Kv annemle benim telefonda gorusmemi istemiyor

O kim oluyo ya b.. yemesin otursun siliceksin ne demek terbiyesiz. Annen o senin ANNEN! Sinirlendim şurda ya

aynen öyle bir sene sabir et

aynen öyle simdi bir sene sabir et diyor sonrada annem yalniz kalamicak diyecek. annesine iki cift laf edemiYormu. sana ne demeli konu sahibi daha ayri ev olmadan cocuk niye yaparsin. daha kira odiyemiyor esin simdi cocuk olunca parami birekcek saniyorsun. bu zamanda sif evlenmek icin ayni evde oturanda akil yok kimse kusura bakmasin. o 1 yil 10 yil olur para felanda biriktirlmiyor. para icin en güzel aylarimi niye maaf edeYim?? bir bas basa yemek yiyemezsin istedigin gibi süslenenezsin . ya allah aslina cinsel hayat bile sikibti banyo dahi gece yapamazsin bu hayat mi ya allah askina. kabul edenler hic aglayio sizlamasin. evlenmeyin böyle erkeklerle

kimseyle ayni evde birikim olsun diye oturmayin alti üstlu yan yana hayir hayir hayir. evlenmeden önce bu tür seyleri düsünceksiniz. ya en basit bir arkdasin bile rahat evine gelip oturamaz. biz yeni evliyken yatak odasi banyo mekik yapiyorduk bu beraber oturan yeni evliler ne yapiyor anlamadim.... evden cikmalarinimi beklicem banyoya girmek icin. pes pese girdik herkes bilmek zorundami özel hayatinizi?! bunlari nasil bastan düsünmezsin.senin canin misafir istenez onun evi ama karisamazsin...kimse senin aileni arimana karisamaz kocan dahil. ama dedigim gibi kabahat bu tür yasami kabul edende.

Bunu dert edip konu actiginiza inanamıyorum ya şaka gibi ben böyle biseyi ciddiye bile almazdim.
Afkursun (boş boş konuşsun), o kim oluyormuş ki annenle iliskine karışacak evlendin diye aileni silecek değilsin. Seni çok sessiz görmüş anlaşılan.
Yerinde olsam inadına sürekli annemi arar anneciğim iyi misin, bir sıkıntın var mi, vah vah diye diye annemin kıymetli olduğunu gözüne sokardim.

maalesef ev onun
maalesef ev onun o yuzden diyorum ayri olun huzurlu olun....saf midir bu kizlar nedir anlamadim. lohusayken insan annesini ister kv deyi degil kadini araturniyor dusun dogum olunca gelme der bitti ev onun....

Esimede demiş bizim kayivalide..
Gitmesin annesine hep demiş eşim kizmis gidecek tabi sonuçta annesi demiş
.biseyde demedi..
Napmaya calisiyoar onlar..
Kaynanam önceden çok severdim simdi pek değil.. Annem gibi derdim fakat anladim herşeyi sonradan.. Annemin yerini asla dolduramazsin kaynana!!! Tirnagi kadar olamazssin... İşde. Gorumcem ben olsam gitmem diyor daha bekar ya nerden anliycak ben anama giderim. Böle şey yaparsa bu evde asla duramam ariycaksin anneni..
O senin annen yerini asla doldurmaz bunu unutma

Ben sizin gelininiz olmaktan öte annemin evladıyım.
Bu gerçeği hiç bir şey değiştirmez diyeceksin.

Kapatacaksın boş konuşan çenesini!

Diyemem deme, gerektiğinde denir.
Bizzat dedim

maalesef ev onun

maalesef ev onun o yuzden diyorum ayri olun huzurlu olun....saf midir bu kizlar nedir anlamadim. lohusayken insan annesini ister kv deyi degil kadini araturniyor dusun dogum olunca gelme der bitti ev onun....
Ev onun olabilir de bu kızı evlatlık almadı ya bu kadın. Evlenmeden de anne babamızın evinde oturuyoruz ama ev onlarin diye her istediklerini yapmıyoruz mesela.
Ayrı ev konusunda çok haklısınız yeni evlilerin evleri ailelere yakın bile olmamalı bence.

iste ama ayni evde durdugu icin o hakki görüyor maalesef kendisinde tabiki haksiz kvdesi.eee ev onun yarin oburgun dogumdada aynisni yapacak belli birsey ztn.o yuzden bu beraber oturmayi kabul edenlere kiziyorum akil isi degil gercekten. esle degil kv bunu dedi sunu yaptiyla geciyor günleri ne gerek var buna. kapin ayri olursa istedigini desin cekio gidersin bitti..

Önce sen bi sil derim ben olsam.
Ya da sen sen sildiğin için mi neredeyse her hafta anneni görmeye gidiyorsun derdim.
Ben annemi erken kaybettim. Annem hayatta olsa ve bana söylese bunu k.validem, onu söylediğine gerçekten pişman ederdim.!

Hiç bir kuvvet beni annem' den ayıramaz, annemi ve babamı evlendim diye sildiremez!
Annemin yokluğu içimde o kadar büyük bir boşluk ki, k.valideme anne diyemiyorum ben, demem de.

Beni 9 ay karnında taşıyıp, dişini tırnağına takıp bugünlere getirmiş kişi annem ise, üzerimde hiç bir hakkı olmayan, asla beni kendi evladı gibi sevemeyecek olan (çook küçük şeylerden belli oluyor gerçekten her şeyin lafta olduğu) kişiye ben neden anne diyerek kendi anneme haksızlık edip, bir de lafını dinleyeyim?

Eşimin annesi olduğu için seviyorum, yaşına hürmeten saygı gösteriyorum ama o kadar..
Kendinizi ve ailenizi ezdirmeyin. Ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu?

bana anneni babanı zırt pırt arama diyecekler valla gözüm hiçbir şey görmez,gemi memi ne varsa yakarım

Bırak kvyi eşim bile karışamaz annemi görmeye, aramaya . Evliliğin ilk yıllarında kıskançlıktan Oda bir yere çıkmamı istemiyordu.Eşime saygım vardır ama Ona da derim iki konuda seni takmam.Birincisi sağlığım konusunda ,hastaneye gitmem gerkiyorsa tedavi olmam gerekiyorsa giderim.İkincisi annemi görmek yanına gitmek için takmam giderim.Bu konuda ki hassasiyetinizi bildirin.Oğlunu O doğurdu da sizi leylekler mi getirdi.

Gelin olunca anne baba silinmez, kusura bakmayın diyeceksiniz.

Sonra da onun gözünün önünde her gün annenizi arayacaksınız.
Canım niye sen kvdenin bu dengesizliğinden dolayı tek çareyi kaçmakta buluyosun ki. Gelin olduk diye gevur olmadık valla çokta rahat ara konuş, bisi drsede k bkma anne gelin olunca aileden geçilmiyo de hiç takma eğer dedigini yapıyo gibi gözükürsen dahada istekler sıralar.

eski konundada kizdim sana konu sahibi ordada yazmisin kv özel hastaneye gitmene karistigini daha dur bu baslangic anneligini bile burnundab getircek... o yuzden hic sizlanma cocuk yapcagina is bulp calisip evini ayirsaydin önce. kocam izin vermiyor da deme calismana vermiyorsa evini gecindirmegi bilecek. kahvaltids dahi tek oturmak lüks senin icin sen bunumu laik gördün kendine... kimse alinmasin bastan düsüncen bunlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…