Kv beni asagiladimi simdi 😶

8ay oldu valla. Bu streslerden cocukta olmuyor.cok zordayim.
maalesef stres çok etkiliyor. günümüzde salgın gibi oldu invertilite . çoğumuz bununla uğraşıyoruz . inşallah Allah daha fazla aratmaz. siz gerekli kontrollerinizi testlerinizi yaptırın gerisi Allahtan

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Bence bu tarz durumlari gülümseyerek kabul et. Nasıl alışırsa öyle gider, ne yaparsan yap zaten memnun olmuyorlar🤭Hem eltin yemek yaparken sizde tatlısını yapıp gitmissiniz yani iftar yardımlaşma kötü düşünme🤭

kv kv iyidir hoştur ama . geçen teldeyiz. ne yaptınız falan. bende kuru fasulye , mercimek çorbası diye sayarken - ayyyyyyyyyy hep gaz yapan yemekler yapmışım. -ne yapalım gaz yapıyor diye yemeyelim mı dedim. ondan sonra böööörek yaptım taattttlı yaptım salata yaptım piliiiiav yaptım dedim. hı mıı yaptı. maşallah de gelinime(ihtiyacım yok ) niye gazlı yemek kırk yıl düşünsem gelmez aklıma.

Siz yavaş yavaş kabuğunuzdan çıkın. Kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Bu çabanızı gördükçe üstünüze daha çok gelirler. Yok iki kere kurabiye yapmalar yok menü için fikir sormalar yok bilmem neler. Bak elti işi çözmüş hazır gıdayı dayamış kv gık bile etmemiş. Örnek alacaksanız eltiyi alın işte 😅 yemek daveti için de vay aman aman döktürmeye de gerek yok çorba, fırın yemeği pilav, börek, salata, tatlı yeter işte. Yok sulu köfte bilmem ne madem laf sokuyor kendi yapsın. Kasten istediğini yapmayın. Gıcık olurum sofraya oturup oturup da verilen emeği hor görenlere.

Siz yavaş yavaş kabuğunuzdan çıkın. Kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Bu çabanızı gördükçe üstünüze daha çok gelirler. Yok iki kere kurabiye yapmalar yok menü için fikir sormalar yok bilmem neler. Bak elti işi çözmüş hazır gıdayı dayamış kb gık bile etmemiş. Örnek alacaksanız eltiyi alın işte 😅 yemek daveti için de vay aman aman döktürmeye de gerek yok çorba, fırın yemeği pilav, börek, salata, tatlı yeter işte. Yok sulu köfte bilmem ne madem laf sokuyor kendi yapsın. Kasten istediğini yapmayın. Gıcık olurum sofraya oturup oturup da verilen emeği hor görenlere.
Haklisiniz buradan yazilani okudukca daha da kendime öfkelendim 🤣

35 yıllık evliyim 4 aydırd diyetteyim,o ara valide bende kalıyordu rahatsızdı.
Eşimde zayıftır kiloda alamıyor iştahıda iyi aslında bünyesi öyle.
Dediki eşime sen zayıflamışsın hanım diyette belli oldu dedi.
Orada ben cevap verirdim ama kadın hasta tansiyon durumu kötü,bişi olsa kendimi suçlarım,eşimde hayır anne ben çok mennunum kendinden dedi.

Demem o ki,konuşmak için laf atmak için sebeb çok onlara.

Eskiden bende beğenilmek isterdim. Yemegi ya da yaptigim bir işi begenmeseler cok üzülürdüm. En son kp gözümün önünde benim gordugumu bilmeden yaptığım yemeklerle ilgili söylendi. Artik umrumda bile değil. Aç olan Allah'ın verdiği nimeti begenirse yer beğenmezse yemez. Haa bazen yemeğim kötü olur bazen iyi, mukemmelim demem asla. Ama onlara göre kv ve gorumcem mukemmeldir. Bende yarin akşam cagiracagim. Tadi tuzu yerinde olup yensin inşallah

Eskiden bende beğenilmek isterdim. Yemegi ya da yaptigim bir işi begenmeseler cok üzülürdüm. En son kp gözümün önünde benim gordugumu bilmeden yaptığım yemeklerle ilgili söylendi. Artik umrumda bile değil. Aç olan Allah'ın verdiği nimeti begenirse yer beğenmezse yemez. Haa bazen yemeğim kötü olur bazen iyi, mukemmelim demem asla. Ama onlara göre kv ve gorumcem mukemmeldir. Bende yarin akşam cagiracagim. Tadi tuzu yerinde olup yensin inşallah
Kimse profesyonel aşcı değil k burada ,bak yıllık evliyim mesela benim bile arada ayarı kaçabiliyor yani.
Beğenmeyen yemesin gelmesin hatta,sıkma canını bile buşracım ..

Vallabsevdikleri insanlara karsi kotude olsa el ustunde tutuyorlar. Boşverin siz de guzelce yapin yemekleri . Yesinler gitsinler. Benim kv kp ayri. Kp yemeklerimi sever cok görguludur. Kv kesin kalir gorumcemle birlikte. 1 hafta ya sabır derim herhalde.

Vallabsevdikleri insanlara karsi kotude olsa el ustunde tutuyorlar. Boşverin siz de guzelce yapin yemekleri . Yesinler gitsinler. Benim kv kp ayri. Kp yemeklerimi sever cok görguludur. Kv kesin kalir gorumcemle birlikte. 1 hafta ya sabır derim herhalde.
yatılımı geliyorlar.

Takılmayın bunlara. Sırf kadınsınız diye harika yemekler mi yapmanız lazım? Ben kayınvalideme diyorum anne ben beceremem sen yap diye. Eltim 4947494 yemek çıkarır bir günde. Ben beceremem ve bunu da hem ona hem kayınvalideme söylerim. Niye kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Erkeklerin hiç böyle dertleri var mı? İftar yemeklerini de eşinizle birlikte hazırlayın.

Back
X