Kv beni esime sikayet ediyor tavsiye lütfen

Yok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.
Eee o zaman sorun yok.. He diyip geçip kendi bildiğinizi yapacaksınız. İnsanlara kendinizi kabul ettirmek ve anlaşmak için uğraşmanıza gerek yok. Ağlasın dursun.
Kör sağır ve dilsiz olmazsan stresten kendi başını yersin

galiba beni de rahatsız eden o nokta eşimin anlatması.

Ne anlatiyordu peki esinize? Neymie sorun?

Hep boyle olur! Ama sanslisiniz, en azindan esiniz evlendikten sonra anneci olmamis. Zaman verin, gercekten zaman her derdin devasi. Yillar icinde durulacaktir bu tip davranislari.
bir sene trene geç kalıyorduk kardeşler kendi aralarında kavga ederken anneleriyle. Kavgaya devam edersiniz telefondan tren kaçıyor demiştim. Gelin bana kavgacı dedi olmuş adım. Diğer sene benim annemi çağırdı geldi kardeşimin düğününden 2 gün sonra. Annem kırmamak icin gelmişti kvmi. Eşimi arayıp annesi de düğün yapıp ertesi gün gezmeye geliyor hic adet bilmiyor. Misafir ağırlar düğün sahibi demiş. Bir sene çocuğu olmuyor bunu doktora götürcem dedi benim icin eşime eşim kızınca ona ağladı 1 hafta hem suçlu hem güçlü.

Ben 9 aydır falan kvlere gitmiyorum. Aramıyorum. Telefonda bile bayadır konuşmuyorum. Eşim selamları var diyor. Ama hakkımda konuşuyorlar mı acaba bilmiyorum.

Yüzleşmekle en güzelini yapmışsınız. Kırmadan tekrarlayın, eşiniz hiç karışmasın mümkünse ondan yüz buluyor büyük ihtimalle. Eğer anne sorununu benimle değil gelininle çöz dese bi anda değişir işler.

Zaten bişey deseler bile eşim anlatmaz. Tepki göstereceğimi biliyor. Ama eşime bişey söylemeseler bile kendi aralarında kesin konuşuyorlardır.
Yani illaki siz konuşmuyor musunuz? Bunu engellemek imkansız bence ben sadece kimle konuştuğuna takıyorum.

Eşinize söyleyin anasının çenesini kapatmayı öğrensin sana şaf taşıyıp durmasın

Yani illaki siz konuşmuyor musunuz? Bunu engellemek imkansız bence ben sadece kimle konuştuğuna takıyorum.
Bayadır konuşmuyorum.2 3ay olmuştur.Kendim aramayı zaten bıraktım. Eşim konuştuğu sırada konuşursam konuşuyorum.Siz haklısınız konunuzda. Annesinin yaptıgı çok yanlış

Aynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.
Konuyu merak ettim. Arayip sormuyor falan mi diyor sizden dolayı

Ay en nefret ettiğim ağlak tipler. Çok itici ya. İletişim kurmayın asla. Ya da aradığında "ağlayacaksan konuşmayalım" de. Eşin de desin. Ne var bu kadar ağlayacak.

Eşiniz neden dayanmayıp size anlatıyor ki? Aşırı saçma bir hareket bunu yapması. Eşinize söyleyin size anlatmasın sorunun çözümü burda

Konuyu merak ettim. Arayip sormuyor falan mi diyor sizden dolayı
bir sene trene geç kalıyorduk kardeşler kendi aralarında kavga ederken anneleriyle. Kavgaya devam edersiniz telefondan tren kaçıyor demiştim. Gelin bana kavgacı dedi olmuş adım. Diğer sene benim annemi çağırdı geldi kardeşimin düğününden 2 gün sonra. Annem kırmamak icin gelmişti kvmi. Eşimi arayıp annesi de düğün yapıp ertesi gün gezmeye geliyor hic adet bilmiyor. Misafir ağırlar düğün sahibi demiş. Bir sene çocuğu olmuyor bunu doktora götürcem dedi benim icin eşime eşim kızınca ona ağladı 1 hafta hem suçlu hem güçlü.

Ya eşin Anne bana anlatma git Bi derdin varsa kendisine anlat Bi daha bana karımı şikayet edersen telefonunu açmayacam diyecek,
Ya da sen arayıp beni eşime kötğlediğinde sanırım sana hak verdiğini gelip bana kızdığını falan sanıyorsun ama hiç öyle olmuyor aksine senin söylenmelerinden ne kadar rahatsız olduğunu anlatıyor. O yüzden benimle Bi sıkıntın olunca beni ara oğlunu araman ile yaramıyor de.

Huhuu baya deli yani. Esinize demissiniznya bana anlatma diye buna devam edin siz. Insan bilenir durur yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…