Kv bana annelik yaptırmıyor

eşim iş dolayısı ile sehır dısında iken, bir gece dahi annemde kaldıgım halde evimi arıyorum özlüyorum

bu kv deler gelinin evine nasıl postu serip rahat edıyor anlamadım

gecen annemi dr a goturdum

çok gec bıttı işimiz, evi uzak annemin

bizde kal dıye yalvardım da öyle bır gece anca kaldı

3 senelık evlıyım kendı annem zorakı hallerle anca 3 kere bızde kalmıstır

ınsanlar ne kadar tuhaflar ya, bırak kadını rahat etsın kafa dınlesın cocugu ıle ılgılensın

deli oluyorum boyle düşüncesiz insanlara

ohoo cok.yüz vermissin sen ..o da suyunu çikarmis ...kendini bisey zannetmis tecrubeli.diye...en kisa zamanda agirligini koy gonder bisekilde..bak bende esimin teyzesinden bu tarz yorumlar aliyordum.iyice sahiplenmisti...benim.yaptiklarimi.begenmiyoordu..ben dedimki ben anneligi bu sekilde ogrenicem kimse bana destek.olmasin yardim.etmesin kendi kendime ogrenicem.bu isi.diyodum.ve uzaklasmisti zamanla...ya.nefrret ediyorum.bu durumdan

kaynanan yemek temizlik yapacak diye evinde huzur kalmamış. temizlik dediğin nedir ya iki süpür viledala. çocuk uyurkende hemen basit yemek yap. çocuk yeni doğmamış ki iki ay olmuş. yaptığı tek şey çocukla ilgili açık bulup sana bok atmak. bir de bunlara katlanıyorsun. bırak nalet olsun. yarın her yerde beceriksiz gelin çocuk mu bakmayı bilir, hep ben büyüttüm diye laflarını da duyacaksın uzak değil. küserse küssün, senin huzurundan mutluluğundan çok mu önemli. yardımların için sağol anne, artık büyüdü ben hallederim diyeceksin bu kadar.

Çok iyi yapmışsın gerçekten bizim maddi olarak imkanımız el vermiyor 6 aya kadar anca idare ettim şimdi bakmaya başladılar ve gerçekten herkesin ne olduğunu biliyor kızım artık benim mememe yapışıyor babaannesi sürekli kucakladığı için ondan kucak istiyor babaya da baba diyor :)) Allah hepimizin yavrularını gönlünüzce yetiştirmeyi nasip etsin

Hep söylediğim söz cehenneme giden yollar iyiniyet taşlarıyla örülüdür, iyiniyet göstericem derken suyunu çıkarma vakası

Guzel demissiniz Ben en bastan kendim baktim sozde yardima geliyodu evlerimizde yakin yani sekiz gun kaldi sadece iki kere yemek yapti okadar misafir agirlayan Ben cocugun ihtiyaclarini karsilayan Ben evin oteki ucundaki odada kapiyi kapatip yatiyodu geceleride yardim yok onun yuzunden annemde yardim edemedi kiskandi Kim kucagina alsa bende dahil almayin ama kendi ogullari surekli kucakta tutuyodu ama sorsaniz iyi bakamiyorum cok zayif oglum 20 aylik masallahi var kilosu zayif degil sismanda degil surekli baska bebeklerle kiyaslama insanla alakali Kim bakarsa baksin illa kulp buluyolar Ben ozaman esime dedim Sen guzellikle soyle artik yalniz kalmak istiyorum dedim cunku Ben soylesem inada bindirirdi isi iyice konu sahibine gelince siz konusabilirseniz aynen arkadasin dedigi gibi yapin yoksa esiniz halletsin

Bnmde annem hicc yardima gelmedigi icin kvde geldi yemek vs yapti ama dinlenmem gereken zamanda o kadar cok misafir cagirdi ki tukendim.. Bebek uyuyor bnde uyuyayim diyorum pat misafir. Sut demek dinlenmek demek dedim olmucak.. Enn guzeli kendim baktim. İyiki de oyle olmus...

Biz zaten gizliden gizliye anlasamiyoruz pat pat sen kotusun sen soylesin diyemiyo ama cok laf sokuyo o sekiz gun boyunca bi yere bi bez surmedi mesela gunduzden esimin arkadaslari ariyo aksama gelelim bebek gormeye musaitseniz diye o an disarda isi cikiyo Hemen millet geldikten sonra sohbete hizmet ettirmeye geliyo aksam oluyo yemek yencek cocuk agliyo birinin bakmasi lazim bikere esimle oturup yemek yiyemedik hemen oglum gel yemek yiyelim ilk gunler sutum gelmedi emmeyi bilmiyodu esime pompa aldirdim nasil kullanilir bilmiyorum Ben biliyorum dedi gogsumu pompaya bi cektirdi sutte gelmiyo acidan kivraniyrum cikar diyorum karsimda guluyo aksamlari kaynimlar yemege geliyo kalkmak bilmiyolar dikislerim var uzanamiyorum yanlarinda onlar yayila yayila tv izliyolar Annem yalniz uc gun kalabildi herseyimide yapti karismak laf sokmak yok esime annen artik kalmasin gerek yok diyince hemen senin annen dedi dedim oda kalmasin tmam yeterki seninkide olmasin . uzun oldu ama sunuda yazayim normal yaptim saatlerce sanci cektim hemde hic araliksiz oldum oldum dirildim resmen hastanede surekli dua okudu bilmem ne kendime kizdim ne iyi kadin artik gozune batmasin biseyi dedim daha ayim dolmadan esime durduk yere karin yalan yere sancilaniyorum dedi. hic biseyi yoktu dedi bi aylik ogluma zorla bal verdi verme olumle bile sonuclanabiliyomus dedim ebe cigerleri yanar dedi dedim verdi verirkende oohh cigerlerin yansin dedi bu simdi oglumun iyiliginimi dusunuyo ama esime sorsaniz saka yapiyo ben fesadim daha uc gunlukten basladi Ben bunu emzircem demeye halada 20 aylik oldu emzirmenin derdinde lonk diye aciyo goguslerini esimin yaninda tabi annesisin sen onu emzirdin eyvallah artik 32 yasinda adam yani kizincada niye ne guzel memelerim var emse nolcak sanki bitek sizin cocugunuz var ama Ben sucluyum hep annesi melek esimin gozunde

15 günlük bebeğim var ve cok benzer şeyler yaşıyoruz. Çocuğum doğdu doğalı daha 1 kez olsun guzel söz duymamistir cirkinle girdi içeri en son b.klu olduk. 1Bkz olsun olumlu cumle kurun ve cocuguma boyle seyler soylemeyin dedim . Kadin yuzume bakip cirkin iste dedi. Cahildir diyip susuyorum kavga etsem bana ve bebegime zarar. Zaten süt konusunda sorunlarımız var. Rabbim yardım etsin bize. Susacak pisirik insan oldugumuzdan değil ama huzursuzluk istemiyorum gidecek bir kaç güne deyip görmezden geliyorum. Zorunlu durumlarda konuşuyorum onun dışında konuşmuyorum.

Madem o yilmiyor siz de soguk savas ilan edin. Gece kalkti bebegi mi beslemeye calisiyor. Zorla da olsa alin elinden cirkef olun salaga yatin gerekirse. Birak anne sen yat uyu ben bakarim diyin. Bebegi cekistirecek hali yok ya. Ona sormadan siz banyo yaptirin esinizi cagirin su dokmeye.

Ben emzircem kisminda dondum kaldim

madem eşin kalmasını istıyor eşinle berber olöa cinsel anlamda.rahatsız oluyorum annen varken gidince artık de totounu dön yat

Yanlış anlamayın yeterince zor durumdasınız sizi kırmak istemem.
Ben zihnimde canlandıramadım. Bebek gece acıkıyor ve kv alıp biberonla mı besliyor?
Siz o sırada ne yapıyorsunuz? Kucağınızdan mı alıyor?
Tekrar çağırmakla hata etmişsiniz isteyen istediğini düşünsün.
Anne sütüne laf ettiği için kapının önüne koymuştum.

Pis sapık kvye başka sözüm yok.
Allah size kolaylık versin. Onlar hep iyi niyetli anlam çıkaran biz

Konu sahibi bu tuzağa neden düşüyorsunuz anne ile bebek arasındaki en büyük bağ emzirmedir.Kaynanan çok zeki sütü biberondan veriyo ki çocuk emerek sana bağlanmasın kendine düşkün olsun diye uğraşıyor. Sizde neden sūtünüzü sağıyorsunuz direk emzirsenize uyanık olun

sizi annliyorum haklissinz ama kotu.niyetli degil bnce inanin insan kendi annnesiyle bile catisyo be n i m annemde oglumu bana guvenmiyor surekli taartisma haallindeyiz sanki ben neyapsam tersni yapiyo cocuk hapsursa cocuga bakamadin diye kafami.sisiriyo benim annemde.cocugunn memmende.midesi bulaniyor diye.diye.simdi.sagaarakk veriyorm 7 aydir meme almiyo
ogluma cok duakun ama suyunu.cikariyo allah uzun omurr veresice :)

Konunun tümünü okumadım, elbet haklısınız. O deneyimli olduğu için kendini üstün görüyor, kötü niyeti de kanımca yok ama saygısızlık ediyor. Benim de anneannem oğlum sarılık olunca almış bir sarı tülbent gelmiş. Sarı tülbent atılırsa geçermiş, mantığa bak.

Neyse ben şunu ekleyio bitireyim, sizin için söylemiyorum ama sütünüz mide bulandırıyor olabilir. Bu durum mümkün. Süt ürünleri yendiğinde kimi bebeğe dokunuyor. Kimi zaman bebeğin doğrudan anne sütüne alerjisi oluyor.

Siz moralinizi bozmayın, haklısınız ama elden ne gelir, ortalık iyice gerilir ancak.

Su hepinizin kulagina kupe olsun :) Ozellıkle ilk cocugunuzsa kv filan gelnesin cunku insan duygularini bile yasayamiyor evde biri varken.. lohusasin agrin var baslarda emzirme bebege adapte olmaya calisiosun.. birde kv gorumce ugrasmayi birak sutunu etkiliyor adabin bozuluyor.. benim dogumda gelmisti kv amaann o neydi.. mutfak ve yatak odasi arasi mekik dokudum resmen.. cocugu emzir gece 40 defa kalkt kahvalti hazirla tam otur iki lokma yiyecekken bevek aglasin kostur emzirmeye.. her gun ne yemek yapcam derdi.. hastanede cocugumun kontrolleri vardi. 3 gun bulasiklar makinada durdu ve bi dugmesine basipta calistirmadi cadoloz..aygg gitsin gelmesin o gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…