- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hiç gerek yok k.validenizin sevme durumuna,eşiniz yanınızdamı en güzeli bu işte.Esim cok yaranmak istiyor. Annesi beni sevsin istiyor. Kendide anlam veremiyor. Boyle yaptigina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gerek yok k.validenizin sevme durumuna,eşiniz yanınızdamı en güzeli bu işte.Esim cok yaranmak istiyor. Annesi beni sevsin istiyor. Kendide anlam veremiyor. Boyle yaptigina
maalesef stres çok etkiliyor. günümüzde salgın gibi oldu invertilite . çoğumuz bununla uğraşıyoruz . inşallah Allah daha fazla aratmaz. siz gerekli kontrollerinizi testlerinizi yaptırın gerisi Allahtan8ay oldu valla. Bu streslerden cocukta olmuyor.cok zordayim.
Iste ona emin degilim.ses cikarmazsam beni dusunur ama o yokken yaptiklarini söyleyince kavga cikiyor.Hiç gerek yok k.validenizin sevme durumuna,eşiniz yanınızdamı en güzeli bu işte.
Bence bu tarz durumlari gülümseyerek kabul et. Nasıl alışırsa öyle gider, ne yaparsan yap zaten memnun olmuyorlarHayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Ses kaydı alın o zaman dinletin eşinize,belki işe yarar k.valide ile aranızda ir konuşma olursa buyur işte diyin.Iste ona emin degilim.ses cikarmazsam beni dusunur ama o yokken yaptiklarini söyleyince kavga cikiyor.
maalesef
Artik birsey demeye niyetim yok. O gun kendi sahit oldu. Anlarsa anlar . Anlamazsa kendi bildigimi yapar uzaklasirim .Ses kaydı alın o zaman dinletin eşinize,belki işe yarar k.valide ile aranızda ir konuşma olursa buyur işte diyin.
En güzeli baktınız hala laf sokuyor itinayla lafı sokun uzaklaşın hak ediyorlar bazen.Artik birsey demeye niyetim yok. O gun kendi sahit oldu. Anlarsa anlar . Anlamazsa kendi bildigimi yapar uzaklasirim .
Haklisiniz buradan yazilani okudukca daha da kendime öfkelendimSiz yavaş yavaş kabuğunuzdan çıkın. Kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Bu çabanızı gördükçe üstünüze daha çok gelirler. Yok iki kere kurabiye yapmalar yok menü için fikir sormalar yok bilmem neler. Bak elti işi çözmüş hazır gıdayı dayamış kb gık bile etmemiş. Örnek alacaksanız eltiyi alın işteyemek daveti için de vay aman aman döktürmeye de gerek yok çorba, fırın yemeği pilav, börek, salata, tatlı yeter işte. Yok sulu köfte bilmem ne madem laf sokuyor kendi yapsın. Kasten istediğini yapmayın. Gıcık olurum sofraya oturup oturup da verilen emeği hor görenlere.
hazır pide yaptır, rahatsızlandım kusura bakmayın bu kadar yapabildim de mors olsun :):)Oruc tutmuyor rahatsiz kendisi.
Kimse profesyonel aşcı değil k burada ,bak yıllık evliyim mesela benim bile arada ayarı kaçabiliyor yani.Eskiden bende beğenilmek isterdim. Yemegi ya da yaptigim bir işi begenmeseler cok üzülürdüm. En son kp gözümün önünde benim gordugumu bilmeden yaptığım yemeklerle ilgili söylendi. Artik umrumda bile değil. Aç olan Allah'ın verdiği nimeti begenirse yer beğenmezse yemez. Haa bazen yemeğim kötü olur bazen iyi, mukemmelim demem asla. Ama onlara göre kv ve gorumcem mukemmeldir. Bende yarin akşam cagiracagim. Tadi tuzu yerinde olup yensin inşallah
Vallabsevdikleri insanlara karsi kotude olsa el ustunde tutuyorlar. Boşverin siz de guzelce yapin yemekleri . Yesinler gitsinler. Benim kv kp ayri. Kp yemeklerimi sever cok görguludur. Kv kesin kalir gorumcemle birlikte. 1 hafta ya sabır derim herhalde.Eskiden bende beğenilmek isterdim. Yemegi ya da yaptigim bir işi begenmeseler cok üzülürdüm. En son kp gözümün önünde benim gordugumu bilmeden yaptığım yemeklerle ilgili söylendi. Artik umrumda bile değil. Aç olan Allah'ın verdiği nimeti begenirse yer beğenmezse yemez. Haa bazen yemeğim kötü olur bazen iyi, mukemmelim demem asla. Ama onlara göre kv ve gorumcem mukemmeldir. Bende yarin akşam cagiracagim. Tadi tuzu yerinde olup yensin inşallah
yatılımı geliyorlar.Vallabsevdikleri insanlara karsi kotude olsa el ustunde tutuyorlar. Boşverin siz de guzelce yapin yemekleri . Yesinler gitsinler. Benim kv kp ayri. Kp yemeklerimi sever cok görguludur. Kv kesin kalir gorumcemle birlikte. 1 hafta ya sabır derim herhalde.
O kadar haklısın kiiii ben yorulacağıma o yorulsunGelsin, isterse bütün sofrayı o hazırlasın. Canıma sağlık. Niye dert ediyorsunuz ki böyle şeyleri, hiç anlamıyorum.
Kalirlar . Konusu gecmedi ama kalirlar 1 haftayatılımı geliyorlar.