Kv beni asagiladimi simdi 😶

orjinal19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
682
720
103
35
Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.

İlk lafını okuyunca yardım etmek için söylediğini düşündüm.

İkinci lafı okuyunca fesatlık kokuları aldım aman bırak çağırma ya ne gerek var böyle insanlara hizmet etmeye. Anne haklısın davet etmek değil ağırlamak önemli, kendime güvenim kaçtı, siz en iyisi evinizde iyiyin de bence

Fesatlık yapmıs kayınvalideniz. Ama boşverin hiç takmayın kudursun. Nasılsa eşiniz sizi desteklemiş.
Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.

Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.
Hımm sen de diğer geline fırsatlanıyorsun şimdi. Herkes ne beceriyorsa onu yapsın bırakın birbirinizi çekiştirmeyi ya.

K.valideye bakın sanki saray davetine davetli.

Menünüzü ayarlayın, misafirinizi ağırlayın, böyle şeylerin üzerinde de düşünmeyin, her şeyi duyarsanız dert sahibi olursunuz

Çok ayıp etmiş sonuçta misafir umduğunu değil bulduğunu yer neden size karşı bu kadar önyargılı özgüvensiz mi duruyorsunuz

Ben evimde yapacağım yemeği de nasıl misafir ağırlayacağımı da çok iyi bilirim sen merak etme deseydin . Ayrıca sulu köfte ince bulgurdan yapılır bizim burda dügürcük derler önce ogrensinde oyle konuşsun

Benimki de sorsan dunyanin en saf en iyi insanı der herkes, ama soframda heeer seye, benim yapmadigim parayla alinan peynire bile laf sokup durmuştu. Neyse ki evime 3 senede 2 kez geldi henuz, ama en ufak detaylari bile es gecmeden asagiladi. Kendi de hic ki hic yemek yapamiyor ustelik. Niye hu kayinvalideler gelinleri bu kadar kiskanip kuduruyor bilmiyorum. Ama bosverin, kudursun bi daha cagirmazsiniz olur biter

Asla fesatlanmam severim onu. Ama aramiza fitne sokuyor gibi hissediyorum. O becerir sen beceremezsin gibi. Takdir ederim kendisini.
Aman dikkat et gelme böyle şeylere
Benim kv elti yaristirmayi sever , Allahtan ikimizde mantikli insanlariz da sallamiyoruz
Kendinizi kimseyle kiyaslamayin kiyaslayan oldugunda da sallamayin.
Eşiniz cevabi vermiş size düşünmeye bile gerek kalmamiş. O lafi siz deseniz oglununki kadar zoruna gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…