Kv beni esime sikayet ediyor tavsiye lütfen

Yani mesele aslinda şu. Yüzüme karşı iyi ve arayıp konuşmak istiyor surekli hediyeler alıyor. Sarılıyor falan. Sevgi yumağı ama boğuluyorum artik. Cunku samimi olmadığını biliyorum artik. Itesim uzaklastirasim geliyor.

Tüneldeyim anne diyip kapatsın son çare , eşiniz farkindaysa sorun yok sizde düşünmeyin takılmayın kendinizi yıpratmaya değmez demekki huy edinmiş görmezden gelin gittiğinizde de tam aksi hiçbir şey olmamış gibi davranın bir süre sonra sıkılır zaten

Bunu ben denemiştim işe yaramadı huy edindiyse değiştirmek güç. Yine arkamdan anlatmaya devam etti. İnşallah konu sahibinde işe yarar

Görüp geçirmiş gelin farkli. Teşekkürler. Bunu deneyeceğim.

Ay bu kadar olur birebir aynı kv modeli. Böyle olunca tabi doğrudan kavga da edilmiyor çünkü yüzünüze söylemiyor, yüzünüze iyi arkanızdan konuşuyor

Aslında kvler şunu duymak istiyor oğullarından “merak etme annem ben X’e bunu sorarım sana nasıl böyle davranır vs vs”. Tabiki danışıklı dövüş bunlar. Aynı erkek karısına da “annem aradı selamı var seni sordu” dese olay bu kadar büyümeyecek.

ah iste yapım degil. Giderken stres oluyorum artik ve yüzüme fln yansıyor. Herşeyi batıyor artik. Halbuki severdim eskiden kadını. Yüzüme karşı hep iyi de
Valla Allah yardımcımız olsun. İki yüzlü biriymiş k valideniz . Allah eşinizle mutluluğunuzu bozmasın

Hiç muhatap olmayın

ah aynen. Erkekler hic politik olamiyor

Ay bu kadar olur birebir aynı kv modeli. Böyle olunca tabi doğrudan kavga da edilmiyor çünkü yüzünüze söylemiyor, yüzünüze iyi arkanızdan konuşuyor
Aynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.

Eşin iyiyse sabır çekeceksiniz.Zaten fazla görüşmüyormussunuz.

Aynen. Beni genel olarak böyle karakterler cok zorluyor. Eşime ağlarken aldim telofonu duyuyorum dedim dediklerini konuşalım sorun neyse. Ağladı sadece yok kızım sorun da falan diyerek.
Kvniz tek mi yaşıyor? Benim kvm hem tek yaşıyor hem de eşim tek çocuk. Bu nedenle sanırım boşluktan fazla düşünüp her şeye alınıyor. Ben çareyi eskisi gibi konuşmamakta buldum bayramdan bayrama aramayı düşünüyorum bir de ayda bir hatrını sorarım eşim arayınca o kadar. Eşinizi tembihleyin size söylemesin konuşulanları bir de yanınızda konuşmasın. Ben yanımda konuşturmuyorum eşimi şimdi bir tık daha iyi oluyor böyle, konuşulanı duymuyorum

Evet dul kadin. Iki oğlu da uzakta. Eşim evlenesiye kadar hic kıymeti yoktu aramazdi bile dogru düzgün simdi kadının tüm dünyası oldu.
Dul erkek anneleri için çok normal davranışlar bunlar. Doğru demiyorum ama geneli böyle davranıyor benim kv de dahil. İkinci plana atıldıklarını düşünüyorlar. Teşbihte hata olmaz kardeşi olunca ekstra huysuzluk yapan çocuklar gibi.

Eşiniz size anlatmasa sorun olmayacak çünkü kv yüzünüze bir şey söylemiyormuş zaten. Ama eşiniz sorun yaptığınızı bile bile size anlatıyorsa muhtemelen annesine hak verdiği noktalar var ki sizede duyurmak istiyor. Öncelikle eşinize gidip ciddi ciddi bana anlatma annene karşı öfke duyuyorum diye uyarın. İkinciside bu kadar mesele yapıp çözmeye çalışmayın çünkü genelde çözümsüz kalıyor bu kv meseleleri. En güzeli tepkisiz kalmak.

Ne anlatiyordu peki esinize? Neymie sorun?
Evet dul kadin. Iki oğlu da uzakta. Eşim evlenesiye kadar hic kıymeti yoktu aramazdi bile dogru düzgün simdi kadının tüm dünyası oldu.
Hep boyle olur! Ama sanslisiniz, en azindan esiniz evlendikten sonra anneci olmamis. Zaman verin, gercekten zaman her derdin devasi. Yillar icinde durulacaktir bu tip davranislari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…