kv. bana kirik tutma dedi...

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Hanimlar,sabah sabah o kadar sinirliyim ki kv. Ayni evde yasiyoruz(evimizi ayiryoruz ama birlikde yiyip icyoruz oturdugmuz evde onlarin)sabah kahvaltida esimin abiside vardi aramiz fazla iyi degil laf söz yoktur ama cokda konusmayiz.Eşim ciftcİlik yapiyor babasigilinde inekleri var bizimde babasinin tarlasini ekiyor vs.bizde ineklerin bakimini yapiyoruz esimle birlikde ama babasi surekli hazir yiyip iciyorsunuz diyor abiside destekliyor kimseye hazir mal yok hak yenirse bile cikar biryerlerden diye bu sozler soylenirken esim evde yoktu İste simdikiler kendilerini mi dovdurtur dio hazirdan mallari oluyor vs vs bir suru bos laf ve bas kakinci hic agzimi acip gik bile demedim annemgile gidicektim kv. Ben gidiyorum dedim asagiya kendi evime indim cocugun cantasini almak icin kv. Geldi arkamdan ben seni gittin saniyordum dedi bende napiyim orda durup laf soz mu duyuyum dedim ve kv. Cildirdi sen kendi dedgin lafa bak asil sen bana kirik tutuyon benim kirigim mi varda dedi olay şu(ondan onceki gun aksam esimin yigenleri evin yan tarafini neden boyatmiyorsunuz dediler bende şaka olarak orasi evlatlik dedim)bu yuzden kv. Kirik tutmusum ki bu ne alakaysa bana agzini tut lafi uzatma dio bende ben bu zamana kadar tutum anneme gidiyorum gelmiycem baskasini getirin o yesin hazri dedim esimede mesajla durumu anlatim ve ben gelmiycem dedim ama cevap vermedi 2saat oldu.Bende onlarin her isini yapiyorum mallarina bakiyorum elimden geleni ardina koymuyorum ben simdi ne yapmaliyim(Kirik tutmak sevgili anlaminda kullaniliyor)duvar mevzusuda soyle;bir taraf boyali diger yan taraf boyasiz bende boyasiz yere orasi evlatlik orayi boyatmiycaz dedim.Kv.de oglunun yaninda oyle dedigim icin lafi o yana cekti yani ben onun ogluna evlatlik demisimde onada kirik tutmusum

Son düzenleme:
Sizin orada kırık tutmak ne demek

Zira ben başlığı ve kendi evime indim sen daha gitmedin mi bölümünü okuyunca eyvah demiştim

Kırık tutmak sevgilisi olmak demek

Kv size eve erkek alıyor dedi sanmıştım neyseki öyle değilmiş

Yüz göz olmayın misafir olarak arada eşinizle gidin onun dışında evinizde oturun gerekirse soğan ekmek yiyin

Kırık tutmak ne demek ? Önce bunu açıklayin ona göre yorum yapalım. Çok ic ice olunca böyle durumlar kacinilmaz

Sanırım kırıktan kastı içerlemek. Senden önce ben senin lafına içerledim de sen neye içeriyorsun demiş. Her şeye bu kadar kafa takacaksaniz beraber yiyip içmeyin, evleri ve işleri ayırın, eve geri geleceksiniz de dönmeyecegim diye blöf yapmayın. Eşinizin bu blöf karşısında ne yapmasını bekliyorsunuz?

Kırık tutmak bizim oralarda(Anadolunun bağrında:) başkasıyla yatmak/görüşmek/düşüp kalkmak anlamına gelir.
Siz 'orası evlatlık' deyince kaynananız 'başkasından çocuk yapmış da onu ima ediyomuşsun gibi cahilce bi düşünceye kapılmış.
Boşver hiç açıklamaya çalışıp kendini yorma.
Evini de tamamen ayır fazla yüz göz olma.

ilk anladığın doğruymuş damdan,zira parantez içinde sevgili anlamına gelir demiş,konu sahibi.

konu sahibi sana gelince,hala ne yapacağım diye düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…