Kurmayın.Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Bence sorun eşinizde annesine karşı sizi savunamıyorKv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Yok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.Bence sorun eşinizde annesine karşı sizi savunamıyor
Aramayın,ararsa açmayın. Gidip gelmeyin. Sevgimi öldürdü demişsiniz,sevmek zorunda değilsiniz.Yok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.
Yok annesinin huyunu biliyor. Ben kafaya takıyorum dediklerini ve her sene mecbur yüz yüze bakıyoruz. Her sene giderken ona ben huzursuz oluyorum ve gitmek istemiyorum. Şimdi çocuk da olacak mecbur torun bahanesiyle daha cok görüşeceğiz.Eşiniz ne diyor? Sorun yaratıyor mu bu durum aranızda?
Ben de bunu yapmak istiyorum ama eşimin annesi. Eşim yanliz gitsin diyorsun ziyaretine ama çocuk olunca nasil olacak?Aramayın,ararsa açmayın. Gidip gelmeyin. Sevgimi öldürdü demişsiniz,sevmek zorunda değilsiniz.
Saygı diyeceğim,onu da yitirmiş.Bırakın kendi haline.Onarılacak bir şey yok.
cok dogru. Yalniz kadın diye bahane ediyor.Annesi eşimin kafasini bu şekilde ütülese ayni şeyleri konusacaksan arama derdi.Oturup telefonda aglamak mi dinleyip duruyor eşiniz de yani hiç işi yok herhalde.
Eşim babasini arardi mesela arada bir ve her aradiginda "hic aramiyorsun" diye soylenmeye başladi babasi bir ara, eşim de ayni laftan biktigi için bayramda bile aramamişti en sonunda.
Anne baba ama yani boş muhabbet dinlemesin eşiniz de yani
Bebek size muhtaç,babaanneye değil.Ben de bunu yapmak istiyorum ama eşimin annesi. Eşim yanliz gitsin diyorsun ziyaretine ama çocuk olunca nasil olacak?
Eşime bana anlatma ne derse desin dedim. Kafam rahat olur. Eski dediklerini unutamıyorum ama.İletişim kurmayın bırakın eşiniz kursun
Eşime bana anlatma ne derse desin dedim. Kafam rahat olur. Eski dediklerini unutamıyorum
Madem eşiniz de sizden yana hiç kafanıza takıp üzülmeyin. Klasik kaynana işteYok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.
ah iste yapım degil. Giderken stres oluyorum artik ve yüzüme fln yansıyor. Herşeyi batıyor artik. Halbuki severdim eskiden kadını. Yüzüme karşı hep iyi deMadem eşiniz de sizden yana hiç kafanıza takıp üzülmeyin. Klasik kaynana işte
Kimi insan aglamadan konusamaz: misal ben.Kv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?