Kv beni asagiladimi simdi 😶

Kizlar merhaba. Dün davetimi yaptim.
Rabbime binlerce şükür yüzüm ak sekilde 10 kişiyi agirladim.
Kaynimgil eltimgil cok beğendiler yemekleri.
Ama kayinvalidem eve geldi iyiydi. Sonra bir hasta oldu . Yemekleride yiyemedi.
BBirseydedemedi.a ma gerçekten hasta oldu tansiyon 20 falan.erkenden goturdu evlerine esim. Eltimgille baya oturduk.
ahahahaha senin guzel yemek yaptigini gorunce kaldiramamistir. neyse Allah akil fikir versin bu yasli kadinlara.

Ne güzel o kadar çeşit menüyü çıkartacak kadar ve bu kadar basit şeyler ile uğraşacak kadar bol vakitleriniz oluyor.Eve gelince çocuklarımın karnını doyuracak kadar yemek yapsam kafi.Sonrasında tez yaz,proje yap, çocukların derslerini kontrol et derken gece yarısı olmuş.

Ne güzel o kadar çeşit menüyü çıkartacak kadar ve bu kadar basit şeyler ile uğraşacak kadar bol vakitleriniz oluyor.Eve gelince çocuklarımın karnını doyuracak kadar yemek yapsam kafi.Sonrasında tez yaz,proje yap, çocukların derslerini kontrol et derken gece yarısı olmuş.
Allah sanada nasip eder insaallah demem canim. Cunku cocugum olmuyor 1 yıldır.

Allah sanada nasip eder insaallah demem canim. Cunku cocugum olmuyor 1 yıldır.
İnşallah hayırlısı ile çocuk sahibi olursunuz,ben de geçtim o yollardan ve zorlu süreçlerden sonra ikizlerim oldu,şimdi kocaman oldular tabii.Ama ben çocuklarım yokken de hiç uğraşmadım,misafir mi gelecek,yapabildiğimi yaptım,yapamadığımı dışarıdan sipariş ettim.Çok becerikli değillim dedim herkese hayatım okumakla,çalışmakla geçti zaten.Yani böyle şeyler boş geliyor bana, beğenmeyen ömür boyu yemeğimi yemesin umrum olmaz🙂

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.

kayınvalide sizin evinize geldiğinde seviyesi düşecek belli ki, evinde kalsın .

İnşallah hayırlısı ile çocuk sahibi olursunuz,ben de geçtim o yollardan ve zorlu süreçlerden sonra ikizlerim oldu,şimdi kocaman oldular tabii.Ama ben çocuklarım yokken de hiç uğraşmadım,misafir mi gelecek,yapabildiğimi yaptım,yapamadığımı dışarıdan sipariş ettim.Çok becerikli değillim dedim herkese hayatım okumakla,çalışmakla geçti zaten.Yani böyle şeyler boş geliyor bana, beğenmeyen ömür boyu yemeğimi yemesin umrum olmaz🙂

aynen öyle bende o kafadayım ya.. harikasınız.
becerikli değilim, der sıyrılırım. görümcem yapsın hatta o daha güzel yapıyor. Neticede övülecek olan ben değilim.

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Hiic caninizi sikmaya degmez, esiniz sizi desteklemis ya oh mis. Yapin guzel guzel yemeklerinizi aklinizdakini. Misafir umdugunu degil buldugunu yer. Bahane bulacaksa illaki bulur yok o soyle bu boyle falan filan. Eger bi sey derse ki fesat gibi duruyor gunahini almak istemem ama yani, dersiniz annecim oglunuz seviyor begenerek yiyor benim icin en onemlisi de o, belkide sizin damak tadiniza hitap etmedi, esim seviyor mesela degil benim icin dersin gulumsersin de bi guzel tatli dille kapativerirsin konuyu. Sanki bana gurme kendisi allah allah, hic uzmeyin sikmayin tatli caninizi dert yapmaya bile degmez.💮

Olgunluk bu işte. Zamanla bende oyleolurum umarim. Gercekten cok seviyesiz yere gelin olmusum. Istedigim iltifat degil ama ister istemez insan soruyor kendine bendde mi bir sorun var diye. Cok canimi sıkıyor sacma sacma seylerde hırs yaptiriyor. Kendini kanitlama cabasi işte.

Küstah nursuz :) hemen bi hasta numarasına yatıp iptal edin. Değmez. Daha da stress olursunuz. Boyle haddsizlik yapan iftar günü kusur aramaya gelir. Sevap alayım derken günaha sokar Insanı. Ruh hastaları bunlar hepsi. Kendinize sevginiz saygınız varsa iftarı hemen iptal;) !!

Ben de o sebeple dikkat dedim size 😬
Bakin ornek vereyim eltim de ben de sinava calisiyoruz ben gec yatiyorum o ara bu sebepten.
Kv sürekli beni uyariyor erken yat gunduz calis kadin dedigin erkenden yatar sabah da erkenden kalkar diyor sinir oluyorum.
Bir gun eltimde var yanimizda , kv diyor ki eltim için kadincagiz butun gece ders calisiyor sabahlara kadar azimli bu, kazanir kazanir masallah 😅

Kiskanmayin yaristiriyor sizi umursamayin da hiç.
Siz kendi hayatiniza bakin siz kendinizi bildikten sonra kimin ne dedigi önemli degil.
Kendinizi nasil tanimliyorsaniz öylesiniz, baskalarinin farkli soylemiyle kendinizden şüphe etmeyin. Yemeklerinizin güzel oldugunu dusunuyorsaniz guzeldir, kv böyle konusunca kötü yapiyor olmazsiniz, o onun yorumu sizi baglamaz.
Yine bazi durumlar oldu ve ben artik nadir gidecegim. Siz bundan anlatsiniz mesaji verdim cekildim.Esim de ailem sonuctavatsam atamam deyip istemedigin zaman gitmezsin dedi. Yavas yavas akillanacam sanirim. Evimle ilgileneceğim artik.

Yine bazi durumlar oldu ve ben artik nadir gidecegim. Siz bundan anlatsiniz mesaji verdim cekildim.Esim de ailem sonuctavatsam atamam deyip istemedigin zaman gitmezsin dedi. Yavas yavas akillanacam sanirim. Evimle
Gecen gun gitmistik yine akillanmayan ben.
Kayinvalidem birsey istedi benden hastaydi . Yapiyim anne dedim.
Gorumcem hayir yapma dedi.
Kimse de niye oyle yapiyosun demedi.
Esim birsey istedi . Tam kalktim .yine gorumcem hayir yapma dedi.yerime oturdum ne deyim.
Kimse sesini cikaramiyor niye anlamiyorum.
Akli sira üstünlük kuruyor.
Eve gectik esimle fena halde tartistik.
Ne yapmak istiyor arti niye agzinizi acamiyorsunuz diye. Ben cekemem sizi dedim vs. Ben anlam veremiyorum.

Gecen gun gitmistik yine akillanmayan ben.
Kayinvalidem birsey istedi benden hastaydi . Yapiyim anne dedim.
Gorumcem hayir yapma dedi.
Kimse de niye oyle yapiyosun demedi.
Esim birsey istedi . Tam kalktim .yine gorumcem hayir yapma dedi.yerime oturdum ne deyim.
Kimse sesini cikaramiyor niye anlamiyorum.
Akli sira üstünlük kuruyor.
Eve gectik esimle fena halde tartistik.
Ne yapmak istiyor arti niye agzinizi acamiyorsunuz diye. Ben cekemem sizi dedim vs. Ben anlam veremiyorum.
Gorumcem kac kere aradi acmadim konusmuyorum da simdi. Kafam rahatladi.

Back
X