Eee o zaman sorun yok.. He diyip geçip kendi bildiğinizi yapacaksınız. İnsanlara kendinizi kabul ettirmek ve anlaşmak için uğraşmanıza gerek yok. Ağlasın dursun.Yok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.
evetYalniz mı yaşıyor.
galiba beni de rahatsız eden o nokta eşimin anlatması.Eşiniz size anlatmasa sorun olmayacak çünkü kv yüzünüze bir şey söylemiyormuş zaten. Ama eşiniz sorun yaptığınızı bile bile size anlatıyorsa muhtemelen annesine hak verdiği noktalar var ki sizede duyurmak istiyor. Öncelikle eşinize gidip ciddi ciddi bana anlatma annene karşı öfke duyuyorum diye uyarın. İkinciside bu kadar mesele yapıp çözmeye çalışmayın çünkü genelde çözümsüz kalıyor bu kv meseleleri. En güzeli tepkisiz kalmak.
bir sene trene geç kalıyorduk kardeşler kendi aralarında kavga ederken anneleriyle. Kavgaya devam edersiniz telefondan tren kaçıyor demiştim. Gelin bana kavgacı dedi olmuş adım. Diğer sene benim annemi çağırdı geldi kardeşimin düğününden 2 gün sonra. Annem kırmamak icin gelmişti kvmi. Eşimi arayıp annesi de düğün yapıp ertesi gün gezmeye geliyor hic adet bilmiyor. Misafir ağırlar düğün sahibi demiş. Bir sene çocuğu olmuyor bunu doktora götürcem dedi benim icin eşime eşim kızınca ona ağladı 1 hafta hem suçlu hem güçlü.Ne anlatiyordu peki esinize? Neymie sorun?
Hep boyle olur! Ama sanslisiniz, en azindan esiniz evlendikten sonra anneci olmamis. Zaman verin, gercekten zaman her derdin devasi. Yillar icinde durulacaktir bu tip davranislari.
Ben 9 aydır falan kvlere gitmiyorum. Aramıyorum. Telefonda bile bayadır konuşmuyorum. Eşim selamları var diyor. Ama hakkımda konuşuyorlar mı acaba bilmiyorum.Aslında kvler şunu duymak istiyor oğullarından “merak etme annem ben X’e bunu sorarım sana nasıl böyle davranır vs vs”. Tabiki danışıklı dövüş bunlar. Aynı erkek karısına da “annem aradı selamı var seni sordu” dese olay bu kadar büyümeyecek.
Kv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Konuşsalar ve bunu bilseniz sizi sinir etmek dışında bir işe yaramaz ki.Ben 9 aydır falan kvlere gitmiyorum. Aramıyorum. Telefonda bile bayadır konuşmuyorum. Eşim selamları var diyor. Ama hakkımda konuşuyorlar mı acaba bilmiyorum.
Zaten bişey deseler bile eşim anlatmaz. Tepki göstereceğimi biliyor. Ama eşime bişey söylemeseler bile kendi aralarında kesin konuşuyorlardır.Konuşsalar ve bunu bilseniz sizi sinir etmek dışında bir işe yaramaz ki.
Yani illaki siz konuşmuyor musunuz? Bunu engellemek imkansız bence ben sadece kimle konuştuğuna takıyorum.Zaten bişey deseler bile eşim anlatmaz. Tepki göstereceğimi biliyor. Ama eşime bişey söylemeseler bile kendi aralarında kesin konuşuyorlardır.
Eşinize söyleyin anasının çenesini kapatmayı öğrensin sana şaf taşıyıp durmasınKv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Bayadır konuşmuyorum.2 3ay olmuştur.Kendim aramayı zaten bıraktım. Eşim konuştuğu sırada konuşursam konuşuyorum.Siz haklısınız konunuzda. Annesinin yaptıgı çok yanlışYani illaki siz konuşmuyor musunuz? Bunu engellemek imkansız bence ben sadece kimle konuştuğuna takıyorum.
Konuyu merak ettim. Arayip sormuyor falan mi diyor sizden dolayıAynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.
bir sene trene geç kalıyorduk kardeşler kendi aralarında kavga ederken anneleriyle. Kavgaya devam edersiniz telefondan tren kaçıyor demiştim. Gelin bana kavgacı dedi olmuş adım. Diğer sene benim annemi çağırdı geldi kardeşimin düğününden 2 gün sonra. Annem kırmamak icin gelmişti kvmi. Eşimi arayıp annesi de düğün yapıp ertesi gün gezmeye geliyor hic adet bilmiyor. Misafir ağırlar düğün sahibi demiş. Bir sene çocuğu olmuyor bunu doktora götürcem dedi benim icin eşime eşim kızınca ona ağladı 1 hafta hem suçlu hem güçlü.Konuyu merak ettim. Arayip sormuyor falan mi diyor sizden dolayı
Huhuu baya deli yani. Esinize demissiniznya bana anlatma diye buna devam edin siz. Insan bilenir durur yoksa.bir sene trene geç kalıyorduk kardeşler kendi aralarında kavga ederken anneleriyle. Kavgaya devam edersiniz telefondan tren kaçıyor demiştim. Gelin bana kavgacı dedi olmuş adım. Diğer sene benim annemi çağırdı geldi kardeşimin düğününden 2 gün sonra. Annem kırmamak icin gelmişti kvmi. Eşimi arayıp annesi de düğün yapıp ertesi gün gezmeye geliyor hic adet bilmiyor. Misafir ağırlar düğün sahibi demiş. Bir sene çocuğu olmuyor bunu doktora götürcem dedi benim icin eşime eşim kızınca ona ağladı 1 hafta hem suçlu hem güçlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?