- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Çok içli dışlı olma böyle iki yüzlü insanlarla.Merhaba hanımlar..Kv normalde bana karşı çok iyi tatlım canım bitanemli konuşur..Gecen gün telefonda konuştuk teli kapattığını sandı Ve konuşmaya devam etti görümcemle benim hakkında kötü seyler söyledi ve ben daha fazla dinlemeyip kapattım ..Eşim gelince anlattım Ve annene artık hiç güvenmiyorum çok soğudum dedim eşim annesine söylemiş bnm dediklerimi... bana bugün pijama almış kv eve geldi aşırı sevgi gösterisinde bulundu ..bu şeyi uzatmak istemiyorum ama bir anda çok soğudum kv aramı nasıl tutmalıyım bilmiyorum
Merhaba hanımlar..Kv normalde bana karşı çok iyi tatlım canım bitanemli konuşur..Gecen gün telefonda konuştuk teli kapattığını sandı Ve konuşmaya devam etti görümcemle benim hakkında kötü seyler söyledi ve ben daha fazla dinlemeyip kapattım ..Eşim gelince anlattım Ve annene artık hiç güvenmiyorum çok soğudum dedim eşim annesine söylemiş bnm dediklerimi... bana bugün pijama almış kv eve geldi aşırı sevgi gösterisinde bulundu ..bu şeyi uzatmak istemiyorum ama bir anda çok soğudum kv aramı nasıl tutmalıyım bilmiyorum
Teşekkürler bunu beğendim bu konuşmayı yapayımBen olsam açıkça konuşurum. Biz türklerin derdi hep ima etme, içine atma, laf sokma, biriktirme falan. Sonra 30 yıl geçer, aynı meseleler hala konuşulur.
"anne dün telefonu kapattım sandın ama ben arkamdan söylediklerini duydum. Çok kırgınım. Bu kırgınlığım nasıl geçer bilmiyorum. Senin ileride yapacakların belirleyecek ilişkimizi. Ben dürüstlükten yanayım. Senle ilgili ne düşünürsem söyleyeceğimden emin olabilirsin. Arkandan konuşmayacağımdan emin olabilirsin. Ama ben sende aynı duruşu ve erdemi göremiyorum. Sana nasıl güvenirim bilmiyorum" de ve arkana yaslan. Çırpınsın dursun, senin güvenini kazanmak için.
Sakın durduk yere olayın üstünü kapatma. Yoksa bir daha yapar.
Ne dedi arkandan merak ettimTeşekkürler bunu beğendim bu konuşmayı yapayım
Evet kendi evine döndüHatırlamışken sorayım
Sizin enişte ne durumda
İyileşti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?