Kv, bebek bakimi ve elti yorumlari

eltinize cevap verin.

"Ne oldu şekerim sen artık çocuklarinı bırakamıyorsun diye dert mi edindin" diyip gülün. sonrada "canım şaka yapıyorum tabi annem bana çok severek baktığını söylüyor ben bakıcı tutsam zaten başta onlar izin vermez sen takma kafana" diyip gülümseyin.

Baktı cevap geliyor bir daha söylemeye cesaret edemez.

eltinize cevap verin.

"Ne oldu şekerim sen artık çocuklarinı bırakamıyorsun diye dert mi edindin" diyip gülün. sonrada "canım şaka yapıyorum tabi annem bana çok severek baktığını söylüyor ben bakıcı tutsam zaten başta onlar izin vermez sen takma kafana" diyip gülümseyin.

Baktı cevap geliyor bir daha söylemeye cesaret edemez.
Soyledim zaten yani son cumlenizi zorlaniyor olabilir ama bakici istemeyen kendisi biliyorsun ozellikle babam cok kizar bakici tutsam dedim, hii evet dedi

Eltiniz bu gidişle bir çocuk da doğurur bakım hakkı elde etmek için.
Olabilir bana da oyle geliyor cunku eltimde degisik bir dusunce yapisi var cocuklarimi herkes cok sevsin dusuncesinde yani soyle soyleyim birseyi cocugunu dusunerek degil de cocugu baskalarinn dikkatini ceksin.diye yapar misal cocugun uykusu varsa uyutmaz ya da uykudan alip getirir ama ben mesela cocugn birincil ihtiyaclarindan odun vermem ki zatem insanlarda uyusun uykusu bozulmasin der herneyse simdi benm bebegm en kucuk oldugu icin dikkat cekiyor aslinda kv kp butum tprunlari esit seviyor ama onda boylr bir takinti var hani ilk torun mujabbeti vardr ya onun kizi ilk torun ve cok simartildi, bu onun hosuna gidiyor ama bana sacma geliyor yani ilk olunca ne olacak son olunca ne olacak...benm.bebgm de benm.ailemde ilk torun ama bu benm.icin cok onemli degil cunku biliyorum ki 2. De ayni sevilecek 5. De

Eltiniz ne yazık ki çok ucuz hesaplar peşinde.Ben olsam söylediklerini duymazdan gelirdim

Ya aklima geliyor aslinda kv bebegime bakmadan once eltim 2 cocugunu da sik sik kv ye birakip disari cikardi simdi birakamiyor ondan mi boyle yorimlar yapiyor acaba ?
Aynen ondan yapıyor, siz takmayin eltinizin laflarını.

Ne güzel işte severek bakılıyor çocuğunuza. Eltinizede kv hakkında herhangi bir şey söylemeyin, gider evirip çevirip kayınvalidenize anlatır aranizi bozar aman diyim.

Bence eltiniz bir daha öyle bir şey söylediğinde diyin ki ‘ben kayınvalidemin böyle düşündüğünü bilmiyordum ,iyi ki söyledin ben onunla konuşayım bu durumu,söylediklerini” o da Sana diyecek ki ama beni karıştırma ,sen de diyeceksin yok kötü bişey demicem sadece söylediklerini söylücem”susar sonra laf taşıması biter ,ki bence bire bin katıyor,çünkü ben kayınvalidenin çocuğunuza bakmamak için elitinize dert yandığını düşünmüyorum ,eltiniz olan şeyleri abartıp allayıp pullayıp sizi dolduruyor gibime geldi.

Ne güzel görümcesin sen , temiz kalpli , iyi niyetli.

Ben gelin çıktım evden. Sarıldık ağlaştık bacım yok benim ama bacimdan ayrılmış gibi oldum.. Elhamdülillah ya. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi..

Kv artık onun çocuklarına bakamaz bebek baktığı için. O da gezemez muhtemelen. Sanırım sıkıntı bu

Kv bakmak istemese size bakıcı tutun derdi. Eltiniz kendi menfaatine ters düştüğü için kıskançlığından yapıyor bence.

Ya aklima geliyor aslinda kv bebegime bakmadan once eltim 2 cocugunu da sik sik kv ye birakip disari cikardi simdi birakamiyor ondan mi boyle yorimlar yapiyor acaba ?
Kayınvalidenizin eltiye pek faydası olamıyor diye böyle yapıyor olabilir.Fakat konustuklarında banyo yapamadım diye söylemiş olabilir fakat şikayet anlamında değildir bence

benim bebegimede kv ve görümcem bakiyor sağolsun çok güzel bakiyor:)
hiç aklım kalmiyor bu şekilde ben memnunum.:)
Allah razi olsun derim. onlar nasıl egitecegi bilirler.
ben işitme engelliyim konuşma bozukluğum var.
bunu kızıma yansitmak istemiyorum. çok tane tane düzgün konuşmaya çalışıyorum.
konuşma egitimi halasi veriyor saolsun:)

Çok açık ne olduğu elitiniz kendi çocuğunu rahat bırakamayacak onu dert etmiş kendine takmayın işinize bakın siz, bakamayacak gibi olsa kv kp baştan söylerdi hem kp de seviyor demişin oda derstek olur kv. ye

Back
X