Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence artık ona sormayı bırakın sizde ayrı bir ailesiniz siz sordukca sonuç bu hale gelmiş biraz havaya girmiş sizi rahatsız edicek durumlar olmaya başlamış yüz bulmuş bi yerdeYani cok bIlmis davranmam ben. Onun da büyüklüğüne saygi duyup arada sorarim anne bunu boyle yapiyorum. Sen nasil istersin diye danisirim. Ozguvensizlik mi oluyor ki bu tavir.
Önemsediğinizi belli etmeyin sonra her durumda damarınıza basarE
Esimde oyle soyledi. Bosver dedi sen yemeklerini yap kimseye laf düşürme. Onlar desin dursun dedi.
Yasli kadin .l hasta onu yapamam da . Guzelce alnimin akiyla agirlamati rabbim nasip etsin de o yeter. Kzimadim cok üzüldüm. Ben ona iyi davrabiyirum o bana asagilik muamelesi yapiyor. Sanki kraliyet ailesi mi agirliycam.Önemsediğinizi belli etmeyin sonra her durumda damarınıza basar
Kv nin çorbasına 2 kaşık acı biber ekin masada hınzır bir gülümsemeyle suratına bakın
Sorarsa işte dilin bu kadar tatlı deyin![]()
Valla o daha cok hoşuna gider sanirim. Onlar oyle alismislarpide yaptırırımdım ben olsam.
Oyle yapardim da . Eltim ve annesinide cagiracam. Onlara ayip olur.Valla o daha cok hoşuna gider sanirim. Onlar oyle alismislar
Sana aşalık muamelisi yapan adama üzülmeYasli kadin .l hasta onu yapamam da . Guzelce alnimin akiyla agirlamati rabbim nasip etsin de o yeter. Kzimadim cok üzüldüm. Ben ona iyi davrabiyirum o bana asagilik muamelesi yapiyor. Sanki kraliyet ailesi mi agirliycam.
Herhalde ya cani cekti ya da menuyu ben belirleyim dediKonu sulu köfteye nasıl geldi peki?İftarların değişmez yemeği mi? Özel ya da zor bir yemek de değil hani. Canı mı çekmiş?
![]()
bir şey olmaz ya içini ben hazırladım dersin. çorba karıştır bir de tatlı yap bitti. belki sarma falan sararsın yanına yoğurtlu meze vs yaparsınOyle yapardim da . Eltim ve annesinide cagiracam. Onlara ayip olur.
Dogru söylüyorsun. Ne bileyim belki oyle daha hosuna gider. Gelinim bana danisiyor der diye düşündümBence artık ona sormayı bırakın sizde ayrı bir ailesiniz siz sordukca sonuç bu hale gelmiş biraz havaya girmiş sizi rahatsız edicek durumlar olmaya başlamış yüz bulmuş bi yerde
Güzel fikirLahmacun-ayran söyle koy önlerine.
Bi şey diyecek olurlarsa "Şu Ramazan mübarek günde nimeti mi sorguluyorsunuz siz? Lüks sofralar bu ayın ruhuna ne kadar uygun?" diye bas dini damardan utandır, çıkar polemiği.
Mercimek corbasibir şey olmaz ya içini ben hazırladım dersin. çorba karıştır bir de tatlı yap bitti. belki sarma falan sararsın yanına yoğurtlu meze vs yaparsın
Pilav ustu et olurmuMercimek corbasi
Eksili kofte
Yaprak sarmasi
Kiru biber dolması
Sogan mezesi
Capya biber mezesi
Salata
Komposto
Yaparsam birse mercimek koftesi .
Ikinci ana yemek yapsammi
orası çok belli canımrahatsiz kendisi.
Napsin kendi evi degil.Elti hanım bunlarımı sofraya koydu yani..
İyi yemek yapamamak bir kadının değerini aşağı çekmez. Tüm yemekleri bile yapabilirler hiç sorun değil benim için. Kayınvalideme bu şekilde çok kez yemek yaptırmışlığım vardır. "Ben bu yemeği senin gibi yapamıyorum" demem yeterliHayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik . Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Olur oyle hic.Böyle laf sokan insanlardan nefret ederim. İş büyüklerde bitiyo. Kadın ramazan günü gelinlerinin arasına nifak sokuyo. Senin yapacağın hiç alınmamak sinirlensen de belli etmemek. O eltini överse evet annecim o çok iyi yapıyo o yapsın de.Ama bu cevap vermelerini sinirlenerek kızarak değil gülerek güzel bir edayla söyle. Senin sinirlendiğini kızdığını görmek amaç.Yoksa gelin kötü yemek yapsa bile insan eleştirmeye utanır. Ama nerdee niyeti kötü!
kocan cevabını vermiş takılma derim.Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.