- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltimle sıkıntım yok. Evimiz ayri barkimiz ayri o daha iyi olsun benden. Sonucta kendi evi degil gelmis yapmis yemek. Siz oraya takildiniz sanirim. Benim sıkıntım. Ortada birsey yokken bana denilen sozlere kv me yani.
Ay bunu bu şekilde yapan iyi yemek yapıyorum demesin yaSulu köfte olsa iyi içli köftede , kısırıda kalın olanla yapıyolar
Anlatamıyonda
Bide o kadar yoğuruyolar![]()
Un yumurta kesin atiyodur ama belki patateste atıyorsa iyice yapisiyodurValla dağılmıyo dağılmadan yapıyo
Kötüde oluyo diyemem
Eski toprak yine lezzetli yapıyo o konuda saygım var![]()
puha ha ha.aklıma adile naşitle münir özkul geldi akşam akşam .en iyi turşu sirkeyle mi yapılır limonla mı diye tartışmış anlaşamayınca da boşanmışlardıAy bunu bu şekilde yapan iyi yemek yapıyorum demesin yaikiside inceyle olur net ve bu konu tartışmaya kapalı
![]()
Hahahhaha cidden o hesaba döndü ama inceyle yapılır ya pilavlık olanla ilk defa duydum. Gerçi benim annemde bu bulgurun orta boy hali varya onunla yapar pilavı. İkna edemiyoruz hiçbir şekilde onunla değil buyuguyle yapılır pilav diye.puha ha ha.aklıma adile naşitle münir özkul geldi akşam akşam .en iyi turşu sirkeyle mi yapılır limonla mı diye tartışmış anlaşamayınca da boşanmışlardı![]()
![]()
orda yanlış değil annen.bulgur pilavı çeşit çeşittir.en irisiyle de yapılır orta iriliktekiyle de.kavurulak da yapılır suya salma yöntemiyle de.Hahahhaha cidden o hesaba döndü ama inceyle yapılır ya pilavlık olanla ilk defa duydum. Gerçi benim annemde bu bulgurun orta boy hali varya onunla yapar pilavı. İkna edemiyoruz hiçbir şekilde onunla değil buyuguyle yapılır pilav diye.![]()
Atıyo ama yinede iri taneli olduğu için büyük büyük taneleri belli oluyoUn yumurta kesin atiyodur ama belki patateste atıyorsa iyice yapisiyodur
Yaptiklarinizin kiymetinin bilinmedigini , her seferinde gururunuzun kirildigini, asagilandiginizi, ne yapsaniz yaranamadiginizi, bosuna kendinizi yordugunuzu anladiginizdaO aşamaya ne zaman gecerim acaba
Orta irili en güzeliorda yanlış değil annen.bulgur pilavı çeşit çeşittir.en irisiyle de yapılır orta iriliktekiyle de.kavurulak da yapılır suya salma yöntemiyle de.
Ciddi misin yanina almak mi istiyormuşYa konu sahibi şimdi eski konunu gördüm hala kayinvalideni yanına almayı düşünüyor musun ?orjinal19
Evet küçük görümce ise girecegim annem hasta bakın diyormus bilmiyorum sonuç neCiddi misin yanina almak mi istiyormuş
Niye ki![]()
kayınvalidelerin sorunu ne acaba ya bu gelinlerle alıp veremedikleri nedir Allah aşkına en çok bunu merak ediyorum neden yani?Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Niye kadin hasta ya da elden ayaktan mi düşmüş.Evet küçük görümce ise girecegim annem hasta bakın diyormus bilmiyorum sonuç ne
Ben tam hatirlamiyorum öyle birşey yoktu bence herhalde olmamista öyle birşeyNiye kadin hasta ya da elden ayaktan mi düşmüş.
Gorümcenin ise girmesiyld ilgisi neymis ki
Valla konudan çikamiyorum oysa çok işim var konulara takilmayacaktim güya.Ben tam hatirlamiyorum öyle birşey yoktu bence herhalde olmamista öyle birşey
Bilmiyorum konu sahibi çok sessiz ve pisirik geldi işi coook zorValla konudan çikamiyorum oysa çok işim var konulara takilmayacaktim güya.
Konu sahibi böyle yaparak herkesi beklentiye sokup memnuniyetsizlikler alip basini gidince de eşiyle iyi olan arasi da bozulacak.
Kadin benim kv gibi.Bilmiyorum konu sahibi çok sessiz ve pisirik geldi işi coook zor