- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Tam da bunu söyeyecektim ki siz bulmuşsunuz zaten cevabınıYa aklima geliyor aslinda kv bebegime bakmadan once eltim 2 cocugunu da sik sik kv ye birakip disari cikardi simdi birakamiyor ondan mi boyle yorimlar yapiyor acaba ?
Arkadaslar 3 ay once ise basladim bebegime kv bakiyor, kendi istedi bakmayi bakiciya emanet etme dediler kp ve kv, ozellikle kp cok duskundur torunlara bakici hic istemez, hergun evine goturup getiriyorum kv seve seve baktigini soyluyor bana,ki bebegime gercekten guzel bakiyor elinden geleni yapiyor biliyorum yoruluyor bebek bakmak yorucu kv ye her harclik olarak biraz veriyorum ihtiyaclarini aliyorum ve bebgin ne yiyecegini dusunup yprulmasin diye aksamdan bebegimin yiyeceklerini hazirliyorum...gelelim konuya eltim surekli sanki kv ona sikayet ediyormus gibi yorumlar yapiyor yok gecen dus bile alamamis ben bekledim de aldi dusunu ki aksamlari aliyorum bebegimi aksam alabilir dusunu, iste artik yaslandi gozu almiyor bakmayi, bebek bakmak cok zor dayanamiyor falan diyor evet cok zor biliyorum ama anlamadim bunlar eltimin yorumlari mi yoksa kv dert mi yaniyor, kv 2 yil once eltimn bebegine bakti 1 yil o zaman eltim hic boyle konusmazdi bebegn ona zorlugu yok derdi isten 1 de cikardi ama carsida isim var falan deyip aksam gelirdi ya da eve gecip biraz uyuyup oyle gelir alirdi cocugu...ya ben zaten cok rahatsizim bu sekilde ama bakiciya guvenemiyorum kp istedigi icin (ortak borclar var )kredi cektim ucretsiz izin alamiyorum, ki kv hep derdi cocuk yap ven bakarim diye simdi sikayet mi ediyor acaba ?
Ya ben sira bende diye degil suan ihtiyac oldugu icin baktiriuorum onunda ihtoyaci olur birine bakarim der kv hangisine isterse bakar kizmam ama simdi boyle ortaligi karistirmasi cok ayipDerdi buymus iste. Bence kayinvalideniz bisey dememistir. O kendiniz rahatsiz olursunuz da seneye vermessiniz diye yol yapmis. Onunkine bakilmis sira sizde kusura bakmasin. Cevap hic vermeyin elinede koz vermeyin gecin gidin
Oyle degil mi ? Rahatsiz olsa soylerdi ogluna esine falan tamam yoruluyor ama eltim niye surekli bana soyluyor, hic hoslanmam boyle hesap yapan insanlardanTam da bunu söyeyecektim ki siz bulmuşsunuz zaten cevabını
Kulak arkası et bu söylenenleri. Kv severek bakıyorsa ben eltiyi dinlemem. Çok rahatsız olan en azından oğluna söyler çocuğa bakıcı tutun, ben artık bakamıyorum diye.
Yok ben kv kp e birsey demem ikisini de severim gercekten, esimle kafa yapimiz aynidir dertlesiriz ona anlatirim sorun olmaz, ya zaten eltim sadece 1 yil calisti calismak cok zor dedi birakti ama calisma disinda disari cikarken falan surekli cpcuklari birakirdi kv ye simdi birakamiyor sanirim birdw kursa yazilmak istiyor onun yerini yapiyorElti ortaligi karistirmak istyor sen dikkatli ol belliki bir fitnelik yapacak.agzindan cikan her cumleye dikkat et derim cunku biri bin yapar gibi geldi.bak kayinvalide k.peder iyiyms gaza gelip o insanlara bisey deme hissettrme.esinede anlatma.bir olayda elti direk cocuklarini birakir isine devam eder hem bedavadan baktirir hemde parasi cebinde kalir
İşte ne yazık ki iletişimi zayıf insanlar bunlar. Oturup ben işe girmek istiyorum, çocukları nasıl yapıcaz diyeceğine, böyle alttan alttan bi çözüm üretiyor kendince.Oyle degil mi ? Rahatsiz olsa soylerdi ogluna esine falan tamam yoruluyor ama eltim niye surekli bana soyluyor, hic hoslanmam boyle hesap yapan insanlardan
Ben soyluyorum zaten kv ye yorucu evet istersen bakici olsun diye kendi dedi zamaninda nasil guvenilir dili olmaya yavru bu diyeBence elti kişisinin senaryoları. Kv biz bir sorun olsa söylerdi bence ya da şunu yapın kv ye sorun varsa böyle bir durum sizi üzmek istemem gibi
tYa ben sira bende diye degil suan ihtiyac oldugu icin baktiriuorum onunda ihtoyaci olur birine bakarim der kv hangisine isterse bakar kizmam ama simdi boyle ortaligi karistirmasi cok ayip
Belki artık yorulmuştur. Siz yine de dile getirin derimBen soyluyorum zaten kv ye yorucu evet istersen bakici olsun diye kendi dedi zamaninda nasil guvenilir dili olmaya yavru bu diye
Yok asla bakacak tabi falan demem normalde de demem zaten, oyle dedim ben de evet yoruluyor zor cocuk bakmak faln dedim, ben kv me hediye olarak evine istediklerini aliyorum, eline harclik veriyorum baya hosuna gidiyor onin zatenÇocuğu almaya gittiğinde anne Allah razı olsun torununa bakıyorsun bu yaşına rağmen, gözüm kapalı emanet ediyorum canımı sana iyiki varsın de ve giderken de bi kutu tatlı al ya da sevdiği bir şeyi,maaşımı aldım haydi size bir tatlı ısmarlayayım fr eltinü çatlat ben olsam öyle yaparım özellikle kocamın yanında yaparım bunu kocamın da gönlünü kazanırımEltinle de konusurken bakacak tabi yok seninkine baktı benımkıne de bakacak gibi fitne cımleler kurma eltine karsı ketum ol hmm öyledir tabi yoruluyorlardır haliyle falan de.Kaynanan soylemıyor sonucta bunları sana çok şikayeti olan söyler.
AYnı yoldan devam etYok asla bakacak tabi falan demem normalde de demem zaten, oyle dedim ben de evet yoruluyor zor cocuk bakmak faln dedim, ben kv me hediye olarak evine istediklerini aliyorum, eline harclik veriyorum baya hosuna gidiyor onin zaten
Tekrar soylerim ama bu kez kp ve esim kabul etmez hatta ilk ise basladigim gunler bebegim etkilenip birsey yememis kp isten eve gelip kendi ilgilenmisti, dedeye duskundr bebegm, o zaman demisti kp gerekirse ben bakarim yine kimsye birakmam diye yani bakiciyi dile getirirsem kizar bana ciddi ciddi, wsim de kizar neden ortaligi bu sekilde karistiriyorsun diye nasil soylesem kp biraz dedidi dedik bir adamdr yani ben cok severim iyidr beni cok sever o da ama ailede esi ve cocuklari dahil kimse lafinn ustune birsey demez diyemez cekinirler...Belki artık yorulmuştur. Siz yine de dile getirin derim
Ben de acaba boyle mi yapsam diyorum bakalim kim ne diyecek...Üçünüzün olduğu bir ortamda açın konuyu
Anne eltim böyle diyor ama rahatsız mısın diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?