu.. kocası ev gecındıremıyor sımdı cocukta gelecek sabır et dıyor eskı konusundan hatırlıyorum sankı 1 yıl sonra mılyoner olup o evden cıkacak.

Merhaba hanimlar Baslikta da belirtigim gibi kv benim annemle telefonla gorusmemi istemiyor tahmin edeceginiz gibide ayni evde yasiyoruz kendisiyle o yuzden herseyimi karisiyor bu sabah sen bizm gelinimizsin sirt pirt ananla konusulmaz oyle anani babani bi sileceksin artik dedi bana ben sok oldum ne zararim var sana dedim zaten annemi goremiyorum sık sık kendisi annesini gormeye nerdeyse her hafta koye gider bende hamile olunca fazla gidemiyorum e annemgilde cekiniyor gelmeye kizim kayinna kaynnata yanindasin kendi evin olsa herseyine seyirtir gelirim diyo aksama yemege cagirdim kvdemgil evde yok yine koye gittiler annem yok kizim ayip olur laf soz ederler gelemeyiz dedi annemde ama kvdenin bu seferki yaptigi cok fazla annemle telefonuma bile karisiyolar annem onlarin yuznden beni bile gormeye gelmiyor ne yapmaliyim sizce esime dedim ayrilmak istiyorum diye oda 1 sene sabret kendimizi toplayalim biraz birikim yapalim diyor ne yapacagimi sasirdim
Afedersin de ohaa diyorum kayinvalidene. Ne alaka evlenince ana baba silmek. Sende tepkini güzelce belirt ki bi daha diyemesin. Senin annen çok anlayisliymis ama helal olsun. Esin le de Paylaş en azından o desin

sonra kayınvalideleri niye sevmiyorsunuz derler:) ben aynı evde yasasam boyle bir kayınvalideyle hic iyi olmazdı onun acısından

Sizin yerinizde olsam hic kendimi savunmaya calismaz, dedigini de takmazdim. Hatta onun yaninda inadina telefon edip "annecigim, guzel annecigim nasilsin? sen bi tanesin ya, hic kimse senin yerini tutamaz, sen bir yana dunya bir yana" deyip iyice kudurturdum.

ay ben bile çıldırdım o kim oluyo da annenle ilişkine karışıyo Allah korusun ya şaka gibi:KK62:

Bir sonraki basbakanlik secimlerinde de adayligimi koyuyorum arkadaslar oyunuzu bana verin. Ilk olarak hemen gelinlerin kaynanayla oturmasini yasaklayip sonra da istifa etmeyi dusunuyorum ugrasamam devlet isleriyle. Hanim kizlarimizin akillanacagi yok bunca ornege ragmen hala ve hala kaynanayla yasamayi kabul etmesini engelleyemiyoruz bari kanun koyalim.

kv ye cevap vereceksin

ama annene de kusura bakmasın ama bir çift sözüm var

seni kv yanına evlendirirken düşünecekti

bak canım isteyince çıkıp gelemem diyecek seni uyaracaktı

kv ye gerekli mesafeyi kur bebek doğunca daha kötü olur

bir de daha 13 haftalık hamile imişsin sen hamilesin diye kv niye annesine gitmiyor ki ne alaka

gitsin sen de rahat rahat kal

hani 9 aylık hamile olursun da acil doğum olur diye gitmez bekler anlarım da şimdi neden gitmiyor anlayamadım cidden

Hic takmiycaksin tabi ki ne demek ya kendi anneni silmek. Komik. Cevap da vereceksin. Gul, saka yaptin heralde annemi mi silicem sen sildin mi de. Esin napiyo ona garip gelmiyo mu bu durum?

Kusura bakma ama kv çok terbiyesiz ve hadsızmız görümcen var mı bılıyorum ama kendı kızını sahiplenir kv ezdirmez böyle kv deler ama çok ayıp yaptığı inadına ara annenı hergün konuş şen şakrat muhabet annenle iki güne birde git anene tatlım üzme takma dişini sık ALlahın ıznıyle evine çıkınca rahat edersin

Back
X