- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Hahaha evet çok doğru. keşke öyle deseymişGetirdiği pijama takımını iade edip gerek yok geçen gün gorumcemle baştan asagi bana giydirdiniz zaten, giydirilecek yerim kalmadı deseydiniz.
Getirdiği pijama takımını iade edip gerek yok geçen gün gorumcemle baştan asagi bana giydirdiniz zaten, giydirilecek yerim kalmadı deseydiniz.
geçen haftada aynı şeyi ben yaşadım, çok eğlenceliydi :) benim hoşuma gidiyor, ne güzel gerçek yüzlerini görme şansı oluyor.
Görümcem beni aradı. Neredesin, şu iş var yardımcı olur Musun filan. Yok abla dedim. Kendi gelinimizin, kardeşimin eşinin Kalabalık misafiri gelecekti, yardım etmek için erken gitmem gerek.
Aaa, öyle mi, tamam canım, tatlım falan filan. Konuşmaları hep böyle canımlı, cicimli. sonra telefonu kapattığını sandı. Gelinine yardıma gidecekmiş, “Nası yalaaan...” diye diğer görümceme beni çekiştiriyor.
Kendi böyle bir şey yapmayacağı için inanmıyor aklınca. Çapa anımlar cicimler değil, asıl duyulması gerekenler bu sözler.
Ben hem çok güldüm, hem de sevindim o telefonu kapattığını sanmasına doğrusu.
bilerek gelmediğini sanmıştır çok da kötü bir şey dememiş
Yüzüme söyleseydi, komik olurdu, arkamdan söyleyince trajikomik oldu
Ben de bir gelin olarak aldım hemen mesajı. bundan sonra özellikle kapatmayacağım telefonu. :)
“canım” dan “yalan”a geçişteki ses değişimini duymak ayrıca eğlenceliydi :)
Kıssadan hisse: hiç yaranmaya uğraşmamak lazım, zaten ne yapsak yaranamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?