KV beni rezil etti ama kendini haklı görüyor!!!

busbus25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
42
16
32
Kızlar merhaba,
Geçen hafta eltim k.valideme Kaplıcaya gitmek istediğini söyledi o sırada akrabalarla bi arkadaydık ertesi gün hep beraber gitmeye karar verdiler.ben de gidecektim ama illede gideyim gibi bi isteğim yoktu.benim 1 yaşında bi çocuğum var onu götüremeyeceğim için anneme bırakmam lazımdı aradım annemi benim 30 kişilik misafirim var ben de sana yardıma gel diyecektim dedi.ben de sabah k.validemi aradım gelemycğm anneme yardıma gitcm dedim tamam dedi.ertesi gün yine bi akrabasına davetliydik bir sürü kişi vardı herkesin içinde "bunlar hep yalan yalan gelicem diyolar gelmiyolar"(eltim kaplıca olayını ortaya attı ama o da gitmemiş)ben de anne niye öyle diyosun annem nasıl tek başına alsın o kadar misafiri felan dedim.bundan sonra siz görürsünüz demiycem size gidersek bi daha dedi.ben de "anne deme tamam" dedim sen bilirsin anlamında.
Sonra sofraya oturduk sohbet arasında ben bişy demem gelinlere ama bir derim oturturum dedi.O kadar insan arasında rezil etti beni.ben Kaplıcaya gidelim demedim ki belki de canım gitmek istemiyo mazeretsiz bi şekilde. Eltimin bu lafları yemesi gerekirken bana etti bu lafları eltim içerde namaz kılıyodu.şimdi ise arkamdan ağzına geleni sayıyomuş bana cevap verdi diyomuş o gününü görür oğluma herşeyi anlatcam diyomuş.ben zaten eşime herşeyi anlattım alttan mı alayım dedim eşim dedi ki sen %100 haklısın umursama dedi.ama hiç konuşmuyo kayınvalidem benle ve mecburen yüzyüze geliyoruz Napcam bilmiyorum asla hatalı olduğumu düşünmüyorum.bi problemi varsa yalnızken çözebilirdi

Onca insanın içinde söz verildi gidemediniz birde eltiniz havası sondi ve o yüzden sizi azarladı siz haklısınız takmayın kafanızı

Bencede ne mutlu eşin umursama demiş sende umursama :KK49:
Daha çok ötsün kv ! .
ayyy sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmm şu kaynanalara niye bunca lafı etme ve herşeyi yapma hakkına sahip görüyorlar kendilerini !!! oğlun birini sevdi evlendi sen bi çekiliver bakayım kenara !!!!!!!!!!!

kayınvalidenizin sizinle konuşması çok mu önemli?konuşmazsa paşa gönlü bilir.
eşiniz zaten size hak vermiş.gerisi boş
Benim kayınvalidem bu konu çözülmezse erkekler de dahil bütün sülaleye anlatır herşeyi.dün eşim gitmiş demiş ki parayı veriyorsun gidiyo annesiyle çarşılarda sürekli.eşim demiş ki zaten çok para veremiyorum.ayrıca eş benim eşim kimseyi ilgilendirmez.neyin peşinde bilmiyorum ki benm kendi ailem maddi olarak çok çok iyi.babam harçlığımı hiç eksik etmez ama derdi k.v yi almış istiyo ki hiç harcamayalım

Bu tür konularda ben farkli düşünüyorum. Eger söz verildiyse o söz tutulmaliydi bana göre. Hem madem anneniz 30 kisi agirlayamayacak neden o kadar kisiyi ayni anda cagiriyor ki?
Bu konuda kaynananizin kirilmasi normal geldi bana. Ha tabi laf etmesi hos degil.
Kesınlıkle katılıyorum :)

Benim kayınvalidem bu konu çözülmezse erkekler de dahil bütün sülaleye anlatır herşeyi.dün eşim gitmiş demiş ki parayı veriyorsun gidiyo annesiyle çarşılarda sürekli.eşim demiş ki zaten çok para veremiyorum.ayrıca eş benim eşim kimseyi ilgilendirmez.neyin peşinde bilmiyorum ki benm kendi ailem maddi olarak çok çok iyi.babam harçlığımı hiç eksik etmez ama derdi k.v yi almış istiyo ki hiç harcamayalım
tamam belli ki eşiniz size laf söyletmiyor.bu kadar takılmayın.kime anlatırsa anlatsın.
biri bişey sorar ya da derse evet aynen anlattığı gibi bir insanım ben deyin kapatın konuyu.
yıllar geçtikten sonra anlarsınız sadece kendinize ettiğinizi.onun umrunda olmaz.siz strese gireceğinize o girsin.

Bu tür konularda ben farkli düşünüyorum. Eger söz verildiyse o söz tutulmaliydi bana göre. Hem madem anneniz 30 kisi agirlayamayacak neden o kadar kisiyi ayni anda cagiriyor ki?
Bu konuda kaynananizin kirilmasi normal geldi bana. Ha tabi laf etmesi hos degil.
İşte Problem de orada ben söz vermedim gelirim bile demedim.ama orda hep birlikte karar verdiler diye yine de nezaket gelemiyceğimi söyledim.annem çağırmadı emrivaki olmuş.önceden de haber vermemişler.eltim Kaplıcaya gidelim dedi ve mazeretsiz bi şekilde gitmemiş sizce sorun bende mi

İşte Problem de orada ben söz vermedim gelirim bile demedim.ama orda hep birlikte karar verdiler diye yine de nezaket gelemiyceğimi söyledim.annem çağırmadı emrivaki olmuş.önceden de haber vermemişler.eltim Kaplıcaya gidelim dedi ve mazeretsiz bi şekilde gitmemiş sizce sorun bende mi

Nasil yani anlamadim? Siz ben kaplicaya gelemiyorum dediniz yani? Oyle mi? E o zaman deseydiniz ben gelemeyecegimi soylemistim diye?

Nasil yani anlamadim? Siz ben kaplicaya gelemiyorum dediniz yani? Oyle mi? E o zaman deseydiniz ben gelemeyecegimi soylemistim diye?
Evet kayınvalidemin bana bu lafları söylediği günün önceki günü Kaplıcaya gittiler saat 2 de ben sabahın sekizinde daha öncesinde gelcem demememe rağmen arayıp ben gelemiycem haberin Olsun dedim

benim anladığım sizin bir yaşında bir çocuğunuz var.eğer anneniz baksaydı çocuğunuza gidecektiniz.
ama annenizin misafiri olduğu için bakamayacaktı.zaten annenize yardıma gitmeseydiniz de çocucğunuza bakacak kimse olmadığı için gidemeyecektiniz.
doğru mu anladım? ya da uydurmuş olabilirim

benim anladığım sizin bir yaşında bir çocuğunuz var.eğer anneniz baksaydı çocuğunuza gidecektiniz.
ama annenizin misafiri olduğu için bakamayacaktı.zaten annenize yardıma gitmeseydiniz de çocucğunuza bakacak kimse olmadığı için gidemeyecektiniz.
doğru mu anladım? ya da uydurmuş olabilirim
Evet çok doğru anladınız anneme ben yardıma gelemem deseydim de Kaplıcaya gidemezdim.ama işte kendini haklı görüyor deme sebebim de bu benim çocuğum var yani

Evet kayınvalidemin bana bu lafları söylediği günün önceki günü Kaplıcaya gittiler saat 2 de ben sabahın sekizinde daha öncesinde gelcem demememe rağmen arayıp ben gelemiycem haberin Olsun dedim

Ama iste siz daha önce gelemem ya da gelebilirim dememissiniz. hata burda sakli. Daha once gelemem diyecektiniz. Ve boyle olmayacakti..

öncelikle esinin senin yaninda durmasi en önemlisi

ama tam olarak anlamadim, bi gün önce eltin gitmek istedigi icin kaplicaya gitme karari aliniyor sen gelmicem diyorsun (veya gelicem demiyorsun)
annen cocuguna baksaydi gidecektin ama misafiri geldigi icin annene yardima gitmeye karar veriyorsun
sabah 8de kv yi ariyosun ben gelmicem diyosun (önceki gün gelmicem demene ragmen)

birazda sanki sen karistirmissin gibi yanlis anlama lütfen. bi gün önce gelmicem demissin zaten neden tekrar arayarak söz verip tutmamis konumuna düsürüyorsunki kendini
dertsiz basina dert almissin

sonuçta birebir yapılmış bir plan değil.kalabalık gidilecekmiş.ha bir eksik ha bir fazla.çok mu seviyormuş kayınvalideniz sizi de bu adar ağzına dolamış.
kayınvalidenizle ikiniz gidecek olursunuz söz verip gitmezsiniz tamam.ki öyle bile olsa sabah erkenden mazeretinizi bildirmişsiniz.bazen söz veriyoruz ama öyle şeyler çıkıyor ki yapamıyoruz.
olay eltiden çıkmış.plan yapmış.söz vermiş.gitmemiş.ama olay size patlamış.
tekrar söylüyorum.eşiniz sizin yannızda belli ki.kafaya takacak hiçbir şey yok.

Ama iste siz daha önce gelemem ya da gelebilirim dememissiniz. hata burda sakli. Daha once gelemem diyecektiniz. Ve boyle olmayacakti..

Ama konu sahibi gitmeyi düşünmüş önceden, ama içinden düşünmüş.
Planı değişince de nezaketen haber vermiş gelirim dememesine rağmen.
İlk mesajda çok net anlatmış.
Yanlış anlamayın, tabii ki aynı düşünmek zorunda değiliz ama zorla konu sahibini suçluyorsunuz sanki.

Kayınvalidenizin söyledikleri normal geldi aslında bana.
Sıradan bir söylenme gibi.
Ama arkanızdan da aynı şekilde konuşması evet can sıkıcı.
Hiç durmayın üstünde.
Ben canımı sıkacak cümleleri duymamış gibi yaparım, duymayınca büyümeden kapanıyor.

Ama konu sahibi gitmeyi düşünmüş önceden, ama içinden düşünmüş.
Planı değişince de nezaketen haber vermiş gelirim dememesine rağmen.
İlk mesajda çok net anlatmış.
Yanlış anlamayın, tabii ki aynı düşünmek zorunda değiliz ama zorla konu sahibini suçluyorsunuz sanki.

Kayınvalidenizin söyledikleri normal geldi aslında bana.
Sıradan bir söylenme gibi.
Ama arkanızdan da aynı şekilde konuşması evet can sıkıcı.
Hiç durmayın üstünde.
Ben canımı sıkacak cümleleri duymamış gibi yaparım, duymayınca büyümeden kapanıyor.
Kayınvalidem bunları aile arasında konuşsaydı yine Problem yapmazdım o davette birçok kişinin içinde beni küçük düşürdü buna kırıldım zaten. Teşekkür ederim bu arada anlatamadığımı düşünmüştüm tepki alınca:) anlatabilmişim

Kızlar merhaba,
Geçen hafta eltim k.valideme Kaplıcaya gitmek istediğini söyledi o sırada akrabalarla bi arkadaydık ertesi gün hep beraber gitmeye karar verdiler.ben de gidecektim ama illede gideyim gibi bi isteğim yoktu.benim 1 yaşında bi çocuğum var onu götüremeyeceğim için anneme bırakmam lazımdı aradım annemi benim 30 kişilik misafirim var ben de sana yardıma gel diyecektim dedi.ben de sabah k.validemi aradım gelemycğm anneme yardıma gitcm dedim tamam dedi.ertesi gün yine bi akrabasına davetliydik bir sürü kişi vardı herkesin içinde "bunlar hep yalan yalan gelicem diyolar gelmiyolar"(eltim kaplıca olayını ortaya attı ama o da gitmemiş)ben de anne niye öyle diyosun annem nasıl tek başına alsın o kadar misafiri felan dedim.bundan sonra siz görürsünüz demiycem size gidersek bi daha dedi.ben de "anne deme tamam" dedim sen bilirsin anlamında.
Sonra sofraya oturduk sohbet arasında ben bişy demem gelinlere ama bir derim oturturum dedi.O kadar insan arasında rezil etti beni.ben Kaplıcaya gidelim demedim ki belki de canım gitmek istemiyo mazeretsiz bi şekilde. Eltimin bu lafları yemesi gerekirken bana etti bu lafları eltim içerde namaz kılıyodu.şimdi ise arkamdan ağzına geleni sayıyomuş bana cevap verdi diyomuş o gününü görür oğluma herşeyi anlatcam diyomuş.ben zaten eşime herşeyi anlattım alttan mı alayım dedim eşim dedi ki sen %100 haklısın umursama dedi.ama hiç konuşmuyo kayınvalidem benle ve mecburen yüzyüze geliyoruz Napcam bilmiyorum asla hatalı olduğumu düşünmüyorum.bi problemi varsa yalnızken çözebilirdi
Kayınavliden haklı olarak kırılmış.Gelmenizi istemiş demek ki.Sitem etmiş.Çokta büyütülecek birşey yok.Annen de sana sormalıydı amdem yardıma çağıracak.Kızım 30 kişi çağıracağım o gün müsait misin gelir misin diye.O 30 kişiden de illaki kalkıp yardım edenler olur.30 u köşesinde oturup,1 kadından hizmet beklemez herhalde.

X