Kv beni eşime şikayet etmiş

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Eşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum. :(

Siz eşiniz ve ailesine çalışmak için falan mı evlendiniz? Neden bu aşağılık kompleksi. Hiçbişey yapmak zorunda değilsiniz neden kendinizi savunmak yerine suçlu görüyorsunuz. Enteresan gerçekten :işsiz:

Bundan sonra ben gelmiyorum annenin evine kendin git,benim evimin huzurunu bozmaya kalkan beni sikayet etme terbiyesizligini gosterene ben gitmem el opmem ,btnden ozur dilesin ,sende olabilir her zaman yapiyor dememussin diye sitem edin eşinizin yüzüne bakmayin

Eşinizin eşi misiniz aileye besleme mi gittiniz ben anlayamadım?

Ben de yemek hazırlarken, sofra kurup kaldırırken, ikramlarda yardım ederim de, bu konuda beni şikayet edecek insanı da, dolduruşa gelip bunu dinleyip trip atacak adamı da pişman ederim..
Böyle şeyler gönülden gelerek teşekkür amaçlı yapılır hizmet etmek için değil..

Siz eşiniz ve ailesine çalışmak için falan mı evlendiniz? Neden bu aşağılık kompleksi. Hiçbişey yapmak zorunda değilsiniz neden kendinizi savunmak yerine suçlu görüyorsunuz. Enteresan gerçekten :işsiz:
Eşim de annesine arka çıkıcınca inanın çok kötü oldum. Kendimi savundum ama çok moralim bozuldu. Bundan sonra evde de iş yapmasam mı acaba eşim görse iş yapmayan nasıl olurmuş.. her şeyi yapıyorum her istediğini ya. Kv nin de her istediğini yapmamı bekliyor demekki

Eşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum. :KK43:
Sırf bu iftiraları atacak potansiyeli olduğu ve hatta her yalnız kaldıgımızda yaşanan basit, akla hayale gelmeyecek şeyleri eşime farklı lanse ettiğini bildiğim icin asla yalnız kalmıyorum tek gitmiyorum. Bence bu sana ders olsun yalnız kalma. Eşine de söyle ben ne diceğini kestiremiyorum yalnız gitmeye orda durmaya cekiniyorum de

Ben de yemek hazırlarken, sofra kurup kaldırırken, ikramlarda yardım ederim de, bu konuda beni şikayet edecek insanı da, dolduruşa gelip bunu dinleyip trip atacak adamı da pişman ederim..
Nasıl pişman edersiniz mesela

Diğer konunuzu göz önünde bulundurursak: Esinizin sizi pek önemsemedigi gibi görünüyor. Sizi kvdenin evine bırakıp nereye defoluyor? Veya kendi gezecekse niye yalnız gidiyor. Ha zaten toz olucak siz neden evde kalmiyorsunuz? Bence esinizde iş yok. Kvdeninki normal tipik "hizmet etmiyor gelin" tripler.takmam

Eşim diyor ki ben misafir değilmişim, yardım etmem lazımmış... hayır bide etmesem... :kızgın:

Birde açıklama mı yaptınız eşinize?

Orada bulunduğunuz süre içinde bazı şeylere yardım edebilirsiniz ama fazlasını beklemek bunu mecburiyet görmek ne demek?

Eşiniz annesine daha ne yapacak diye söylemesi gerekirken size tavır yapıyor. Telefonla da oynanabilirsiniz başka birşeyde yapabilirsiniz, hazır kıta iş yapmayı mi bekleyeceksiniz?

Kayınvalideniz tipik hizmet bekleyen kayinvalide ama eşiniz tam eş olamamış eksik kalmış malesef.

Ayrıca neden eşiniz sizi sabah oraya bırakıyor da akşam geliyor kendi? Birde yaptığınız şeyleri beğeniyor beyzade.

Benim kayinvalidem hesapta doğumdan sonra yardıma gelmişti. Doğumdan(sezeryan) iki gün sonra hizmet etmiyor, yemek yapmıyor diye şikayet etmişti. Aradan biraz zaman geçti postaladım ve sonraki tepkilerimden dolayı bir daha bana bir şey demeye cesaret edemedi.

Kayınvalide bir şeyler yapıyorsa tabi yardım edilir ama bir memnuniyetsizliği varsa bunu sizinle konuşmalıydı.

Eşini getir bana.

Bende 1 kaşık su var. Ben onun işini görürüm.

Öküze bak. Karısını anasına birakip aksama kadar geziyor.. akşam gelip hizmet bekliyor. Bi de jüri üyesi gibi gördüğü hizmeti "iyi, kötü, orta, çok kötü " olarak değerlendiriyor.

Adama bak hele.

Bi daha anana da gelmiyorum. Çay da servis etmiyorum
Sana da yemek yok.

Hadi bakalım.

Back
X