Eşim de annesine arka çıkıcınca inanın çok kötü oldum. Kendimi savundum ama çok moralim bozuldu. Bundan sonra evde de iş yapmasam mı acaba eşim görse iş yapmayan nasıl olurmuş.. her şeyi yapıyorum her istediğini ya. Kv nin de her istediğini yapmamı bekliyor demekkiSiz eşiniz ve ailesine çalışmak için falan mı evlendiniz? Neden bu aşağılık kompleksi. Hiçbişey yapmak zorunda değilsiniz neden kendinizi savunmak yerine suçlu görüyorsunuz. Enteresan gerçekten
Sırf bu iftiraları atacak potansiyeli olduğu ve hatta her yalnız kaldıgımızda yaşanan basit, akla hayale gelmeyecek şeyleri eşime farklı lanse ettiğini bildiğim icin asla yalnız kalmıyorum tek gitmiyorum. Bence bu sana ders olsun yalnız kalma. Eşine de söyle ben ne diceğini kestiremiyorum yalnız gitmeye orda durmaya cekiniyorum deEşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum.
Nasıl pişman edersiniz meselaEşinizin eşi misiniz aileye besleme mi gittiniz ben anlayamadım?
Ben de yemek hazırlarken, sofra kurup kaldırırken, ikramlarda yardım ederim de, bu konuda beni şikayet edecek insanı da, dolduruşa gelip bunu dinleyip trip atacak adamı da pişman ederim..
Böyle şeyler gönülden gelerek teşekkür amaçlı yapılır hizmet etmek için değil..
Eşim diyor ki ben misafir değilmişim, yardım etmem lazımmış... hayır bide etmesem...Eşinizin eşi misiniz aileye besleme mi gittiniz ben anlayamadım?
Ben de yemek hazırlarken, sofra kurup kaldırırken, ikramlarda yardım ederim de, bu konuda beni şikayet edecek insanı da, dolduruşa gelip bunu dinleyip trip atacak adamı da pişman ederim..
Böyle şeyler gönülden gelerek teşekkür amaçlı yapılır hizmet etmek için değil..
Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir.
Malesef gerçek eşimle o konuyu konuştuk o ayrı bir konu zatenKonu fake olabilir mi acaba? Yoksa bu sacmaligin baska aciklamasi var mi?
Yani. Kendi evim varken niye sabahtan akşama kadar orada gecireyim.Konu fake olabilir mi acaba? Yoksa bu sacmaligin baska aciklamasi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?