- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
İlk hafta eşime söyledim istemiyorum annenide kendi annemide diye ağladı küstü gitti, olaylar aldı başını yürüdü kötü gelin evden kovdu bizi vs.sonra eşim tabi huzursuz olunca durumdan tekrar çağırdık, iki ayda en az on defa kavga ettim durum aynı ben bıktım o bıkmadı kavgadan.çocuk alıştı biberona her gece biberonla besliyor elli kere söyledim.Sırf kaynana alınmasın diye mi bebeğinizi anne sütünden mahrum olmasına göz yumuyorsunuz? Söz konusu çocuğunuz yahu onun yanında kaynananın alınma ihtimali mi önemli? Madem de önünü alamıyorsunuz yollayın gitsin. 2 ayda bebeklerin bir düzeni çoktan olur. Ev temizliği mükemmel olmayıversin, yemekleri 3 çeşit değil de atıştırmalık yiyiverin.
Burada hata tamamen sizde. Önem sıralamanızda bebeğiniz ilk sırada olmalı. Başkalarının alınması, sizin rahatınız vs değil.
ya bu çok üzücü ya.İlk hafta eşime söyledim istemiyorum annenide kendi annemide diye ağladı küstü gitti, olaylar aldı başını yürüdü kötü gelin evden kovdu bizi vs.sonra eşim tabi huzursuz olunca durumdan tekrar çağırdık, iki ayda en az on defa kavga ettim durum aynı ben bıktım o bıkmadı kavgadan.çocuk alıştı biberona her gece biberonla besliyor elli kere söyledim.
Ayyy o ne öyle ya. Eşine anlat bunları o güzelce konuşsun. Birak annecim annesi halleder yetisemedigi yerlerde sen yardimci olursun desin. Bu böyle Nereye kadar. Ayrıca 2 aylik olmuş çocuk kendin bakabilirsin gitsin evineEski bir başlığa yazdım derdimi sağolsun arkadaşlar yeni konu açmamı önerdi.iki aylık bebeğim var.mecburiyetten kv geldi yardımcı oluyor.yemeği temizliği yapıyor bebeğe bakıyor sağolsun ama ben iyice sinir hastası oldum..
Şimdi bana iki ayda kurduğu cümleleri yazıyorum.
-Çocuğu çok uyandırıyosun o yüzden huzursuz uyuya uyuya büyür(yenidoğan 2 saatte bir emzirilmeli)
- sen çocuğu çıplak bırakıyorsun üşütecek
- senin stresin çocuğa yansıyor(çocuk kucağımda ve stresli değilken)
-Senin sütünden çocuğun midesi bulandı döktüm ben de mama verdim(hangi bebeğin annesinin sütünden midesi bulanır bu ne iğrenç bir itham)
-Bu çocuk ishal değil,olsa önce ben koşarım götürme doktora iki çocuk büyüttüm(dr a götürdüm çocuk ishal)
-çocuk sana hiç benzemiyor, aynı babası.
Vs.aklıma gelmiyor bile.dışarı çıktığımda mamasını hazırlayıp dolaba koyuyorum kolaylık olsun kendisine diye, alınıp küsüp sen bana güvenmiyorsun yapamaz mıyım mamayı diyor.yorulduğu için eşime diyorum ki anneni al hava güzel bir kahve için.eşim annesine söyleyince aldığı cevap siz beni burada istemiyorsunuz gideyim oluyor.çocuğu yıkayacak yardıma çağırıyor suyunu dökmeme izin vermiyor kendi döküyor..gece kalkıyorum emzirmeye bakıyorum sağdığım sütü veriyor, çocuk alıştı biberona mememde ağlıyor ben yıldım bu iki ayda çöktüm bıktım bunaldım eşim anlıyor ve diyor ki söyle ne diyorsan yapayım ama ben de kovmak gibi olsun istemediğimden susuyorum saat oldu 5. çocuk ağlıyor diğer odadan nasıl koşuyor nolduu nolduu diye yahu annesiyim yanındayım işte ne olacak? kucağıma alıyorum,tepemde emzirmeye çalışıyorum tepemde altını değiştireceğim tepemde uzun oldu kusura bakmayın uyuyamıyorum.
İlk hafta eşime söyledim istemiyorum annenide kendi annemide diye ağladı küstü gitti, olaylar aldı başını yürüdü kötü gelin evden kovdu bizi vs.sonra eşim tabi huzursuz olunca durumdan tekrar çağırdık, iki ayda en az on defa kavga ettim durum aynı ben bıktım o bıkmadı kavgadan.çocuk alıştı biberona her gece biberonla besliyor elli kere söyledim.
Cocuk senin cocugun niye ona besletiyorsun aklim almiyor. Bu pasifligin neden..İlk hafta eşime söyledim istemiyorum annenide kendi annemide diye ağladı küstü gitti, olaylar aldı başını yürüdü kötü gelin evden kovdu bizi vs.sonra eşim tabi huzursuz olunca durumdan tekrar çağırdık, iki ayda en az on defa kavga ettim durum aynı ben bıktım o bıkmadı kavgadan.çocuk alıştı biberona her gece biberonla besliyor elli kere söyledim.
Mama vermesi ciddi bir sorun.Diğerleri çok önemli değil,her annenin her kayınvalidenin,yeni anneyi tecrübesiz görüp kendilerince bilmişlik göstergesi yapmaları.Eski bir başlığa yazdım derdimi sağolsun arkadaşlar yeni konu açmamı önerdi.iki aylık bebeğim var.mecburiyetten kv geldi yardımcı oluyor.yemeği temizliği yapıyor bebeğe bakıyor sağolsun ama ben iyice sinir hastası oldum..
Şimdi bana iki ayda kurduğu cümleleri yazıyorum.
-Çocuğu çok uyandırıyosun o yüzden huzursuz uyuya uyuya büyür(yenidoğan 2 saatte bir emzirilmeli)
- sen çocuğu çıplak bırakıyorsun üşütecek
- senin stresin çocuğa yansıyor(çocuk kucağımda ve stresli değilken)
-Senin sütünden çocuğun midesi bulandı döktüm ben de mama verdim(hangi bebeğin annesinin sütünden midesi bulanır bu ne iğrenç bir itham)
-Bu çocuk ishal değil,olsa önce ben koşarım götürme doktora iki çocuk büyüttüm(dr a götürdüm çocuk ishal)
-çocuk sana hiç benzemiyor, aynı babası.
Vs.aklıma gelmiyor bile.dışarı çıktığımda mamasını hazırlayıp dolaba koyuyorum kolaylık olsun kendisine diye, alınıp küsüp sen bana güvenmiyorsun yapamaz mıyım mamayı diyor.yorulduğu için eşime diyorum ki anneni al hava güzel bir kahve için.eşim annesine söyleyince aldığı cevap siz beni burada istemiyorsunuz gideyim oluyor.çocuğu yıkayacak yardıma çağırıyor suyunu dökmeme izin vermiyor kendi döküyor..gece kalkıyorum emzirmeye bakıyorum sağdığım sütü veriyor, çocuk alıştı biberona mememde ağlıyor ben yıldım bu iki ayda çöktüm bıktım bunaldım eşim anlıyor ve diyor ki söyle ne diyorsan yapayım ama ben de kovmak gibi olsun istemediğimden susuyorum saat oldu 5. çocuk ağlıyor diğer odadan nasıl koşuyor nolduu nolduu diye yahu annesiyim yanındayım işte ne olacak? kucağıma alıyorum,tepemde emzirmeye çalışıyorum tepemde altını değiştireceğim tepemde uzun oldu kusura bakmayın uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?