- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Evlenenirken annesi yalniz ve bakima muhtac degilse birlikte oturmasin yeni evlenecekler..
Eksiginiz olsun ,eviniz eski olsun ama huzurunuz olur.
Ne demek anneni arama sen kimsin.... neyse kinamayim cok sukur kvalidemler medeni insanlar[/QUOTE
aynen öyle simdi bir sene sabir et diyor sonrada annem yalniz kalamicak diyecek. annesine iki cift laf edemiYormu. sana ne demeli konu sahibi daha ayri ev olmadan cocuk niye yaparsin. daha kira odiyemiyor esin simdi cocuk olunca parami birekcek saniyorsun. bu zamanda sif evlenmek icin ayni evde oturanda akil yok kimse kusura bakmasin. o 1 yil 10 yil olur para felanda biriktirlmiyor. para icin en güzel aylarimi niye maaf edeYim?? bir bas basa yemek yiyemezsin istedigin gibi süslenenezsin . ya allah aslina cinsel hayat bile sikibti banyo dahi gece yapamazsin bu hayat mi ya allah askina. kabul edenler hic aglayio sizlamasin. evlenmeyin böyle erkeklerle
maalesef ev onun o yuzden diyorum ayri olun huzurlu olun....saf midir bu kizlar nedir anlamadim. lohusayken insan annesini ister kv deyi degil kadini araturniyor dusun dogum olunca gelme der bitti ev onun....Bunu dert edip konu actiginiza inanamıyorum ya şaka gibi ben böyle biseyi ciddiye bile almazdim.
Afkursun (boş boş konuşsun), o kim oluyormuş ki annenle iliskine karışacak evlendin diye aileni silecek değilsin. Seni çok sessiz görmüş anlaşılan.
Yerinde olsam inadına sürekli annemi arar anneciğim iyi misin, bir sıkıntın var mi, vah vah diye diye annemin kıymetli olduğunu gözüne sokardim.
Ev onun olabilir de bu kızı evlatlık almadı ya bu kadın. Evlenmeden de anne babamızın evinde oturuyoruz ama ev onlarin diye her istediklerini yapmıyoruz mesela.maalesef ev onun
maalesef ev onun o yuzden diyorum ayri olun huzurlu olun....saf midir bu kizlar nedir anlamadim. lohusayken insan annesini ister kv deyi degil kadini araturniyor dusun dogum olunca gelme der bitti ev onun....
iste ama ayni evde durdugu icin o hakki görüyor maalesef kendisinde tabiki haksiz kvdesi.eee ev onun yarin oburgun dogumdada aynisni yapacak belli birsey ztn.o yuzden bu beraber oturmayi kabul edenlere kiziyorum akil isi degil gercekten. esle degil kv bunu dedi sunu yaptiyla geciyor günleri ne gerek var buna. kapin ayri olursa istedigini desin cekio gidersin bitti..Ev onun olabilir de bu kızı evlatlık almadı ya bu kadın. Evlenmeden de anne babamızın evinde oturuyoruz ama ev onlarin diye her istediklerini yapmıyoruz mesela.
Ayrı ev konusunda çok haklısınız yeni evlilerin evleri ailelere yakın bile olmamalı bence.
cok yaşa emi:))) bende ayni böyle düsünuyorum üstünede cocuk yapiyorlar ne cesaret daha evin bile yokiş güç sahibi olmadan evlenip başkasına bağımlı yaşıyorsunuz,sonra herşeyinize karışıyorlar.
Canım niye sen kvdenin bu dengesizliğinden dolayı tek çareyi kaçmakta buluyosun ki. Gelin olduk diye gevur olmadık valla çokta rahat ara konuş, bisi drsede k bkma anne gelin olunca aileden geçilmiyo de hiç takma eğer dedigini yapıyo gibi gözükürsen dahada istekler sıralar.Gelin olunca anne baba silinmez, kusura bakmayın diyeceksiniz.
Sonra da onun gözünün önünde her gün annenizi arayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?