- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.167
- 1.123
Bunu ben denemiştim işe yaramadı huy edindiyse değiştirmek güç. Yine arkamdan anlatmaya devam etti. İnşallah konu sahibinde işe yararKimi insan aglamadan konusamaz: misal ben.
Ben neredeyse 10 senelik evliyim yasim da 40a yakin. Yaninsize gore bir abla gibiyim. Benim de ilk zamanlar kvye cok gicik oldugum zamanlar oldu. Tavsiyem: konusmak. “Senin bu sekilde sorunlari x ile konusman bence bize zarar veriyor. Bir sey varsa bana rahatca soyleyebilirsin x’i araya koymaya gerek yok.” deyin. Boylece hem size soyleyebilme ihtimali duser hem de siz esinize askim ben onunla konustum, sana soylemesine gerek yok, bana herseyi rahat a soyleyebilir dersiniz. Win/win
Görüp geçirmiş gelin farkli. Teşekkürler. Bunu deneyeceğim.Kimi insan aglamadan konusamaz: misal ben.
Ben neredeyse 10 senelik evliyim yasim da 40a yakin. Yaninsize gore bir abla gibiyim. Benim de ilk zamanlar kvye cok gicik oldugum zamanlar oldu. Tavsiyem: konusmak. “Senin bu sekilde sorunlari x ile konusman bence bize zarar veriyor. Bir sey varsa bana rahatca soyleyebilirsin x’i araya koymaya gerek yok.” deyin. Boylece hem size soyleyebilme ihtimali duser hem de siz esinize askim ben onunla konustum, sana soylemesine gerek yok, bana herseyi rahat a soyleyebilir dersiniz. Win/win
Ay bu kadar olur birebir aynı kv modeli. Böyle olunca tabi doğrudan kavga da edilmiyor çünkü yüzünüze söylemiyor, yüzünüze iyi arkanızdan konuşuyorYani mesele aslinda şu. Yüzüme karşı iyi ve arayıp konuşmak istiyor surekli hediyeler alıyor. Sarılıyor falan. Sevgi yumağı ama boğuluyorum artik. Cunku samimi olmadığını biliyorum artik. Itesim uzaklastirasim geliyor.
Valla Allah yardımcımız olsun. İki yüzlü biriymiş k valideniz . Allah eşinizle mutluluğunuzu bozmasınah iste yapım degil. Giderken stres oluyorum artik ve yüzüme fln yansıyor. Herşeyi batıyor artik. Halbuki severdim eskiden kadını. Yüzüme karşı hep iyi de
Hiç muhatap olmayınKv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
ah aynen. Erkekler hic politik olamiyorAslında kvler şunu duymak istiyor oğullarından “merak etme annem ben X’e bunu sorarım sana nasıl böyle davranır vs vs”. Tabiki danışıklı dövüş bunlar. Aynı erkek karısına da “annem aradı selamı var seni sordu” dese olay bu kadar büyümeyecek.
Aynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.Ay bu kadar olur birebir aynı kv modeli. Böyle olunca tabi doğrudan kavga da edilmiyor çünkü yüzünüze söylemiyor, yüzünüze iyi arkanızdan konuşuyor
Kadın belli ki sizi rakip görmüş eşinizin de sizi savunmasına katlanamıyor. Eşiniz yalandan gazını alsa hafifler benceah aynen. Erkekler hic politik olamiyor
Amin ama iste ister istemez huzursuzluk oluyorValla Allah yardımcımız olsun. İki yüzlü biriymiş k valideniz . Allah eşinizle mutluluğunuzu bozmasın
Evet dul kadin. Iki oğlu da uzakta. Eşim evlenesiye kadar hic kıymeti yoktu aramazdi bile dogru düzgün simdi kadının tüm dünyası oldu.Kadın belli ki sizi rakip görmüş eşinizin de sizi savunmasına katlanamıyor. Eşiniz yalandan gazını alsa hafifler bence
Eşin iyiyse sabır çekeceksiniz.Zaten fazla görüşmüyormussunuz.Kv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Yalniz mı yaşıyor.Evet dul kadin. Iki oğlu da uzakta. Eşim evlenesiye kadar hic kıymeti yoktu aramazdi bile dogru düzgün simdi kadının tüm dünyası oldu.
Kvniz tek mi yaşıyor? Benim kvm hem tek yaşıyor hem de eşim tek çocuk. Bu nedenle sanırım boşluktan fazla düşünüp her şeye alınıyor. Ben çareyi eskisi gibi konuşmamakta buldum bayramdan bayrama aramayı düşünüyorum bir de ayda bir hatrını sorarım eşim arayınca o kadar. Eşinizi tembihleyin size söylemesin konuşulanları bir de yanınızda konuşmasın. Ben yanımda konuşturmuyorum eşimi şimdi bir tık daha iyi oluyor böyle, konuşulanı duymuyorumAynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.
Dul erkek anneleri için çok normal davranışlar bunlar. Doğru demiyorum ama geneli böyle davranıyor benim kv de dahil. İkinci plana atıldıklarını düşünüyorlar. Teşbihte hata olmaz kardeşi olunca ekstra huysuzluk yapan çocuklar gibi.Evet dul kadin. Iki oğlu da uzakta. Eşim evlenesiye kadar hic kıymeti yoktu aramazdi bile dogru düzgün simdi kadının tüm dünyası oldu.
Ne anlatiyordu peki esinize? Neymie sorun?Aynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.
Hep boyle olur! Ama sanslisiniz, en azindan esiniz evlendikten sonra anneci olmamis. Zaman verin, gercekten zaman her derdin devasi. Yillar icinde durulacaktir bu tip davranislari.Evet dul kadin. Iki oğlu da uzakta. Eşim evlenesiye kadar hic kıymeti yoktu aramazdi bile dogru düzgün simdi kadının tüm dünyası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?