Kv bana annelik yaptırmıyor

eliyle yaptigini diliyle zehirlemis kaynanan. olay bu. al karsina konus. yardimci olmasndan dolayi minnetini anlat once. sonra da sana yanlis gelen seyleri. konusa konusa.

Evden gonder artik.

Bir de disari cikarken mamasini hazirliyorum demissiniz. Emen bebege neden mama veriyorsunuz sutunuz mu yetmiyor?

çocuğunuzu alıp annenize gidin biraz değişiklik adı altında diyeceğim ama
onda da ağıt yakar artık herhalde sizin kv

anneniz gelse biraz gider mi ki

Kusura bakmasında anneyse anne. 80 yaşında yaşlı değildir ya. Aklı başında. Bir çocuğun anneden başka kimseye ihtiyaç duymayacağını bilmesi gerekir. Erkek annelerinin bu kıskançlıkları çıldırtıyor beni. Gece odanın kapısını kilitle. Küserse de biberonla mama vermemen için yaptım. Söylüyorum laftan anlamıyorsun de. Açık açık söylemezsen anlamazlar.

çalışmıyosan neden kvyi çağırdın ki. herkes biri ile mi büyütüyor çocuğu. kırmadan anlamaycak belli ki. direkt söyleyin artık kendim bakmak istiyorum böyle olmuyor diye.
Bakabiliyorum şükür ama kendisi torunuma bakacağım diye diretiyor

iyi sabrediyorsunuz,tavrını belli etme zamanın çoktan geçmiş,bir an önce tavrını belli et bence,bilmiyorum çalışacakmısın,
o mu bakacak bebeğe
Yok çalışmıyorum hayali torun bakmakmış yolluyorum gitmiyor
Kendisinin hayali torun bakmakmış.şükür yapabiliyorum.gelmesini hiç istemedim eşimede söyledim ilk seferde yolladın gitti bir daha yollarsak bağımız kopar diyor

Benim kv de ilk başlarda öyle yapıyordu tabi bu kadar değildi ama bazı lafları benim hoşuma gitmiyordu bi iki yaptı bende uyardım yani ne demek istiyosun o benim evladım ben onun annesiyim diye bence sende uyar uygun bir dille yoksa ilerde hiç önüne geçemezsin. Tabiki tecrübesiz olduğun yerlerde sorarsın yardım eder ama anneliginize kimsenin müdahale etmeye hakkı yok çok sinir bozucu bişey

Ben eşim istediği için kalmasına bir şey demiyorum, yoksa çok rahat bakıyorum bebeğime onu yap bunu yap demiyorum kendisi diyor ki ben bebeğe bakayım sen yemek yap..

Çok tartıştım huzurumuz kalmadı hep eşim arada kaldı gelmesini hiç istemedim ki eşim istiyor annesi gelsin bana yardımcı olsun diye ama sanki ben ona yardımcı oluyorum.

Bebeğim iki haftalıkken konuştum yolladım elli kere konuştum dediğin gibi hep aynı yutulmuyor artık..senin kv hala aynı mı

Canım orası senin evin
Net ol istemiyorum gelmeyecek gelecekse sevmeye gelsin de
Yoksa daha çok başın ağrır
Ben senin yerinde olsam kayınvalide eve geldiğinde bebeğimi alır giderim akşama kadar gelmem eve
Otursun evde.

Hii yok oyle ben bakayim sen yemek yap.. Benmki de tasinacagim zaman ben bebege bakarim, sen yerlesirsin demisti. He dedim oldu.. Sagol ben hallederim dedim istemedim. Gonder artik. Zarar gorursun.

İster kopsun bağ ister yansın gönderirim. Benim de 3 aylık bebeğim var. Neden biberona alıştıriyor biliyor musun aranızdaki en özel bağı koparmak için. İyice alışınca da ben bunu 1 hafta götüreyim deyip kendine alıştırmazsa ben birşey bilmiyorum. Sakın arkadaşım gönder gitsin. Sen ve bebeğin bağ kuramazsınız bir daha bak ilk 3 ay çok önemli. At mamayı biberonu evden daya memeyi. Almıyor midesi bulandı de.

ne işi var gitsin çalışımıyorsun bi de,uzaktamı oturuyor size

Valla ben cocugum dogdugundan beri yalnizim kayinvalidem 10 gun kaldi yanimda daha da kalicakti ama baktim ki olucak gibi degil sinir stres yapiyorum. Soyledi esimde gonderdik kalmadi yanimda. Inan kus gibi hafifledim yani. Bence sizde bir an once gonsderin

Aynen öyle benim de kv işe başladığım için 20 gündür yanımda ve 20 gündür kızım kilo almadı neden?
Çünkü ne zaman emzirecek olsam laf atıyor kızıma dikkatini çekmeye çalışıyor ben herşeyde iyi niyet arasam bunda arayamıyorum..sinir harbi geçiriyorum her gün başka başka olaylardan. bugün artık başka odada emzirmeye başladım onda da gelip gelip bakıyor orası da ayrı mevzu
Konu sahibi ben kızımı yanımda beşiğinde yatırıyorum ben işe gidince yarım gün ne yapıyorsa yapıyor ama ben geldikten sonra kızım benimdir beslenmesi ve uyuması da dahil ki ben ne zaman uykusu geldi desem gel uyutayım seni kızım der ama vermem ben uyuturum mememde..

En iyisi bu çocuk anne kokusuna alışsın. Benim de 2 günlükte kızım kv yardım ediyordu dedi ki bak ben işini yapıyorum ya beni tanıyor. Nerde tanıyacak 2 günlük bebek ama gerçekten tanımaya başlayınca doğru. O yüzden o gün bugündür vermem kimseye. Elimden geldiğince ben yaptım. Tek oynatmak için veriyorum. O da benim gözetimimde. Ucretsiz izin aldım. 1 sene anne bebek bağı kurayım diye. Kafam rahat onu mu yedirecekler bunu mu yapacaklar diye düşünmüyorum.

U..n ! Her şey bir yana çocuğu biberona alıştırmış
Eşinle konuş annesine anlatsın durumu
Sen istemedikçe kv karışmasın
Çocuk ile anne arasında bağ oluşmasını da engelliyor
Ay yok böylelerine çirkef olacaksın ben çok sinirlendim

Sen kendi çocuğuna kendin bakarsın
Mümkünatı varsa yolla kv yi başka bir yere
Haaa yoksa eğer sert bir dille yapmamasını söyle alınsa da
Çocuğunla senin arandaki bağdan önemli değil

Yoksa 1 yıl sonra çocuğum kv ye anne diyor bana adımla sesleniyor diye konu açarsın

Torun baktırmıyor diye rahatsız olmuş ama kusura bakmasında senin çocuğunu alıkoymuş gibi davranıyor
Güzel bir üslup ile kalp kırmadan belirtseniz işe yaramaz mı acaba? Çünkü kimse anasının karnında öğrenmedi çocuk bakımını sizin kayınvalideniz de kendi bakarak ögrendi ve böyle yaptığı sürece sizin tecrübe edinmenize engel oluyor.

Tek sorun pasifliğin bunu yenmesilisin önce ,verme çocuğu kucağına zorla mı alacak?

Kadın resmen tekrar anne olmak istiyor da hazır bir tane bebek varken ona annelik yapayım madem ben artık yapamıyorum demiş..Yollayın gitsin bence eşiniz de arkanızdayken küserler küserler sonra tıpış tıpış gelirler merak etmeyin siz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…