Kv beni asagiladimi simdi 😶

Bence ayrı konu açmalısın. Ayrıca senin annen yok mu, niye kvnin anneligine ihtiyaç duyuyorsun. Annen gibi olmaz, olamaz,anne olan böyle küsmez tribe girmez. 2 3günde bir yemege alacak kadar vaktiniz varsa helal olsun. İştah gelmiyor falan bahane. Kendi aileniz kaç kez geldi size.Onları çok kötü alıştırıyorsunuz. Benden demesi.Ramazanda birkez çagırırsın yeter işte.Daha ne.
Ayy beni güldürdün valla . İnsan böyle şeyleri tanıdığı insanlara anlayamıyor hele benim gibi biri hiç anlatamaz . Burası bana çok iyi geliyor. Resmen mutlu oluyorum 😂😂😂 gerçekten çok sağ ol

Ben olsam ‘önemli olan ağırlamak değil bir arada olmamız Ayrıca ben sizi davet ettim kendim hallederim görümceme zahmet vermeyelim şimdi’ derdim

Şuan kayınvalidemlerdeyim . Herşeyi söyledim açıkladım . Kadın beni gayet güzel ağırladı . Küs gibi de değildi biraz galiba kocamın abartmasina uğradım . Ama samimiyet konusunda hala aynı düşünce deyim. Herkese bir mesafe şart . 🤭 Ama sorunlar olmadığı için ayrıca mutluyum. Şimdi hepsi gitti taziye evine bende evde TV izliyorum:KK66::KK66:

Kizlar merhaba. Dün davetimi yaptim.
Rabbime binlerce şükür yüzüm ak sekilde 10 kişiyi agirladim.
Kaynimgil eltimgil cok beğendiler yemekleri.
Ama kayinvalidem eve geldi iyiydi. Sonra bir hasta oldu . Yemekleride yiyemedi.
BBirseydedemedi.a ma gerçekten hasta oldu tansiyon 20 falan.erkenden goturdu evlerine esim. Eltimgille baya oturduk.

Eşinizin tavrını görünce güldüm geçtim ... sallayın yahu dengesiz 👍

Kizlar milletin kv benimde kp problema yahu 🤭🤭🤭 Yemek yer sağolsun menume laf etmez ama sutlacin pirinci fazla olmuş az olsa harika olurdu. Pilavın sanki az tuzu eksikmis, Et biraz fazla pişmiş lezzeti kaybolmuş.... Hep yapıcı yorumlar yapar 🤭🤭

Eşinizin tavrını görünce güldüm geçtim ... sallayın yahu dengesiz 👍

Kizlar milletin kv benimde kp problema yahu 🤭🤭🤭 Yemek yer sağolsun menume laf etmez ama sutlacin pirinci fazla olmuş az olsa harika olurdu. Pilavın sanki az tuzu eksikmis, Et biraz fazla pişmiş lezzeti kaybolmuş.... Hep yapıcı yorumlar yapar 🤭🤭
Kp fazla dokunmaz bence . Sonucta tmm der gecersin de.
Kv rekabete giriyor iste.
Benimde kayinpeder le bir olsaladi.bu kadar rekabete girmezdi benimle bence.

Kp fazla dokunmaz bence . Sonucta tmm der gecersin de.
Kv rekabete giriyor iste.
Benimde kayinpeder le bir olsaladi.bu kadar rekabete girmezdi benimle bence.
Eşine aferin beğendim onyuzden salla sen takmadikca o söner. Emin ol benimde görümce öyleydi, eşim mesafeyi korudu şimdi öyle pisti kaldı.

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
ben olsam cekerdim dusmana karsi surmelerimi

doserdim yemekleri :süslü::süslü:

bir aylik evli iken 14 kisi agirlamistim her crsidi de vardi

tatliyi bir gun onceden yap mesela o gun isini kolaylastiracak seyler varsa yap buzluga at o gunku isini hafiflet

kaynana bunu gelelom yardim edelim gibi de soyleyebilirdi ama gostermis kendini hemen :D

ben olsam cekerdim dusmana karsi surmelerimi

doserdim yemekleri :süslü::süslü:

bir aylik evli iken 14 kisi agirlamistim her crsidi de vardi

tatliyi bir gun onceden yap mesela o gun isini kolaylastiracak seyler varsa yap buzluga at o gunku isini hafiflet

kaynana bunu gelelom yardim edelim gibi de soyleyebilirdi ama gostermis kendini hemen :KK70:
Daveti yaptim dün.
Mercimek corbasi
Ekşili kofte
Firinda tavuk patates
Pilav
Iki cesit meze
Yaprak sarmasi
Kuru patlican dolması
Kalbura basti

Hersey guzel oldu dedi. Gorumcem de bende abime baklava yapacam dedi.
Eksili kofteyi sevmedim dedi. Kuru patlican dolmasini guzel yapmissin dedi.afiyet olsun dedim. Kii eksili kofteyi herkes cok begendi.
ilk defs yemek yiyecegim bir insanin evinde begnemesem bile ovmem ama sesimi de cikartmam elie saglik der gecrrim bunlar pek juri olmaua meyilli

Back
X