Kv beni esime sikayet ediyor tavsiye lütfen

Kv nizi psikologa gitmesi için ikna edin. Oğlusunun evlenmesini kabullenmesi için en sağlıklı yol bu. Biz götürdük bir senede düzeldi kv.

Eşiniz cooook laf taşıyor. Aklı sıra ben annemle baş edemiyorum ne olur sen bir çözüm bul daha doğrusu ne olur sen alttan al demek istiyor. Ama inanın burda sizin yapacaginiz tek şey sinirlariniz olacak. Eşinize laf getirmemesi gerektiğini, annesini Psikiyatra goturebilecegini, erişkin yaştaki bir kadının sürekli ağlamasını cozemeyeceginizi söyleyin. Duruma göre gelecek tavriniza karar verirsiniz. Görüşüp, görüşmek gibi.

yani kırk yılda bir görüp bunlar yüzünden habire ağlıyorsa bırakın ağlasın. ortada ağlanacak bir şey bile yok, kayınvalidenizin sadece canı sıkılıyor. eşinizin yapması gereken "bir daha eşim hakkında şikayet edip ağlayacaksan artık arayıp konuşmayacağım, evlenmişim kusur arayıp durma" demek. tabi buna da 3 gün ağlayacak ama belki aranmadığını görünce anlar bir ihtimal. "bunu doktora götürücem çocuğu olmuyor" ne demek, karşındaki kişi 3 yaşında mı sen götüreceksin doktora? böyle insanlara bir gram tahammülüm yok.

Esiniz sustursun annesini aglarsa aglasin boyle seyler soyleyeceksen daha gelmiyoruz yuzumuzu goremezsin desin devam ederse siz gitmeyin bu esinizin cozmesi gereken
Biseh cocuk olunca goruscem diye bisey yok akillanmiyosa torununuda gormesin

ne bencil insanlar ya... kendi kızı var mı acaba????aynı şey kendi kızının başına gelse ne yapar acaba???
kendi kayınvalidesinden çok mu çekti de yemin etti aynısını yapacağım diye..
görüşmek zorunda değilsin asla.

Ah eşime aynısını yıllardır diyorum yapmıyor annem baska anlatacak kimsesi yok diyor. Dediginiz gibi sorun çözülecek aslinda onun dik duruşuyla. Gerci eşimden yüz bulamayınca kardeşini arıyor eşimin. Kardeşi eşimi arayıp annemi üzmüşsünüz diyor. Surekli kadin uzak olsak da hayatımızda biktim

Ah cok dogru dedikleriniz.

Yüzyüze konuşmayı denedin mi? Yani, arkamdan bunu bunu diyorsun/yapıyorsun, bu yüzden gelmek gitmek istemiyorum, niye yapıyorsun bunu vs gibi konuşsan ortalığı ayağa mı kaldırır? Yani bu hareketlerine devam ederse büsbütün koparacagini bi şekilde anlatamaz mısın?

Klasik kv gibi geldi bana ama ağlaması falan abartı.
Eşinin dolduruşa gelmemesi, kalkıp sana yüklenmemesi iyi.

Evet eşime telefonda beni şikayet ederken aldim bir gun dedim mesele ne anne? Yok mesele kızım falan dedi ama eşime ağlamaya devam etti bir hafta daha. Benle yüzleşmiyor arkamdan konuşuyor. Bana da cok iyi davranıyor ama arkamdan konuştuklarını duyunca samimi gelmiyor artik. Misal annemi çağırdı ve cok guzel de ağırladı saolsun ama arkasından laf söyledi eşimi arayıp annem icin. Nasil bir huy anlamıyorum. Ben eskiden annem der sarılırdım kvye severdim oyle ama simdi içimden hic gelmiyor ve yüzüme hareketime yansıyor. Şimdi de gelin bana yukardan bakıyor artik diye şikayet etti en son.

Eşim zaten annesinin huyunu biliyor bir sana degil diyor. Herkesin arkasından böyleymiş. Ama ben çekmek zorunda mıyım? Duydukça bu lafları artik ben de kv icin konuşmaya başladım boyle boyle yapiyor annen arkamdan konuşuyor diye. Eşim bu sefer cok takıyorsun yanliz kadin diyor iste o an bana cinnet geliyor.

Gitmezdim kesin ve net
Ama son kez tatli dille soylemem gerekenleri soylerdim bidahada kapisina gitmezdim

Eşin de söylesin, kadın senin arkasından konuştuğunu, dedikodu yaptığını biliyor, yüzü soğumasın da ne yapsın falan desin.

Bence sen annesi gibi dirdir etme, eşin zaten seni savunuyormuş, kendini kaynanayla ayni duruma düşürme, esini darlama derim.

Hadi ya.Nasil ikna ettiniz?
Nasıl ikna oldu bilmiyorum. Görümcem falan devreye girdi. Çünkü hergun ağlayıp bizi arayıp pislik çıkarıyordu. Huzur kalmamıştı yani sürekli geriliyorduk. Öyle gitti. Zaten çok sever hastayım tiplerini. Öyle onunda hoşuna gitti. İlaç kullandı bir yıl. Azaltarak bıraktı. Sonra da bize sarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…