- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Eltimin büyük kizini emzirmis aslinda emzirme degil sut gelmiyo sonucta iste neyi tatmin ediyosa sanki eltim musade gostermis diye bende gostermek zorundayimBen emzircem kisminda dondum kaldim
Aynen öyle hep bi savas halinde benimle herseyde ama evini iki ayda bi supurur alti senedir iclerindeyim daha ne hali yikatti nede sildi yemekleri doğalgaz çok yanmasin diye pisirmez ben hergun temizlik yaparim senede en az üç kere hali yikarim yemeklerim herkesin söylemesine gore gayette guzel ama o begenmez hep kulp takar ben takmam ama onu surekli sureklu sanki benden iyiymis gibiPis sapık kvye başka sözüm yok.
Allah size kolaylık versin. Onlar hep iyi niyetli anlam çıkaran biz
Eski bir başlığa yazdım derdimi sağolsun arkadaşlar yeni konu açmamı önerdi.iki aylık bebeğim var.mecburiyetten kv geldi yardımcı oluyor.yemeği temizliği yapıyor bebeğe bakıyor sağolsun ama ben iyice sinir hastası oldum..
Şimdi bana iki ayda kurduğu cümleleri yazıyorum.
-Çocuğu çok uyandırıyosun o yüzden huzursuz uyuya uyuya büyür(yenidoğan 2 saatte bir emzirilmeli)
- sen çocuğu çıplak bırakıyorsun üşütecek
- senin stresin çocuğa yansıyor(çocuk kucağımda ve stresli değilken)
-Senin sütünden çocuğun midesi bulandı döktüm ben de mama verdim(hangi bebeğin annesinin sütünden midesi bulanır bu ne iğrenç bir itham)
-Bu çocuk ishal değil,olsa önce ben koşarım götürme doktora iki çocuk büyüttüm(dr a götürdüm çocuk ishal)
-çocuk sana hiç benzemiyor, aynı babası.
Vs.aklıma gelmiyor bile.dışarı çıktığımda mamasını hazırlayıp dolaba koyuyorum kolaylık olsun kendisine diye, alınıp küsüp sen bana güvenmiyorsun yapamaz mıyım mamayı diyor.yorulduğu için eşime diyorum ki anneni al hava güzel bir kahve için.eşim annesine söyleyince aldığı cevap siz beni burada istemiyorsunuz gideyim oluyor.çocuğu yıkayacak yardıma çağırıyor suyunu dökmeme izin vermiyor kendi döküyor..gece kalkıyorum emzirmeye bakıyorum sağdığım sütü veriyor, çocuk alıştı biberona mememde ağlıyor ben yıldım bu iki ayda çöktüm bıktım bunaldım eşim anlıyor ve diyor ki söyle ne diyorsan yapayım ama ben de kovmak gibi olsun istemediğimden susuyorum saat oldu 5. çocuk ağlıyor diğer odadan nasıl koşuyor nolduu nolduu diye yahu annesiyim yanındayım işte ne olacak? kucağıma alıyorum,tepemde emzirmeye çalışıyorum tepemde altını değiştireceğim tepemde uzun oldu kusura bakmayın uyuyamıyorum.
----Konuştum bebeğim iki haftalıkken, görümcemle beraber hemde.yalnız defalarca tartıştım.gitti kendisi, sonra eşim huzursuz oldu annesi babası küsünce bize torun baktırmıyor gelin dedikleri için, tekrar çağırdı annesini bir daha da yollayamıyorum, ki kayınbaba hala konuşmuyor benimle yalnız kalmak isteğimi kovulmak olarak anladığı için.
Zormuş senin işin. Aman yemesin çok gerekmez.Aynen öyle hep bi savas halinde benimle herseyde ama evini iki ayda bi supurur alti senedir iclerindeyim daha ne hali yikatti nede sildi yemekleri doğalgaz çok yanmasin diye pisirmez ben hergun temizlik yaparim senede en az üç kere hali yikarim yemeklerim herkesin söylemesine gore gayette guzel ama o begenmez hep kulp takar ben takmam ama onu surekli sureklu sanki benden iyiymis gibi
Kulp takar ama hepsinide yer misal ev usulu tavuk doner yaparim bu böyle olmaz buna piserken domates biberde dograsaydin der yani sote tarifi verir ama hepsini yer kabak tatlisi yaparim hic olmamis pismemis der ama tabagina ne koydusam siyirir bu gibi şeyler zor tabi herseyine hep sustum senelerdir ilk defa bi olay oldu tepkimi koymaya basladim zaten kotuydum onun icin iyice kotu oldum facebooktan laf sokup duruyo simdide yok nankorluk yok hayrsizlik bilmem ne susmami bekliyodu heraldeZormuş senin işin. Aman yemesin çok gerekmez.
Bu da iyiymiş:)Kulp takar ama hepsinide yer misal ev usulu tavuk doner yaparim bu böyle olmaz buna piserken domates biberde dograsaydin der yani sote tarifi verir ama hepsini yer kabak tatlisi yaparim hic olmamis pismemis der ama tabagina ne koydusam siyirir bu gibi şeyler zor tabi herseyine hep sustum senelerdir ilk defa bi olay oldu tepkimi koymaya basladim zaten kotuydum onun icin iyice kotu oldum facebooktan laf sokup duruyo simdide yok nankorluk yok hayrsizlik bilmem ne susmami bekliyodu heralde
Bende daha yeni yeni tepkimi koymaya basladim evini kiraya verip dort oğlundan bi tek bize yerlesme fikri yerlesince kendisine bende tepkimi koydum zaten laubali degildik aramaz sormazdim oda oyle ama evime geldimi misafir diye unuturdum her yaptığını simdi oyle degil sarilmadan etmeden hosgeldin der dahada muhatap olmam tabi yine onun icin ogluda bende kotuyuz aksine diğerlerine yine cok cok iyi benim esim uvey evlat muammelesi goruyo yapsada biseyler yapmasada hep hayrisiz evlat ama digerleri hem faydalari yok zararlari cok ama onlar mukemmel evlat is eslerimizde bitiyo gormesine ragmen hala annem annem diye kivraniyosa daha cok kullanilir kullanilmasi bana dokunmasa ne halleri varsa görsünler derim ama ucu hep bana dokunuyo artik dayanabildigim kadarBu da iyiymiş:)
Bizim de aramız iyi değil. Doğum sonrası bitti. Kızım için sadece iletişimim. Doğum öncesi hep ben idare ediyormuşum demekki. Doğum sonrası ben de tepki koymaya başladım. Çok daha mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?