kv. bana kirik tutma dedi...

Acaba kayınvalidenizin yarası varda mı gocunmuş

Son Durumu anlatiyorum biraz gec oldu ama kusura bakmayin;esim dun beni aradi ve sen haklisin ne dersen de ne yaparsan yap her zaman arkandayim kendini kimseye ezdirme herkeze gereken cevabi ver dedi evlatlik lafinida iyi demisin onlar kendileri abartmislar dedi beni annemgilden aldi ve eve gittik kv. le konustu eşim(siz sadece bana mal vermediniz diger kardeslerimede verdiniz ve onlarin esleri 1gun bile gelipde isinize yardim etmedi benim eşim hic koyde yasamadigi halde her isinizi yapiyor tarlanizdada calisiyor ineginizede bakiyor ev işlerinide yapiyor ki +1de bebegi var siz ne derseniz diyin 1gun bile hayir yapmam demedi simdi siz neden boyle yapiyorsunuz dedi.Tabi kv. cit bile cikmadi esimde devam etti eger karim sizin yuzunzden bu evden gidrse ben bilirim yapicagi dedi)benide alip evimize goturdu kv. hic seslenmiyor sanki hic birsey olmamis gibi davraniyor bende kendi evimdeyim araya biraz mesafe koymayi dusunuyorum

Son Durumu anlatiyorum biraz gec kaldim ama k.bakmayin;esim dun beni annemgilden aldi evimize gittik bana ne soylersen soyle haklisin bende ne olursa olsun senin arkandayim dedi.Lafi annemgil baska yone cekmisler senin soylediklerinde ters birsey yok dedi.Sonra kv yanina gitti.Şunlari soyledi; Bana yapdiginiz yardimi diger kardeslerimede yaptiniz ve hic birinin eşi bir gun gelipde size yardim etmedi.Benim eşim köyde yasamadigi halde tarladada calisti ineklerinizede bakti evinizin işinide yapti ki +1de bebek var bugune kadar hic biseye ses cikartmadi siz neden boyle yapiyorsunuz dedi.Kv. hic cit bile cikmadi eşimde devam etti,eger karim sizin yuzunuzden bu evden giderse ben bilirim yapacagimi dedi)Kv. Hayla ses cikmiyor sadece dinledi cunku esim cok sinirliydi sonra evimize indik şu anda evimdeyim ve kv. Kp. Hic birsey olmamis gibiler bende sesiz kalmayi seçtim araya biraz mesafe koyucagim.

Ne alakası var kötü niyetliymiş kayınvalideniz. Bence eğer çalışabilecek durumunuz varsa çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun, hem laf işitmezsiniz hem de eyvallahınız olmaz kimseye

Bende kendi evliliğimde anladım iyilik yapanı saf sanıyolar herşeyi diyebileceklerini sanıyolar. Yapabiliyorsanız malınızı ayırın kendi ahır tarla vs kendinize çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…