Kv arkamdan konuşmasını duymam ..

Bende çok bozulurdum .. anlıyorum sizi . Keşke açıkça konussaydiniz eve kadar gelmiş böyle şeyler duydum çok üzüldüm , ben bana değer verdiğinizi beni sevdiginizi düşünüyordum çok kırıldım . Deseydiniz

Bende bi kere kv bosanmis oldugu kayinpederime beni cekistirirken odaya girdim kolay gelsin dedim bi afalladilar . Hemen sen burda miydin hosgeldin falan bir panik. Kolay gelsin ben bölmeyim devam edin yanimda zor olur beni cekistirmek dedim ciktim gittim. Insan nefret ediyor soguyor yani eskisi gibi olmaz ama cok buyuk bi olay değil bence alisildik bir kv konusmasi iste.

Görünüşte tatlı dil görünmeyen tarafta fesat kalp varsa haşır nesir olmana gerek yok.allahın sevgili kuluymuşsunda denk gelmissin bu konuşmaya.

ne dedi ki size merak ettim. dünde biz tartıştık. aynı evde yaşıyoruz ben zaten sevmiyordum iyice soğudum

geçen haftada aynı şeyi ben yaşadım, çok eğlenceliydi :) benim hoşuma gidiyor, ne güzel gerçek yüzlerini görme şansı oluyor.

Görümcem beni aradı. Neredesin, şu iş var yardımcı olur Musun filan. Yok abla dedim. Kendi gelinimizin, kardeşimin eşinin Kalabalık misafiri gelecekti, yardım etmek için erken gitmem gerek.

Aaa, öyle mi, tamam canım, tatlım falan filan. Konuşmaları hep böyle canımlı, cicimli. sonra telefonu kapattığını sandı. Gelinine yardıma gidecekmiş, “Nası yalaaan...” diye diğer görümceme beni çekiştiriyor.

Kendi böyle bir şey yapmayacağı için inanmıyor aklınca. Çapa anımlar cicimler değil, asıl duyulması gerekenler bu sözler.

Ben hem çok güldüm, hem de sevindim o telefonu kapattığını sanmasına doğrusu.

benim yüzüme neler söyledi kv dem.

5 sene uğraştı baktı oğlu benden boşanmıyor cocuk da olacak

şimdi eşimi arayıp victory i sakın üzme, üzersen karsında beni bulursun akıllı ol diyor

ben de yiyiyorum ya bu iyilik meleği hallerini

gurursuz insanlar

seninki de böyle demekki

ne dedi sen neler duydun telefonda?

Vallaha ben bu yüzden hep ilk acele kapatıyorum. Olur ya laf söyleyecekler duymiyim diye mesafenizi koruyun. Bidiginizi biliyor. Gönül kirikligi pijama la geçmez

bilerek gelmediğini sanmıştır çok da kötü bir şey dememiş

hayret seni suclu cikarmamis,
sonucta telefonu kapatmayip dinledin diye uste de cikabilirdi

ne konuştu mesela bu da önemli
atıyorum telefonu kapatıp amaaaaan x in de konuşması ne mıy mıy mıy gibi bişey mi
insan ister istemez canı dediği ile ilgili bide bu tarz konuşuyor

bilerek gelmediğini sanmıştır çok da kötü bir şey dememiş

Yüzüme söyleseydi, komik olurdu, arkamdan söyleyince trajikomik oldu

Ben de bir gelin olarak aldım hemen mesajı. bundan sonra özellikle kapatmayacağım telefonu. :)

“canım” dan “yalan”a geçişteki ses değişimini duymak ayrıca eğlenceliydi :)

Kıssadan hisse: hiç yaranmaya uğraşmamak lazım, zaten ne yapsak yaranamıyoruz.

Ayakta uyutmak için mi pijama takımı almış acaba ?

İnsan hediye alacaksa niye pijama takımı alır ki şu durumda :)

Ne yapsak yaranamayacağımız kesin evet.Ama her iki tarafın da toplumun getirdiği önyargıları var birbirine.Bir arkadaşınıza söyleseniz yalan söylediğinizi düşünmezz.Ama görümceniz onu sevmediğinizi yanlarına gitmek istemeyeceğinizi içten içe kendisine empoze ettiği için siz ne deseniz boşş

Mesafeli davran. Kayinvalideler kizlariyla gelin konusmaya bayilir zaten, ne konusursa konussun yani nedir sen esinle mutluysan cok buyutme, mesafeni koru ve bu mesafeyi o hissetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…