Kv bana annelik yaptırmıyor

İlk hafta eşime söyledim istemiyorum annenide kendi annemide diye ağladı küstü gitti, olaylar aldı başını yürüdü kötü gelin evden kovdu bizi vs.sonra eşim tabi huzursuz olunca durumdan tekrar çağırdık, iki ayda en az on defa kavga ettim durum aynı ben bıktım o bıkmadı kavgadan.çocuk alıştı biberona her gece biberonla besliyor elli kere söyledim.

çalışmıyosan neden kvyi çağırdın ki. herkes biri ile mi büyütüyor çocuğu. kırmadan anlamaycak belli ki. direkt söyleyin artık kendim bakmak istiyorum böyle olmuyor diye.

iyi sabrediyorsunuz,tavrını belli etme zamanın çoktan geçmiş,bir an önce tavrını belli et bence,bilmiyorum çalışacakmısın,
o mu bakacak bebeğe

Siz evinizi yemeginizi temizliginizi çocuk bakımını yaptırmak için 2 ay KV yanınızda tutarsanız olacağı bu.
Ne bekliyor dunuz yemek temizlik yapsın ağzını açmadan otursun mu ?? Mümkün mü ? Kendiniz çocuk bakamiyor musunuz da bu kadar strese giriyor sunuz

kayın validenizin gitme zamanı gelmişte geçiyor, siz annesini ve çocuğunuz için en doğru kararı verirsiniz.

Doğumdan sonraki süreç zaten annenin yeni hayatı, lohusalık vs zor bir süreç bide bunları daha fazla çekmeyin. Eşiniz ne güzel sizi anlıyorken annesine artık gitme zamanı geldiğini, onunda kendi evinde başka işlerine engel olmaması gerektiğini söylemesi gerekiyor. Aksi takdirde ben çoktan ağzının yapını vermiştim kayın valideye

ya bu çok üzücü ya.
bebeğin rızkına sebep oluyor kv.
bu gidişle hiç emziremezssin de artık.
ee ne zamana kadar duracak bu kadın,temelli mi geldi?
hem gece o mu yatıyor bebeğin yanında?
neden sen yanında değilsin,senden habersiz nasıl biberon veriyor?

İki aylık bebek için yardıma ihtiyacınız olmadı kanaatindeyim.Benimde iki aylık bebeğim var.Zaten genelde uyurlar.(kolik bir bebek değilse).Ev işi eliniz pratikse yapılır uyuma anında.Bu kadar stres yaptırıyorsa kv sütünüz bile gider.Ayrıca emdikçe sütünüz çoğalır kv niz bilmiyormu bunu?

Alinirsa alinsin tesekkur edip gonderin
Banyoda suyunu bile dokemiyorsunuz. tek basiniza yikayabilirsiniz kendinize guvenin.inanin en fazla burdaki konularda boyle bebekle ilgili mevzularda sinirleniyorum .bir annenin bebegiyle arasina giren kim olursa olsun ezer gecerim .ister alinsin ister darilsin.sizden daha iyi bakabilir daha bilgili olabilir daha iyi ilgilenebilir hersey olabilir ama bebek anneye aittir.kimse kendine bosuna is cikarmaya calismasin

"Anneciğim, bu çocuğun annesi BENİM, o yüzden çocuğunu en iyi anlayan her zaman ANNE olduğu için, rica ediyorum beni eleştirmekten vazgeç!!" de. Eğer KV yola gelmiyorsa o zaman kocanla konuş bu konuyu, eğer ki hala düzelme yoksa o zaman net olarak tavrını koy. "ANNE, seni sürekli uyarmak istemiyorum, çocuğumla aramdaki bağı etkileyip durma, o benim ÇOCUĞUM..." de..

Yardımı abartmış biraz. Çalışmama gibi bi imkanın varsa bence kendin büyüt çocuğunu. Çünkü kv kendini senin çocuğunun annesi bellemiş tamam anne ama babaanne olduğunu unutmamalı. Ayrıca kovmak gibi olsun istemiyorum demişsin ama senin kendi çocuğunun hayatına dahil olmana izin vermiyor en kötüsü bu çocuğunla iletişimini kısıtlıyor resmen. Ya ilk önce güzelce al karşına konuş sıkıntılarını ya da kocanla iyice konuş evden gitsin.

Midesi mi bunalıyormuş anne sütünden aman allahım
benimki 6 ay hep kustu sürekli...demeki seninki oyle olsa kafayı yedirtirdi hepten...ek gıdaya kadar kusmalar çok çok normal
benimki 1000 kerr kusuyordu günde ama kilo alma konusunda sıkıntısı yoktu çook güzel aldı kilosunu o yüzden çok normal

Ayyy o ne öyle ya. Eşine anlat bunları o güzelce konuşsun. Birak annecim annesi halleder yetisemedigi yerlerde sen yardimci olursun desin. Bu böyle Nereye kadar. Ayrıca 2 aylik olmuş çocuk kendin bakabilirsin gitsin evine

Canım şöyle bir gerçek varki kvden gelip yemek yapıp, evi temizleyip diğer işlerini de yapıyorsa kendinde konuşmaya hak görüyor. Sizin farklı bir rahatsızlığınız mı var ? Neden 2 aydır yanınızda?

Demek dersini almamakta inat ediyor.

Eşinize söyleyin, senin huzurun mu yoksa bebeğimizle benim huzurum mu önemli deyin.

Kv'nize de "annecim, çok teşekkürler her şey için, artık ben kendim halledebilirim, öğrendim senden" deyin veeee
bir an evvel yollayın artık.

Tek başınıza daha mutlu daha huzurlu olursunuz ve bebeğinize çok daha iyi bakarsınız

Cocuk senin cocugun niye ona besletiyorsun aklim almiyor. Bu pasifligin neden..

2 çocuk büyüttüm gurbet ellerde üstelik hiç kimseden yardım beklemedim istemedimde
Anne olunca zaten 40 yıllık tecrübeye sahipmiş gibi bir his veriyor Rabbim anneye hiçde zorlanmıyorsunuz kaldıki bebeğimin en güzel büyüme anları ben yaşamak isterim kimse karışsın müsaade etmedim etmemde keşke hiç kv gelmeseymiş en güzel iyiliği yapmış olurdu size ....

Mama vermesi ciddi bir sorun.Diğerleri çok önemli değil,her annenin her kayınvalidenin,yeni anneyi tecrübesiz görüp kendilerince bilmişlik göstergesi yapmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…